FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 27 jun 2025, 03:12

Ja mislim da je ovoj Bundesligi uzalud bilo sta objasnjavati osim ako ste psiholog jer je ocito da je decko bolestan: ego manijak sa primjesama narcisoidnosti koja je jedno od najopasnijih psihickih poremecaja i veoma ju je tesko iskorjeniti jer mali broj oboljelih potrazi pomoc. On negdje u podsvesti zna da nije u pravu, ali kad jednom zagazi tjera svoje do beskonacnosti, zanemari taj poneki bljesak istine iz malog mozga ili glas sa desnog ramena kad mu sapne melek. Nekad je uturio u taj blentavi mozak da Bayern mora UVIJEK, SVAGDJE I SVAKOG rasturati da bi zadovoljio taj njegov ego da bi se on mogao kurciti u raji. Lakse mu u dupe 22 cm nego u glavu 0.22 mm. Ide iz krajnosti u krajnost, upada u tolike besmislice da je to nevjerovatno...Nisi mogao zivjeti od njega kada je Zubalo bio, onda dosao Tuchel pod kojim smo igrali ubjedljivo najlosiji fudbal ikada, ili bar zadnjih 40 godina od kako se je sjecam, on ga volio zasto sto je zamjenio Zubala. E to je ta krajnost, nije da on bas totalno ne razumije fudbal, da ne vidi i da mu nije jasno to oko Tuchela, ali kapriciozna narcisiodnost ga tjera dalje i dalje. E sad kad su uhatu prikazu nogirali...on mrzi naslednika pa makar da je i Flick to bio, makar sa -18 iz prosle sezone otisli na plus 13 ove sezone. HEJ BOLAN, 31 bod razlike. Naravno nije Kompa najbolji na svijetu, ja isto mislim da je mnogo riskirao u ovoj zadnjoj, ali je cinjenica da je drugo poluvrijeme Bayern izdominirao i u najmanju ruku morao uzeti nerjeseno. 76:24 posjeda 4:1 sutevi u okvir 3 stopostotne 1 na 1. Iz bliza je izgledalo kao da je pet vukova satjeralo malo lane u korner, a ono se nekim cudom izmigoljilo. Pa STA? Idemo dalje, sta ima veze ako smo izgubili od Benfike, i dalje navijamo i volimo Bayern...Eto podsjeti me ova Bundesliga na davne gimazijalske dane i Psihologiju koja je bila obavezan predmet, nesto je ostalo, da hoce ja bi mu Bogami Pro Bono pomogao.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jun 2025, 08:42

Sin Alesandra Volte je simpatičan špicić, ima nešto Milerovsko-Lukatonijevsko u njemu.
Sad da nađemo nekog ko će umeti da mu stvori šansu da postigne gol.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 27 jun 2025, 10:20

Koliko ja vidim @Bundesliga samo pljuje cinjenice kao uvijek :kafa: ...za razliku od ove forumske spodobe koja glumi psihologa na sportskom forumu :lol:

Pa valjda navijamo za Bayern a ne za Wolfsburg, normalno da ce se gledati svaka sitnica a kod Belgijanca mnogo toga ne stima i sta sad trebamo svi sutiti i slaviti kao da meljemo sve pred sobom...

Eto na ovom CWC ce mu Flamengo biti prvi malo jaci ispit. Zasad je dobio automehanicare 10:0, pobjedio Bocu 2:1 a ta ista Boca protiv automehanicara odigrala nerijeseno, toliko o njima....dosla Benfica, prva ozbiljna ekipa i odmah hladan tus...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jun 2025, 10:35

farinelli123 je napisao/la:
27 jun 2025, 08:42
Sin Alesandra Volte je simpatičan špicić, ima nešto Milerovsko-Lukatonijevsko u njemu.
Sad da nađemo nekog ko će umeti da mu stvori šansu da postigne gol.
odlican opis. visina luce tonija, snalazljivost mullera.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 jun 2025, 10:40

Drugo poluvrijeme protiv Benfice je bilo dokaz da smo uigrani u određenoj kombinaciji i to dobro uigrani i da smo ih ubili u pojam, nažalost vrijeme, vrućina, neiskustvo ovih igrača iz druge postave, kao i Leroy Aziz Sane sindrom su učinili svoje i na sve to dodaj neiskustvo Kompanya na ovakvim turnirima.

