Postao/la neroazzuro » 01 feb 2014, 12:47
Kako (ni)sam ocekivao, ovo se super zavrsi. Thohir na kraju bas ispade gospodin,bez pompe odradi par finih stvari u skladu sa obecanim. Mislim da se vise nije ni moglo ocekivati.
E sad, kako je to strucnjak na klupi zamislio tek cemo da vidimo jer mi imamo probleme sa trkom u sredini i taj problem sa Hernanesom po meni nije rijesen. Sta ce tu biti ostaje nam da vidimo. Moguce da se povuci Guarina jer je u njemu najveca motoricka rezerva ekipe. On,Taider i Kovacic po meni mogu drzati tu defanzivu s tim da Kovacica jos treba dozirati jer brzo dobija kartone. Hernanes ce vjerovatno naprijed umjesto Guarina. Ali da sad ima vise sirine je jasno svima.
D' Ambrosio je po meni briljantan potez,dobar igrac. Doduse, gori od onog panja tesko da moze biti.
Ja bih i Botti davao sve vise prostora jer mi se cini da momak bas zna lopte,a i da "Kaka" vidi da nije nedodirljiv.
Uglavnom,ja sam zadovoljan. Uvijek moze bolje jer je pitanje sta ce pruziti Milito i Icardi u nastavku pa se mozda trebao dovesti i taj spic,ali mozda racunaju i na Bottu u spicu u tom slucaju pa nije toliko problematicno.
Ekipa je osvjezena,a ostaje nam nada da ce se Guarin malo trgnut i pocet pruzat konstantne partije. To bi nam znacilo trece pojacanje.
Forza Inter!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić