Nažalost jesuirfo je napisao/la:da li su potrebne ove zastitne mreze iza golova? Ja bih to iskreno skinuo, ne vidim da ovo ima na stadionima sirom evrope
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: RE: Re: FK Željezničar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jesi li siguran? Ne vidim da se upotrebljavaju u npr. engleskoj premijer ligi a cini mi se ni u ligi sampionaQuinlan je napisao/la:Nažalost jesuirfo je napisao/la:da li su potrebne ove zastitne mreze iza golova? Ja bih to iskreno skinuo, ne vidim da ovo ima na stadionima sirom evrope
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledam neke slike, napreduje izgradnja fino i skoro pri samom kraju što se grubih radova tiče. Još ćošak do juga i to je to. Posle fini radovi, ušminkavanje pa možda u nekim optimističnim okvirima da budu stolice postavljene do Mladosti. Nadam se, radi ugođaja.
Kakav je teren? Ako je neko bio?
Kakav je teren? Ako je neko bio?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mlad je ima potencijala, dobio je i par poziva za rep. Nigerije, kakav ce njegov status u rijeci biti na kraju sezone ne znam ali nekako mi djeluje siguran i volio bih ga vidjeti u Želji, za Bobića se apsolutno slažemplavousrcu je napisao/la:Ja mislim da je golman Viteza na posudbi iz Rijeke. Ako ce se Veca prodavati moramo pronaci golmana, Bobic je samo dobra rezerva i nista vise.Welbeck je napisao/la:Na ljeto zaganjat Obradovica, Vukotica i Ordagica, onaj cokoladni golman u Vitezu je dobar a mlad ja mislim da ima 22 god, Ako Vecu Tusnemo Turcima, idealna zamjena. Dajte Atalantu da se igramooooooo
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
- Neandertalac
- Kontakt:
Treba imati strategiju, neke okvire po kojima se klub štiti i ulaže u budućnost. A ne samo dovedi, ovaj je dobar, ovaj je fin a ovaj potencijal. Imamo juniora, ništa lošiji nisu od ovih što ih prizivate. Hebo više tu priču, jednom se uvalili i opet ništa naučili nismo a ovamo talenti šmirglaju klupu.
Valja prodati nekoga, napuniti kasu održavati neki nivo i parametre koji su postavljeni, napredovati.
Nije dobra ta priča.
Valja prodati nekoga, napuniti kasu održavati neki nivo i parametre koji su postavljeni, napredovati.
Nije dobra ta priča.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Bas me zanima hoce li se rusiti onaj zid sto veze pravac nove dvorane prema istoku? Mislim da nema potrebe vise za njim... Puno bi ljepse bilo ondje da bude veliki parking a i radi poslovnih da se bolje vide. Zna li neko ista o tome???
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
moguce da hoce da bi se olaksao ulaz prema buducim poslovnim prostorimaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bas me zanima hoce li se rusiti onaj zid sto veze pravac nove dvorane prema istoku? Mislim da nema potrebe vise za njim... Puno bi ljepse bilo ondje da bude veliki parking a i radi poslovnih da se bolje vide. Zna li neko ista o tome???
Naravno.Neandertalac je napisao/la:Treba imati strategiju, neke okvire po kojima se klub štiti i ulaže u budućnost. A ne samo dovedi, ovaj je dobar, ovaj je fin a ovaj potencijal. Imamo juniora, ništa lošiji nisu od ovih što ih prizivate. Hebo više tu priču, jednom se uvalili i opet ništa naučili nismo a ovamo talenti šmirglaju klupu.
Nije dobra ta priča.
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Danas drug snimio i napravio mali klip....uzivajte...i vidimo se u subotu ako Bog da da parimo oci i podrzimo Želju!
Željo1921
Imam osjecaj da ce teska ludnica biti u evropskim utkamica sa novoizgradjenom tribinom 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Koliki je kapacitet ove novoizgradjene tribine, tj. koliki ce ukupni kapacitet stadiona biti kada se ona zavrsi? Kada se predvidja da ce ona biti u funkciji?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
4650 - kapacitet tribine.marconato je napisao/la:Koliki je kapacitet ove novoizgradjene tribine, tj. koliki ce ukupni kapacitet stadiona biti kada se ona zavrsi? Kada se predvidja da ce ona biti u funkciji?
Oko 13 hiljada - ukupan kapacitet.
U funkciji od lige šest.
Neka me neko ispravi ako sam pogriješio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
ovo je najbolji do sad videoHajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Danas drug snimio i napravio mali klip....uzivajte...i vidimo se u subotu ako Bog da da parimo oci i podrzimo Želju!![]()
Hoce li se sad na jug ulaziti onim putem koji vodi na zapad ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hvala. Pa fino, klub kao sto je Željo je zasluzio i mnogo ranije taj istok...Rokoko87 je napisao/la: 4650 - kapacitet tribine.
U funkciji od lige šest.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma pusti tu brojku sjedecih mjesta, ako bude trebalo na isti taj istok ce se nakrcati komotno 7-8 hiljada, tako da ti ne znaci nista broj sjedecih mjesta, ko jos danas sjedi, pogotovo kad krene liga za prvaka, i na stepenicam ce se traziti mjesto za ludilo.Rokoko87 je napisao/la:4650 - kapacitet tribine.marconato je napisao/la:Koliki je kapacitet ove novoizgradjene tribine, tj. koliki ce ukupni kapacitet stadiona biti kada se ona zavrsi? Kada se predvidja da ce ona biti u funkciji?
U funkciji od lige šest.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
4376 +9 stolica za invalideRokoko87 je napisao/la:4650 - kapacitet tribine.marconato je napisao/la:Koliki je kapacitet ove novoizgradjene tribine, tj. koliki ce ukupni kapacitet stadiona biti kada se ona zavrsi? Kada se predvidja da ce ona biti u funkciji?
U funkciji od lige šest.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Bice ubrzo jos jedan...danas su i krenuli da dizu prema vrhu gore i jugo-istok...irfo je napisao/la:ovo je najbolji do sad videoHajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Danas drug snimio i napravio mali klip....uzivajte...i vidimo se u subotu ako Bog da da parimo oci i podrzimo Želju!![]()
Željo1921
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Vanja8 i 34 gosta.