FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Beppe
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Beppe » 31 jan 2014, 23:39

Scarpini je napisao/la:Kako sam ja citao njegov agent je izjavio da je imao grip ili nesto, i vjerovatno bi se trebao normalno vratit na trening nakon derbija. Ma mogu ce da je ostao da dokaze da je dobar pa ako neko na ljeto ponudi veliku kakvu svotu da ide
U Rusiji je do sredine februara nekad rok, u Zenit bi on meni, ebo familiju cigansku, svakako je gladan para, a Rusi ih imaju na bacanje.Naravno protiv Juventusa bi mi igrao u pocetnoj.Da pogine na terenu da se opere.A onda bih ga zavalio na klupu do kraja sezone.

Pljuvat cu na TV kad god bude ulazio.

Sto se roka tice hvala bogu pa zavrshi, sam sam sebe oprao. :) I drago mi je da fino zavrshi.Dva fina pojacanja, mladi potencijali nisu prodati vec poslani na posudbe.Uvijek se mogu prodati, a ovako ima sanse da koji propali. Tohir ispostovao sve sto je obecao.Mene je kupio.

slika

Odlican tandem definitvno ;)
Amar Osim selektor BiH

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 31 jan 2014, 23:41

A najsladje je sto je onako fino kulturno izdominirao juve za Guarina.
slika

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 31 jan 2014, 23:53

Josh tada me je kupio, sada se samo potvrdio. :)

Jedina sto mu zamjeram je sto mi je Pereiru prodao! :)

@Huska
15-20 milona. Jedni kazu jedno, drugi drugo, bice da je istina negdje izmedju.

Idem da spavam dosta fkt. vishe. :)
Amar Osim selektor BiH

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 01 feb 2014, 00:29

http://www.goal.com/en/people/peru/52893/a-polo?ICID=OP" onclick="window.open(this.href);return false;

ko je ovaj tip..dosao danas u Inter

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 feb 2014, 00:58

Ne znam je li ovo istina,nigdje nije potvrdjeno.

22.59 - Kakav obrt! Fredi Guarin je bio na pragu Juventusa, a onda je večeras produžio ugovor sa Interom do 2017. godine pod mnogo boljim finansijskim uslovima. Pare su rešile njegovo "nezadovoljstvo"
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 feb 2014, 01:03

Beppe je napisao/la: Jel ovo neka provokacija na Siamov racun? :) Nidje Kove na mapi! :)
Ma jok, volim i ja Kovu, mozda i najvise(poslije Zabca), al realno je da trenutno ni jedan nisu za prvih 11

A ti @Guarin14 nemoj puno likovat sto je Belfodil otiso, u Rusiji i Turskoj jos uvijek traje prelazni rok, mozda ipak budes moro pravit novi nick :D ;)

Na kraju ovo Thohir fino odradi, steta sto nije doso koji dan prije, mozda bi se moglo jos sta izmislit..Dobro je sto nismo dali M'Bayea, mislim da bi se pokajali kroz koju godinu..i nadam se da ce Ranocchia pokazat kakav je stoper pa da mu produzimo ugovor na ljeto..volio bi isto da Ishak dadne jedno desetak golova do kraja sezone u inat @Guarin14 :D

Mazzari se vise nema na sta vadit, oporavili su se napadaci, dovedeni su D'Ambrosio i Hernanes, ocekujem minimalno to cetvrto mjesto, a ako nas posluzi sreca(koje bas i nismo imali do sad) mozda i upadnemo u top 3
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 01 feb 2014, 01:07

Pa je.bemu misa jel ovo tesko ??

------------------------Handanovic
D'Ambrosio - Campagnaro - Juan Jesus - Nagatomo
------------Guarin (Kovacic) - Taider (Cambiasso)
--------------Alvarez - Hernanes - Palacio
----------------------Icardi (Millito)

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 feb 2014, 01:13

arminz :
Alzirska ubleha, najgori napadac (u novijoj historiji, barem od kad ja pratim Inter) koji je ikada obukao dres naseg svetog kluba, je u citavoj svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri koja traje od 2009 godine, tj 5 godina postigao magicnih 9 golova, kako onda ocekujes da zabije za jednu polusezonu nego za citavu karijeru koja traje 5 godina..Pa **** majku kakav ozbiljnii stoper za 2,3 godine zabije ko veliki fudbaler Belfodil za 5 godina..

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 feb 2014, 01:26

Guarin14 je napisao/la:arminz :
Alzirska ubleha, najgori napadac (u novijoj historiji, barem od kad ja pratim Inter) koji je ikada obukao dres naseg svetog kluba, je u citavoj svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri koja traje od 2009 godine, tj 5 godina postigao magicnih 9 golova, kako onda ocekujes da zabije za jednu polusezonu nego za citavu karijeru koja traje 5 godina..Pa **** majku kakav ozbiljnii stoper za 2,3 godine zabije ko veliki fudbaler Belfodil za 5 godina..
ma de ja to tebi u inat pisem jer stalno blatis covjeka a nije dobio postene prilike da se pokaze..normalno da ne ocekujem da ce dat 10 golova do kraja sezone :lol:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 feb 2014, 01:41

arminz je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:arminz :
ma de ja to tebi u inat pisem jer stalno blatis covjeka a nije dobio postene prilike da se pokaze..normalno da ne ocekujem da ce dat 10 golova do kraja sezone :lol:
Pa brate dragi gdje necu blatiti covjeka za kojeg damo naseg tada najboljeg igraca (velikog Interistu prije svega) plus ogroman novac, a frajer u 5 godina dao 9 golova...Zar je potrebna ikakva prilika da se vidi o kakvom se igracu radi..Meni su bile dovoljne prijateljske utakmice kada je protiv onih amatera promasivao penale, realno flop od igraca u Interovom stilu :mrgreen:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 feb 2014, 11:01

