FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prije tacno godinu dana, isti protivnik, utakmica drugog kola- 6100 gledalaca
https://www.fksarajevo.ba/bs/utakmica/f ... injski/235
Sinoc: https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... ezonu/4017
4000 gledalaca
Eto sta ste uradili, debili nesposobni. A i ovih 4000 ce vam biti nedostizno vrlo brzo
https://www.fksarajevo.ba/bs/utakmica/f ... injski/235
Sinoc: https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sa ... ezonu/4017
4000 gledalaca
Eto sta ste uradili, debili nesposobni. A i ovih 4000 ce vam biti nedostizno vrlo brzo
Poruke su utorkom, poranio si.hilmo je napisao/la:U koliko će poruka da je Stojčev potpisao a Husejinović raskinuo ugovor?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nemoj ga tjerati samo da bih ga otjerao, ja nisam za to. Reci mi koga ces dovesti umjesto lupam sarica, tjeranje da ga otjeras je najlakse i ne vodi nicemu!dundee je napisao/la:upravo, jer je sad vrijeme za tjeranje ovih kako ih vec nazivate igraca..mada oni nisu vidjeli igraca i fudbalera...u ovom trenutku nam trebaju muda i neko ko poznaje ligu..da se poslije zarije ovo uradilo mogao bi se traziti strucnjak da se ima vremena prilagoditiSarajlijica1946 je napisao/la:I sta sad kad dode Husref, opet cemo bacati drkicu na tjeranje igraca itd...
-
- Kontakt:
Meni je totalno svejedno ko će biti trener, jer znam da će biti isto.
U ovakvo stanje nijedan kvalitetan i dobar trener neće doći, a i da nije ovakvo stanje, mi ne bi doveli kvalitetnog i dobrog trenera jer takav trener košta, a kod nas je filozofija takva da nijedan trener ne vrijedi toliko već vrijedi onoliko koliko mi možemo ponuditi a to je 1-2 hiljade KM-ova.
Da je Bogdom naš najveći problem trener, ali nažalost nije, problem je mnogo veći. Problem je igrački kadar, velik broj amatera, ekipa nije popunjena ni 40%, klub vode nesposobnjakovići, amateri, debili, slijepci, uhljupi i ostali. Vlasnik nema nikakvih ambicija s nama, para je sve manje, stanje je sve gore i gore.
Šta dalje očekivati? Novi trener, kakav god on bio, ekipa ostaje ista, katastrofalna, očajna i nikad gora. Grdno se varate ako ćemo "prigrati" dolaskom novog trenera, grdno se varate, Ferguson na čelu ove ekipe ne bi mogao ništa, apsolutno ništa.
Ova ekipa će se namučiti i protiv raspalog Čelika i GOŠK-a.
Šta dalje? Ništa, sezona nije ni krenula a već je propala! Parirat ne možemo ekipi koja je izgubila tri najbolja igrača, koja je došla još dodatno oslabljena neigranjem Stojkića i Jamaka i došla sa jako teškog gostovanja iz Maribora. A ta ekipa će se još dodatno pojačati, a i sa ovakim igračkim kadrom im ne možemo parirati jer već smo u zaostatku, u velikim problemima, atmosfera katastrofalna, trenera nemamo, nemamo ambicije, viziju, plan, jedino što imamo je veliku skupinu amatera na svakom ćošku u klubu.
Nije svejedno, yebena situacija, ja jutros usto popišan, neraspoložen, a takav ću bit cijelu sedmicu, najbolje je bit Lakoste, Zip, Denci, Majkl i njima slični sa glavom u pjesku, govorit da smo najbolji i da se ovo sve dešava jer nemamo sreću, ali da će biti bolje, da ne treba pljuvati i nervirati se, da treba dati podršku, da je sve dobro, da je sve divno...
Al najjači su mi oni koji uvijek spominju povike sa istoka kad god bude loš rezultat, da se malo prebaci loptica na navijače, odma se spominju psovke sa istoka i osuđivanje takvih, samo da se što manje piše i priča o igri, rezultatu i stanju u klubu.