Kompany je naivan ko francuska sobarica, ali će dugoročno biti jako dobar trener, najveći problem je što se uči na nama i na kraju će neki drugi klub tipa Man. City profitirati od njega, a mi smo bili pokusni kunić.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jun 2025, 11:35

coelho41 je napisao/la:
27 jun 2025, 10:40

Kompany je naivan ko francuska sobarica, ali će dugoročno biti jako dobar trener, najveći problem je što se uči na nama i na kraju će neki drugi klub tipa Man. City profitirati od njega, a mi smo bili pokusni kunić.
Ne bi me čudilo da nam je Kompu uvalio Đozep. Ono po principu nemojte da mi dovodite KDB-a u Bajern, jer vi ni ne znate da ja neću trenirati Bajern iduće godine, pa ga hoću u svom novom klubu itd.
Nek se on uči kod nas 3-4 godine dok ne stasaju omladinci Barse da Đozep ne ide u nekošeno, nego da mu Hanzi pripremi teren.

Stari prijatelj Bajerna, sto bi rekao centralni napadač.

Puri83
Kontakt:

Post Postao/la Puri83 » 27 jun 2025, 12:40

coelho41 je napisao/la:
Drugo poluvrijeme protiv Benfice je bilo dokaz da smo uigrani u određenoj kombinaciji i to dobro uigrani i da smo ih ubili u pojam, nažalost vrijeme, vrućina, neiskustvo ovih igrača iz druge postave, kao i Leroy Aziz Sane sindrom su učinili svoje i na sve to dodaj neiskustvo Kompanya na ovakvim turnirima.

Najrealniji prikaz situacije....kratko jasno

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jun 2025, 15:33

1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 jun 2025, 00:42

farinelli123 je napisao/la:
27 jun 2025, 11:35
coelho41 je napisao/la:

Ne bi me čudilo da nam je Kompu uvalio Đozep. Ono po principu nemojte da mi dovodite KDB-a u Bajern, jer vi ni ne znate da ja neću trenirati Bajern iduće godine, pa ga hoću u svom novom klubu itd.
Nek se on uči kod nas 3-4 godine dok ne stasaju omladinci Barse da Đozep ne ide u nekošeno, nego da mu Hanzi pripremi teren.

Stari prijatelj Bajerna, sto bi rekao centralni napadač.
Pa jeste sigurno. To čak ni službenici Bayerna ne kriju da je Đozep posredovao u poslu, kao nekoć Mino Raiola u najznačajnijim transferima Zlatana Ibrahimovića, lagano balansirajući zadovoljstvo svih strana, a mudro skrivajući od javnosti svoj konačni ćar u svemu tome.

Jedna dobra strana našeg trenera jeste da ne smije mnogo da se buni i puno iznivlja. Nego prika radi s onime što ima. Evo doveli smo ti Woltemüllera, ne pitaj jesi li ga tražio, nego uklapaj kako znaš i umiješ. Biće vremena da tražiš svoj savršen transfer, ali u nekim drugim klubovima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 jun 2025, 09:14

Vec smo na 40mil €, na SP. Ako se prodje dalje, ide jos gore.
Od ovog kola se ide sa najjacom ekipom, nadam se prolazu dalje a onda protiv PSG se potuci...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2025, 09:24

Dakle, ekipa će biti dosta podmlađena sa dva nova igrača i to oba reprezentativca Elfa sto je još jedan pokazatelj da će dobiti mnogi minuta u nadolazećem periodu.
Bischoff i Woltemade su budućnost Elfa još ako dodamo na sve ovo Wannera onda možemo reci da se ponovo implementira ideja Ulija koja kaže da je prioritet imati sto vise njemačkih igrača u ekipi.