Slažem se da smo Belfodila pretplatili, pogotovo ne mogu prežaliti što Antonia dadosmo za njega, ali ne treba govoriti da je Belfo najgori napadač koji je ikad igrao (to je Forlan), nisu samo golovi pokazatelj, Belfo ima odličnu tehniku, fino kretanje, fizička snaga, ima osjećaj i za pas, sve što treba jedan moderni napadač ali nije on kriv što nije odigrao ni 2 utakmice. Šteta, on i Icardi su mogli postati veliki igrači da smo imali boljeg trenera koji ih nije sje*ao.

Veoma sam zadovoljan prijelaznim rokom. Doveli smo jendog superstara (Hernanesa), zaista sam zaboravio kako je dobar osjećaj kada dovedemo jedno takvo pojačanje, doveli smo još jednog dobrog igrača (D'Ambrosia), ali ono što mi je najvažnije je što nismo prodali nikoga važnog. Ovdje prije svega mislim na Guara koji će nam biti dosta važan ove sezone (čitam sada da je ljut na Inter što su ga bez pitanja htjeli prodati kad je on rekao da je sretan u Interu i da želi ostati a ja više vjerujem njemu jer je na terenu pokazao da igra srcem a ko više vjeruje novinama i nije upoznat kakvi su levati u našoj upravi to je njegov problem). Eh sada Mazzari mora mijenjati formaciju jer sa ovakvim krativcima: Hernanes, Ricky, Kova, Guaro se mora napraviti drugi najbolji vezni red u Italiji tj. da barem 3 od njih 4 igraju u prvoj. Ako ih Mazzari dobro posloži (u što čisto sumnjam) mogli bi izboriti CL.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 feb 2014, 11:33

Sta je ovo Chivu najavio prekid karijere...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 feb 2014, 12:33

Biscione je napisao/la:Šteta, on i Icardi su mogli postati veliki igrači da smo imali boljeg trenera koji ih nije sje*ao.
Pa ljudi su još uvijek Interovi igrači,nije da ih se prodalo...ima vremena da postanu veliki :mrgreen:

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 12:35

Galatasaray on the verge of getting on loan Ranocchia from Inter. Turkish window closing on Monday
Prodal se ko kada :?
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 feb 2014, 12:40

Biscione je napisao/la: Doveli smo jendog superstara (Hernanesa),
Jak superstar. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 01 feb 2014, 12:47

Kako (ni)sam ocekivao, ovo se super zavrsi. Thohir na kraju bas ispade gospodin,bez pompe odradi par finih stvari u skladu sa obecanim. Mislim da se vise nije ni moglo ocekivati.
E sad, kako je to strucnjak na klupi zamislio tek cemo da vidimo jer mi imamo probleme sa trkom u sredini i taj problem sa Hernanesom po meni nije rijesen. Sta ce tu biti ostaje nam da vidimo. Moguce da se povuci Guarina jer je u njemu najveca motoricka rezerva ekipe. On,Taider i Kovacic po meni mogu drzati tu defanzivu s tim da Kovacica jos treba dozirati jer brzo dobija kartone. Hernanes ce vjerovatno naprijed umjesto Guarina. Ali da sad ima vise sirine je jasno svima.
D' Ambrosio je po meni briljantan potez,dobar igrac. Doduse, gori od onog panja tesko da moze biti.
Ja bih i Botti davao sve vise prostora jer mi se cini da momak bas zna lopte,a i da "Kaka" vidi da nije nedodirljiv.
Uglavnom,ja sam zadovoljan. Uvijek moze bolje jer je pitanje sta ce pruziti Milito i Icardi u nastavku pa se mozda trebao dovesti i taj spic,ali mozda racunaju i na Bottu u spicu u tom slucaju pa nije toliko problematicno.
Ekipa je osvjezena,a ostaje nam nada da ce se Guarin malo trgnut i pocet pruzat konstantne partije. To bi nam znacilo trece pojacanje.
Forza Inter!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 feb 2014, 13:10

Hernanes izabro broj, 88

Sent from my C6603 using Tapatalk

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 01 feb 2014, 13:13

Belfodil has appeared in 8 games this season, in the month of January he turned down 9 different teams according to @Gazzetta_it
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 feb 2014, 14:51

Nisam stigao pratit detaljnije informacije oko transfera zadnjih dana pa sad malo gledam...Izgleda da se za Ambrozija dalo 250 000 Torinu (+ mogući bonusi do 1.5m) + 50 % Colombija (pravo otkupa).Ne vidim da se Benassi spominje.Ne znam kakav je taj Colombi,ali mislim da je ovo dobro ispalo na kraju.
slika
Gotovo slikaslika

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 01 feb 2014, 14:54

Hahahah al me nasmija :lol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.