U ovakvo stanje nijedan kvalitetan i dobar trener neće doći, a i da nije ovakvo stanje, mi ne bi doveli kvalitetnog i dobrog trenera jer takav trener košta, a kod nas je filozofija takva da nijedan trener ne vrijedi toliko već vrijedi onoliko koliko mi možemo ponuditi a to je 1-2 hiljade KM-ova.
Da je Bogdom naš najveći problem trener, ali nažalost nije, problem je mnogo veći. Problem je igrački kadar, velik broj amatera, ekipa nije popunjena ni 40%, klub vode nesposobnjakovići, amateri, debili, slijepci, uhljupi i ostali. Vlasnik nema nikakvih ambicija s nama, para je sve manje, stanje je sve gore i gore.
Šta dalje očekivati? Novi trener, kakav god on bio, ekipa ostaje ista, katastrofalna, očajna i nikad gora. Grdno se varate ako ćemo "prigrati" dolaskom novog trenera, grdno se varate, Ferguson na čelu ove ekipe ne bi mogao ništa, apsolutno ništa.
Ova ekipa će se namučiti i protiv raspalog Čelika i GOŠK-a.
Šta dalje? Ništa, sezona nije ni krenula a već je propala! Parirat ne možemo ekipi koja je izgubila tri najbolja igrača, koja je došla još dodatno oslabljena neigranjem Stojkića i Jamaka i došla sa jako teškog gostovanja iz Maribora. A ta ekipa će se još dodatno pojačati, a i sa ovakim igračkim kadrom im ne možemo parirati jer već smo u zaostatku, u velikim problemima, atmosfera katastrofalna, trenera nemamo, nemamo ambicije, viziju, plan, jedino što imamo je veliku skupinu amatera na svakom ćošku u klubu.
Nije svejedno, yebena situacija, ja jutros usto popišan, neraspoložen, a takav ću bit cijelu sedmicu, najbolje je bit Lakoste, Zip, Denci, Majkl i njima slični sa glavom u pjesku, govorit da smo najbolji i da se ovo sve dešava jer nemamo sreću, ali da će biti bolje, da ne treba pljuvati i nervirati se, da treba dati podršku, da je sve dobro, da je sve divno...
Al najjači su mi oni koji uvijek spominju povike sa istoka kad god bude loš rezultat, da se malo prebaci loptica na navijače, odma se spominju psovke sa istoka i osuđivanje takvih, samo da se što manje piše i priča o igri, rezultatu i stanju u klubu.
??
U ovoj jad ligi, bitno samo dobro selktiranja igraca(polovnjaka),jer niko nema para.Uzeti titulu i u Evropi otici kao turista i ispasti.Evo Zrinjski kao ulaže lovu,a ne može da zadrži ni svoje igrace (Petrak,Mesanovic,Kajkut pred Maribor ode (sva javnost u šoku, zar to nije amterizam?) Evo kod nas je to slucaj sa Crnkicem,al to u Zrinjskom je prošlo gotvo neopaženo.Slovenci im se javno smiju ,jer su putovali autobusom.Znaci i kod njih je goli amaterizam,al opet klub funkcioniše.Po cemu su oni iznad nas,i imaju rezultate.??????
Mi se smijemo kad naši polovnjaci odu u Zrinjski, i tamo naprave bum, i budu glavni igraci lige,a onda placemo za njima.Glavni su im igraci,baš koje smo mi tjerali. (kao sto smo otjerali Crnkica,Rustemovica).Sad placemo za Baricem,Todorom,Bilbijom i drugim.Evo ni pocelo prvensto nije,a jos im pola igraca najavilo odlazak zar to nije amaterizam,al gotovo da se ne osjeti njihov odlazak,što smo mi osjetili sinoc na svojoj koži.
Evo primjer Simin Han smijem se kladiti da ce iduce godine u Premijer ligi biti glavni konkurenti ta titulu,a vecina igraca ce im biti ,bas nasi igraci ,koje smo mi tjerali, il pljuvali po istim.
