Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

malta071
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la malta071 » 04 jan 2012, 02:43

panties je napisao/la:sta ZM kaze
Dzeko didn’t do well up against two physical centre-backs and Balotelli is still the best man for this formation in big games.
i to je otprilike sve sto je imao reci o njemu.
Ko je ZM???
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 04 jan 2012, 03:14

harishp je napisao/la: Povezan je usko sa Manchesterom taman k'o i sa Zeljom.
Kako pojedinci "hvale" Edinove nastupe u zadnje vrijeme i Dinamo bi mu bio za pozeljeti :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 jan 2012, 08:35

ma nek se Mancini najede govana ...
dok mu je Džeko igrao i stvorio je prenost od 5-6 bodova , kako ga je stavio u drugi plan ispušili su prednost ...
smiješno je porediti jednog Balu koji je ime izgradio na skandalima i Edina koji je 2-3 sezone bio najbolji ili jedan od najboljih strijelaca i igrača Bundes Lige ..

upamtite što ću sada reći , Balo će Mancinija koštat posla ... ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 04 jan 2012, 09:31

ma zonalmarking.com
...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 04 jan 2012, 11:18

Džeko je odigrao sasvim solidno!
Očigledno je da mu fali utakmica, ali borbenosti nije nedostajalo!
Fali mu taj gol...
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 04 jan 2012, 17:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 04 jan 2012, 11:33

Rotacija i šok terapija koju fura Mancini u napadu ne pogoduje Džeki očito + Silva, Nasri i Aguero koji u većini prilika ne bi ni rođenoj majci dodali loptu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 jan 2012, 11:46

Znao je Dzeko gdje dolazi. Je.bo klub u kojem gomilaju igrace bez ikakve logike, samo ko je dobar il' se cuje da je dobar dovedi ga. I dalje Edinu zelim sve najbolje, a u ovom trenutku mislim da je to odlazak iz City-a, blijedog pokusaja Barcelone.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 04 jan 2012, 11:58

A sta je trebo Edin uradit, ko sto je u Interu Balo radio !? :lol:

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 04 jan 2012, 11:58

Treba prvo rascistiti dvije stvari
Da li je Edinu bilo da sportske afirmacije ili do sticanja love.
Ovo drugo je ostvario sigurno a ovo prvo sigurno nece postici u MC, bilo gdje drugo da- ali tu ne.

Eh sad ako je on happy ovako, kako mi se cinio lezerno sinoc gledajuci ga kako igra...sto bi se onda ja sekirao :mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jan 2012, 12:59

Po vašim postovima ispada da samo Džeko nije odgovoran za lošije igre koje pruža.
A da Mancini forsira Džeku više od drugih vrhunskih napadača u ekipi, postao bi automatski jedan od najboljih trenera. Sve dok Džeko ne igra, ne zabija, neće ni Mancini valjati. Džaba mu prvo mjesto u najjačoj ligi na svijetu, džaba što je City najefikasnija ekipa sa 56 postignutih golova.
100% sportski i krajnje opušten potpis

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 jan 2012, 13:10

mahalac je napisao/la:Treba prvo rascistiti dvije stvari
Ovo drugo je ostvario sigurno a ovo prvo sigurno nece postici u MC, bilo gdje drugo da- ali tu ne.

Eh sad ako je on happy ovako, kako mi se cinio lezerno sinoc gledajuci ga kako igra...sto bi se onda ja sekirao :mrgreen:
Sumnjam da mu je samo do para bilo,pa nije ni u Wolfburgu za mekinje igrao,godišnje je zarađivao 5 mil.+što je porez znatno manji u Njemačkoj.Koliko se sjećam Džeko je odbio transfer u City,dok su za njega bili zainteresovani Milan i Juventus.Svi se sjećamo njegovih posljednjih dana u Wolfsburgu,vidjela se frustracija,a i Edin je postao svjestan da Milan(niti iko drugi) ne želi dati više od 15-20 miliona za njega.Vjerovatno bi i dan danas bio u Wolfsima.
Od ovoga ne treba praviti tragediju,ovakve stvari su se dešavale i boljim od Edina.Ja iskreno sumnjam da će ići iz City-a.

