Nisu nikad ni htjeli Alonsa, kako raja jos ne konta to.
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
A bukvalno im Alonso nikad nije bio opcija, ko da on nije mogao sačekati.
Hajde Ando povedi nas
Hajde Ando povedi nas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta ce Salah? Iraoli su krila mozda i najvaznija pozicija a i njegov sistem sam po sebi zahtjeva puno trcanja i brzine, ne moze on to vise ispratit.OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑30 maj 2026, 14:07Nadam se da ce uspjeti sada neki pregovori sa Salahom i Konateom, ne odustajemoo. Mogu misliti sta ce Iraola da uradi sa ovom ekipom, hvala ti Boze! Najljepsi dan, sve na mene danas!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma kakav Salah. Ispraćen je. Mislim žao mi je, ali još jednu ovakvu njegovu sezonu ne bih mogao da gledam. Vidno je opao. E sad, pitanje je koliko ćemo ulagati u napad ako dođe Iraola, nama trebaju i lijevo i desno krilo.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Iraola po svemu i najbolje rjesenje. Tu je vec dvije tri godine, zna ligu zna klubove, pravio je dobre rezultate, stil igre vise vuce na Kloppa, mislim da je i on izjavio da mu je Bielsa uzor, tako da opet ide dosta presinga, direktnog fudbala sto i ide vise uz identitet kluba. Moja neka druga zelja bi bio Hoeness iz Stuttgarta mislim da ce i on ubrzo u neki od top klubova.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 6 gostiju.