Ima nešto truhlo, u nama ljudi moji.
Jel u pitanju fakat,taj famozni pritisak navijaca,il je do uprave kluba,il do SŠB,il mi imamo neka prevelika ocekivanja, meni nije jasno.??
U ovoj jad ligi, bitno samo dobro selktiranja igraca(polovnjaka),jer niko nema para.Uzeti titulu i u Evropi otici kao turista i ispasti.Evo Zrinjski kao ulaže lovu,a ne može da zadrži ni svoje igrace (Petrak,Mesanovic,Kajkut pred Maribor ode (sva javnost u šoku, zar to nije amterizam?) Evo kod nas je to slucaj sa Crnkicem,al to u Zrinjskom je prošlo gotvo neopaženo.Slovenci im se javno smiju ,jer su putovali autobusom.Znaci i kod njih je goli amaterizam,al opet klub funkcioniše.Po cemu su oni iznad nas,i imaju rezultate.??????
Mi se smijemo kad naši polovnjaci odu u Zrinjski, i tamo naprave bum, i budu glavni igraci lige,a onda placemo za njima.Glavni su im igraci,baš koje smo mi tjerali. (kao sto smo otjerali Crnkica,Rustemovica).Sad placemo za Baricem,Todorom,Bilbijom i drugim.Evo ni pocelo prvensto nije,a jos im pola igraca najavilo odlazak zar to nije amaterizam,al gotovo da se ne osjeti njihov odlazak,što smo mi osjetili sinoc na svojoj koži.
Evo primjer Simin Han smijem se kladiti da ce iduce godine u Premijer ligi biti glavni konkurenti ta titulu,a vecina igraca ce im biti ,bas nasi igraci ,koje smo mi tjerali, il pljuvali po istim.
Ima nešto truhlo, u nama ljudi moji.
Jel u pitanju fakat,taj famozni pritisak navijaca,il je do uprave kluba,il do SŠB,il mi imamo neka prevelika ocekivanja, meni nije jasno.??
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jul 2017, 11:38, ukupno mijenjano 3 puta.
"Smirujući" članci o arenama i kampovima su specijalnost uprave pa reko ne isplati se čekati do sutra, mora to prije.Lik je napisao/la:Poruke su utorkom, poranio si.hilmo je napisao/la:U koliko će poruka da je Stojčev potpisao a Husejinović raskinuo ugovor?
Al čuh jučer na utakmici da je Said fakat bivši, samo se čeka da se objavi. Pa evo trenutka. A i za Stojčeva se uveliko priča.
A za novog trenera, ne znam stvarno, ja nemam neke ideje ko bi mogao. Možda bi trebalo provati Hadžibegića angažovati.
Stroj1946 je napisao/la: Eno ona djeca igraju, ima Sadiku, Mujakić, Pidro, Herić, Mustafić, Veladžić, Anđušić, Smajlagić, Hadžić, Resić, Klarić. Ovu sezonu žrtvovati za njih. Tu su još Radovac, Mihojević, Kadušić. Liivak i Lelić su veliki upitnik zašto ne igraju. Imaju tu Velkoski, Rahmanović, Sarić, eto onaj novi još, pa nek se ukombinuju.
Junior FK Sarajevo karijeru nastavlja u Španiji
Junior FK Sarajevo Sanin Klarić narednu sezonu će provesti u španskoj Terrassi. Osamnestogodišnji Klarić je stigao u Sarajevo prije tačno dvije godine, a od tada je jedan od najboljih igrača Bordo tima u omladinskim kategorijama. Mladi fudbaler ima još dvije godine profesionalnog ugovora sa Sarajevom, a u Terrassi će boraviti na posudbi naredne sezone, gdje će se pokušati dokazati na višem nivou u odnosu na omladinske lige Bosne i Hercegovine. Uslovi dogovora između Sarajeva i Terrasse za sada nisu poznati, a na kraju sezone će biti poznato hoće li se Klarić vratiti u glavni grad naše države. Terrassa je trenutno član četvrtog ranga fudbalskog takmičenja u Španiji.