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 04 jan 2012, 13:26

Vidim da ovde niko nije primetio da Edin vuce povredu. Ste primetili kako se uhvatio odmah za levicu posle suta,to sam video jos par puta. Kad god sutira levicom,pravi grimase, zato se i stalno namesta na desnu. Mozda je to razlog za mali pad forme. Mada mislim da je i dalje dobro igra,protiv sanderlenda je malo falilo i srece, juce se to meni svidelo kak oje odigraom,mozda malo ispod standarda,ali haj bice bolje. :D

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 04 jan 2012, 16:28

u ekipi kakva je city nema tog cekanja na formu, razumijevanje za skupog igraca itd. to su 90% ljudi ovdje rekli prije nego sto je dzeko otisao u manchester.na tom nivou se ocekuje da igrac odmah upali kao sto je bio slucaj sa aguerom, koliko god neko pricao protiv toga. a balotelli nista vise nije postigao od dzeke i imao iste probleme, samo sto balotelliju ne smeta ta rotacija, nema vecih ambicija od toga.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2012, 16:52

ra1981 je napisao/la:
mahalac je napisao/la:Treba prvo rascistiti dvije stvari

Sumnjam da mu je samo do para bilo,pa nije ni u Wolfburgu za mekinje igrao,godišnje je zarađivao 5 mil.+što je porez znatno manji u Njemačkoj.Koliko se sjećam Džeko je odbio transfer u City,dok su za njega bili zainteresovani Milan i Juventus.Svi se sjećamo njegovih posljednjih dana u Wolfsburgu,vidjela se frustracija,a i Edin je postao svjestan da Milan(niti iko drugi) ne želi dati više od 15-20 miliona za njega.Vjerovatno bi i dan danas bio u Wolfsima.
Od ovoga ne treba praviti tragediju,ovakve stvari su se dešavale i boljim od Edina.Ja iskreno sumnjam da će ići iz City-a.
O kakvoj tragediji je rijec,Pa Dzeko je i u Wolfsburgu u zadnjoj polusezoni zabio desetak golova kao i kod MC,jos minutaza razlika drasticna.Sto se tice plate pa skoro je duplo veca nego kod Svaba,plus sto se sa ovima bori za titulu,
To sa Vukovima poslije one titule tesko da bi uradio.I zasto bi isao,''neobavljenog posla''?Prvo par titulica pa onda se hvatati noge.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2012, 16:56

RiNo je napisao/la:Po vašim postovima ispada da samo Džeko nije odgovoran za lošije igre koje pruža.
A da Mancini forsira Džeku više od drugih vrhunskih napadača u ekipi, postao bi automatski jedan od najboljih trenera. Sve dok Džeko ne igra, ne zabija, neće ni Mancini valjati. Džaba mu prvo mjesto u najjačoj ligi na svijetu, džaba što je City najefikasnija ekipa sa 56 postignutih golova.
Sa ovakvom ekipom se ne ispada od Napolia u LS koji meda u A ligi ne moze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 jan 2012, 17:50

Često čitam ovu temu, ali rijetko kada što komentiram. Sinoć je Džeko odigrao jednu od svojih najboljih utakmica, bez obzira što nije zabio. Mislim da nikada ni na jednoj utakamici nije više pretrčao, kao što je to sinoć bilo. Odlično se borio, trčao, pomagao u odbrani, dijelio pasova, jak u duelima sa onim divljakom, uglavnom sve na nivou, ali eto falio je taj gol.
Pobjedili su najveći klub Engleske i to glatko 3:0. To je za svaki respekt i drago mi je što je u toj velikoj pobjedi jedan od najboljih bio i Džeko. Mnogo bolji od Silve i Aguera. Jedino su Company i Yaya bili nešto bolji od dijamanta, a uz njega je i Milner po meni odigrao jako dobro.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jan 2012, 18:06

harishp je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Po vašim postovima ispada da samo Džeko nije odgovoran za lošije igre koje pruža.
Sa ovakvom ekipom se ne ispada od Napolia u LS koji meda u A ligi ne moze.
Dešava se jbg, bit će bolje iduće godine, sad su kao ekipa iskusniji što se tiče LP.
100% sportski i krajnje opušten potpis

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 04 jan 2012, 18:15

RiNo je napisao/la: Dešava se jbg, bit će bolje iduće godine, sad su kao ekipa iskusniji što se tiče LP.
Da,sljedece godine nece biti ovolika tragedija kad ispadnu. :mrgreen:
YNWA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jan 2012, 23:41

Ma Dzeko sad ako osvoji ligu City-em, otici u talijansku, pa poslije toga u Spansku, u svakoj osvojiti titulu prvaka i postati prvi igrac koji je osvojio titulu sampiona u sve cetiri lige :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2012, 23:48

Goalgetter je napisao/la:Ma Dzeko sad ako osvoji ligu City-em, otici u talijansku, pa poslije toga u Spansku, u svakoj osvojiti titulu prvaka i postati prvi igrac koji je osvojio titulu sampiona u sve cetiri lige :lol:
Sta je sa petom,zar nije takozvana liga petice?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505 i 14 gostiju.