PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Nece ovdje vala pa makar. Nek prosipa seljakluk tamo daleko, kocijas kako psuje fujjj.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Na pocetku posta opsuje Allaha, a zavrsi sa "Estagfirullah"
.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
narodniheroj
- Kontakt:
Hajd' što kreten sebe blamira, ali blamira i ženu i djecu i sve redom

Bas moras biti prostak pa ovako bogarati. Nekad mi bude zao kad ga ovdje svi nagaze a zapravo lik nije nista bolje ni zasluzio. Slucaj za psihijatra.
NYKnicks Fan je napisao/la:Lezi dole i budi miran SandžaklijaZip je napisao/la:cuj sto ga citiram, pa treba malo ovom napacenom narodu da se opusti i dobro nasmije seljacima kao sto su tuzlaci...![]()
![]()
joj pacenikaaa![]()
Tuzlaci
- hskzmostar
- Kontakt:
Opet ce Azemir davat iskaz:"nisam ja rekao da se igra dvica, evo imam sms"!Rinuka je napisao/la:a vi meni niste vjerovali da je sisoje ulozio tamica i 3 kozeSloboda mora vratiti dug koji ima da bi igrala evropu koji iznosi oko 2 miliona. Posto znamo da je koeficijent na pobjedu drine bio 15, samo se namece da se iz uprave namjerno igralo u kladionicama 2. Time je lahko zakljuciti za ulog od 130 hiljada dobije se cirka 2 miliona potrebni za evropu.![]()
![]()
Jeb...aferu punac!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Dajte mu mekinje. PoludiJo je. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Miran.Zip je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Lezi dole i budi miran SandžaklijaZip je napisao/la:cuj sto ga citiram, pa treba malo ovom napacenom narodu da se opusti i dobro nasmije seljacima kao sto su tuzlaci...![]()
![]()
joj pacenikaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Tuzlaci
Treba staviti ovo na sliku onog sto ga na kladionici spominju svako malo..PipiDugaCarapa je napisao/la:Na pocetku posta opsuje Allaha, a zavrsi sa "Estagfirullah".
onaj lola s cackalicom
Da krleza po drugi put postane besmrtan
Ajza nije smijesno nego zalosno, njemu treba pomoc svega mi.PipiDugaCarapa je napisao/la:Na pocetku posta opsuje Allaha, a zavrsi sa "Estagfirullah".
Tip lud 100 na 100!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
narodniheroj
- Kontakt:
Kako pseto laje yebo ga otac njegov fujjjjjjjjjjjj, ono u ludnicu treba ukolko je nočas
Hajde Rigoleto u pm zakuhalo se tebe nigdje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Koji je od vas ovaj pitar Vaha iz Vareša što lajka komentar onome 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Usutkaj svog pajduNYKnicks Fan je napisao/la: Miran.
Zapio se, slavi tituluBesic je napisao/la:Hajde Rigoleto u pm zakuhalo se tebe nigdje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hajde barem je levat poceo pisati veliko A i 2 l
Hocel neko u avatar od ovih Robova, sutra mi istice ovaj 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nemoj ti igrati baksuzan siMuhamedTM je napisao/la:Hocel neko u avatar od ovih Robova, sutra mi istice ovaj
3 od 4Muerte je napisao/la:Nemoj ti igrati baksuzan siMuhamedTM je napisao/la:Hocel neko u avatar od ovih Robova, sutra mi istice ovaj
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.