Znam da će me većina ovde razapeti, ali ja bih to vrlo rado podrzao.amypitar je napisao/la:Zamislite sutra objave,Amar Osim novi trener Sarajeva.![]()
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la: Eno ona djeca igraju, ima Sadiku, Mujakić, Pidro, Herić, Mustafić, Veladžić, Anđušić, Smajlagić, Hadžić, Resić, Klarić. Ovu sezonu žrtvovati za njih. Tu su još Radovac, Mihojević, Kadušić. Liivak i Lelić su veliki upitnik zašto ne igraju. Imaju tu Velkoski, Rahmanović, Sarić, eto onaj novi još, pa nek se ukombinuju.
Junior FK Sarajevo Sanin Klarić narednu sezonu će provesti u španskoj Terrassi. Osamnestogodišnji Klarić je stigao u Sarajevo prije tačno dvije godine, a od tada je jedan od najboljih igrača Bordo tima u omladinskim kategorijama. Mladi fudbaler ima još dvije godine profesionalnog ugovora sa Sarajevom, a u Terrassi će boraviti na posudbi naredne sezone, gdje će se pokušati dokazati na višem nivou u odnosu na omladinske lige Bosne i Hercegovine. Uslovi dogovora između Sarajeva i Terrasse za sada nisu poznati, a na kraju sezone će biti poznato hoće li se Klarić vratiti u glavni grad naše države. Terrassa je trenutno član četvrtog ranga fudbalskog takmičenja u Španiji.

Ja bi onda navijao za ZeljuChlan je napisao/la:Znam da će me većina ovde razapeti, ali ja bih to vrlo rado podrzao.amypitar je napisao/la:Zamislite sutra objave,Amar Osim novi trener Sarajeva.![]()
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebo te Osim!Chlan je napisao/la:Znam da će me većina ovde razapeti, ali ja bih to vrlo rado podrzao.amypitar je napisao/la:Zamislite sutra objave,Amar Osim novi trener Sarajeva.![]()
On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Skup Hadžija, a voli i otersat nije im po volji nikako.hilmo je napisao/la:"Smirujući" članci o arenama i kampovima su specijalnost uprave pa reko ne isplati se čekati do sutra, mora to prije.Lik je napisao/la:Poruke su utorkom, poranio si.hilmo je napisao/la:U koliko će poruka da je Stojčev potpisao a Husejinović raskinuo ugovor?
Al čuh jučer na utakmici da je Said fakat bivši, samo se čeka da se objavi. Pa evo trenutka. A i za Stojčeva se uveliko priča.
A za novog trenera, ne znam stvarno, ja nemam neke ideje ko bi mogao. Možda bi trebalo provati Hadžibegića angažovati.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa ljudi sve je uredu, al kako imate obraza pisati negativno o Hadzicu i Mihojevicu. Pa onaj Hadzicev izboreni faul na 20 metara, lopta za Velkoskog i kretnja kod ubacaja Kadusica je vise nego sto je Ahmetovic uradio u svojih zadnjih 5 utakmica.
Mihojevic ima 20 godina, grijese puno veci i bolji stoperi od njega. Da ima pravog igraca uz sebe ( a ne Novakovica koji poslije te greske ceka Jovica 3 metra udaljen i pusta mu da suta neometan ) ono ne bi bio gol i niko se ne bi osvrtao na taj kiks.
Druge adrese trazite kad pljujete, proberite sta od ovog totijevog posta, a ne kritikovati i pljuvati djecu koja imaju 20 i 17 godina i koja da su rodjena bilo gdje osim u ovoj drzavi bi vec imali visemilionske ugovore.
