FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dolaze manijaci iz Donjih Mjehurica ima Nas plavih masala masala danas gazimo Krupu masala masala danas CE Nas bit 1000 masala masala.
- plavousrcu
- Kontakt:
Usitnilo, pravo usitnilo. Dobicemo siguran sam, ali me i pored sigurnosti puca nervoza. Ako ga ne zabijemo u prvih pola sata gadim TV, otici cu preko glave.
http://www.****/sport/nogome ... ona/194923
Ovdje pise da smo za Lendru trebali dobiti 300.000 i jos 600k-700k na kraju sezone.
Ovdje pise da smo za Lendru trebali dobiti 300.000 i jos 600k-700k na kraju sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je najbliže istini.LjoZee je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... ona/194923
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako na ljeto prodamo lendrica za milion eura, ja bih od toga odvojio 200 k i platio odstetu za 2-3 ponajbolja igraca lige, znaci ordagic i vjerovatno obradovic posto ce nam faliti napadac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bravo.
Ako uzmemo veliku lovu platiti Radniku za Obradovica. Postoji mogucnost i da Vecu prodamo. Njemu je Zuban menadzer tako da moze otici za veliku lovu u neki bolji klub. Bolje i da platimo za napadaca i desno krilo nego da dovedemo neke pokusaje fudbalera da nam zamjene Lendru i Stevanovica.
Ako uzmemo veliku lovu platiti Radniku za Obradovica. Postoji mogucnost i da Vecu prodamo. Njemu je Zuban menadzer tako da moze otici za veliku lovu u neki bolji klub. Bolje i da platimo za napadaca i desno krilo nego da dovedemo neke pokusaje fudbalera da nam zamjene Lendru i Stevanovica.
On bi tamo zadovoljio sigurno, kineska liga je presmijesna realno, jedino sto stranci prave tamo razliku, kinezi su stvarno prelosi, pogledam nekad na sportklubu utakmicu koju i kvalitet je bas bas los, rekao je nedavno cini m ise trener neke belgijske ekipe kad su igrali s nekim kineskim prvoligasem da je to kvalitet 3 belgijske ligealeksandar_veliki je napisao/la:Otprilike toliko, malo manje, no na kraju sezone samo ako bi se Kinezi odlucili potpisati ugovor sa Lendricem.LjoZee je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... ona/194923
Edit : evo nadjoh
Inace to je reko nakon sto su nekog prvoligasa dobili 11:0dutch] AA Gent coach: "Chinese league is worse than Belgian third league, buying a few Witsels won't help"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kineska liga je jedino dobra zbog para. Kvalitet 0.
aj onda jug na ovo, najezim se kad pomislim
- Neandertalac
- Kontakt:
Valja doći do tamo. Još maloZenzo je napisao/la:Ako ima neko da nam iz Krupe baci koju slikicu ?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
koliko redova ima istok na kosevu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
oko 12 hiljada prima istokjasan je napisao/la:koliko redova ima istok na kosevu
Imal danas prenos ako ima na kojem kanalu HVALA !!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Moja tvmirza_it je napisao/la:Imal danas prenos ako ima na kojem kanalu HVALA !!!
Hvala druze , beli ce neko napravit streamLjoZee je napisao/la:Moja tvmirza_it je napisao/la:Imal danas prenos ako ima na kojem kanalu HVALA !!!
ako nisu svi otisli u Krupumirza_it je napisao/la:Hvala druze , beli ce neko napravit streamLjoZee je napisao/la:Moja tvmirza_it je napisao/la:Imal danas prenos ako ima na kojem kanalu HVALA !!!
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 8 gostiju.