Mihojevic ima 20 godina, grijese puno veci i bolji stoperi od njega. Da ima pravog igraca uz sebe ( a ne Novakovica koji poslije te greske ceka Jovica 3 metra udaljen i pusta mu da suta neometan ) ono ne bi bio gol i niko se ne bi osvrtao na taj kiks.
Druge adrese trazite kad pljujete, proberite sta od ovog totijevog posta, a ne kritikovati i pljuvati djecu koja imaju 20 i 17 godina i koja da su rodjena bilo gdje osim u ovoj drzavi bi vec imali visemilionske ugovore.
Ja se nadam da Husref nece doci... Nije vrijeme da nas Husref preuzme, previse smo losi. Potrosit cemo covjeka za mjesec dana i onda ce poceti seljacka sa istoka i foruma... Tipa Husrefe odlazi, Husrefe **** i slicno.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
A što se to o Mihojeviću ne bi smjelo pisati negativno, kada pogledamo šta se sve pisalo o Kadušiću, o Radovcu da ne govorim. Bio je loš, ali isto tako znamo da je odličan fudbaler i nadamo se da je ovo samo kratko razdoblje.mirzatele je napisao/la:Pa ljudi sve je uredu, al kako imate obraza pisati negativno o Hadzicu i Mihojevicu. Pa onaj Hadzicev izboreni faul na 20 metara, lopta za Velkoskog i kretnja kod ubacaja Kadusica je vise nego sto je Ahmetovic uradio u svojih zadnjih 5 utakmica.
Nedima treba izbaciti iz svih negativnih priča. Mogu misliti kako je njemu srce lupalo kada je ušao. A jes s nekim žarom dotrčao sa zagrijavanja do klupe kada su ga zovnuli.
Ovo nisam upratio. Jao sramote.Memara je napisao/la:Stroj1946 je napisao/la: Eno ona djeca igraju, ima Sadiku, Mujakić, Pidro, Herić, Mustafić, Veladžić, Anđušić, Smajlagić, Hadžić, Resić, Klarić. Ovu sezonu žrtvovati za njih. Tu su još Radovac, Mihojević, Kadušić. Liivak i Lelić su veliki upitnik zašto ne igraju. Imaju tu Velkoski, Rahmanović, Sarić, eto onaj novi još, pa nek se ukombinuju.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ma ja, nek je forum i istok seljacki, to nam je najveci problem. Ostalo je sve zlatno!amstaff je napisao/la:Ja se nadam da Husref nece doci... Nije vrijeme da nas Husref preuzme, previse smo losi. Potrosit cemo covjeka za mjesec dana i onda ce poceti seljacka sa istoka i foruma... Tipa Husrefe odlazi, Husrefe **** i slicno.

Samo valja citsti kad mu pocnu ovi ovdme strucnjaci psovatiYNWA je napisao/la:On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas.
You are someone else I am still right here
Slazem se, mada se ja nisam puno obazirao na odbranu, jer nekako sam gledao kako da stvorimo priliku. A upravo je Nedim se dobro, necu da kazem vrlo dobro, pokazao za onih 20ak minuta. I opet ponavljam da je dobio vise, al dosta vise, prostora prosle sezone on bi ove sezone igrao sa vise sigurnosti. Po meni bi bolje bilo da ga je gurnuo odmah u prvih 11. Ionako nemamo sta izgubiti. Vidicemo u nastavku kako ce igrati. Ja ne shvacam kako vise moze drzati Hebibovica, pa lik je totalno izgubljen ove sezone. Mislim gubi lopte nenormalno, ima neke cudne duele, koda je na sihire zgazio pa ne moze loptu sacuvati par sekundi. Po meni je vec sada gori nego prosle sezone, za ovo sto je pokazao u ova 3 meca.mirzatele je napisao/la:Pa ljudi sve je uredu, al kako imate obraza pisati negativno o Hadzicu i Mihojevicu. Pa onaj Hadzicev izboreni faul na 20 metara, lopta za Velkoskog i kretnja kod ubacaja Kadusica je vise nego sto je Ahmetovic uradio u svojih zadnjih 5 utakmica.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*