Krilo će se sigurno tražiti jer odlaskom Sanea, Tel-a, Zaragoze, ostajemo tanki na tim pozicijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 28 jun 2025, 21:29

coelho41 je napisao/la:

E bog me ubio ako sam znao da ima duplo ime :wtf: :crazy: cuj Leroy zike sane :rol:
Pravda za Tyson Furya

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2025, 22:12

U nedostatku krila ili u nedovoljnoj mogućnosti da se dovede željeno ime, prolazi mi misao kroz glavu da bi možda vrijedilo pokušati prekomandovati Daviesa na poziciju lijevog krila a na beka implementirati Aznoua ili na tržištu naći odgovarajuće rješenje. Theo Hernandez je bio dostupan za manje od 30 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 28 jun 2025, 22:36

Ne možeš se osloniti samo na ime. Taj Aznoua tek treba povezati par dobrih tekmi da bi se mogao u njega pouzdati.
Naravno prije svega treba trener vjerovati u njega pa ga malo više forsirati. Ja lično ne znam ni kako lik izgleda...
Ne možeš u Bayernu počinjati sezonu bez I jednog pravog, učenog neka.
Ne kažem da Davies ne bi napravio bum na krilu, ali polako. Lik je potrgan, ne treba na njega ozbiljnije računati do kraja godine.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 28 jun 2025, 22:54

Uvijek sam mislio da je Demirovic bolji napadač od ovoga Woltemadea, ali je vjerovatno jedno 30% uticalo što je Demir naš. Ne znam nešto mi slabo skroz igra u ovoj utakmici, loše otkriva, slabo se nudi, nikako da se nadje na pravom mjestu. 30 mill djuture, ja nebi više riskirao

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2025, 23:20

armando je napisao/la:
28 jun 2025, 22:36
Ne možeš se osloniti samo na ime. Taj Aznoua tek treba povezati par dobrih tekmi da bi se mogao u njega pouzdati.
Naravno prije svega treba trener vjerovati u njega pa ga malo više forsirati. Ja lično ne znam ni kako lik izgleda...
Ne možeš u Bayernu počinjati sezonu bez I jednog pravog, učenog neka.
Ne kažem da Davies ne bi napravio bum na krilu, ali polako. Lik je potrgan, ne treba na njega ozbiljnije računati do kraja godine.
Ime ne znaci apsolutno ništa iako zvuci senzualno ( :mrgreen: ), no činjenica je da ae radi o velikom talentu i momku kojem se predviđa blistava karijera, naravno pod uslovom da dobija minute. Ja malo vise pratim omladinski pogon pa mogu sa sigurnošću tvrditi o kakvim talentima je riječ.
Nužno ne mora biti startni bek ali mu treba dati minute jer bi naredne sezone mogli imati još jednog standardnog prvotimca.

Slažem se za Daviesa ali do njegovog povratka se možemo pokriti sa Comanom, Gnabryem i Musialom.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 jun 2025, 23:24

Sjećate li se vremena kad' smo maštali da Alabu prekomandujemo na krilo ? :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2025, 23:39

Centre forward je napisao/la:
28 jun 2025, 23:24
Sjećate li se vremena kad' smo maštali da Alabu prekomandujemo na krilo ? :mrgreen:
Itekako, tada smo isto ako se ne varam bili tanki sa igračima koji pokrivaju krilne pozicije pa se tražilo rješenje vise. :D
Moja zamisao sa Daviesom na krilu pije vode jer je Kanađanin po vokaciji krilo, doveden je iz Vancouvera kao krilni igrač a u reprezentaciji Kanade takodjer igra tu poziciju.

Postoji još jedna opcija a to je da igramo sa wing-bekovima ali u tom slučaju nam valja ići po dodatnog stopera. :mrgreen:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 28 jun 2025, 23:45

A pita li se hudi Kompany šta oko kadra.
Ima li on svojih želja?
Je li izrazio želju za Woltemüllerom...
Ili samo prihvata ponuđeno.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 29 jun 2025, 11:45

Priprema se prva ponuda za Woltemadea. Iskreno nisu normalni ako dadnu vise od 40-50 miliona za njega nakon jedne dobre sezone.

Btw sta je sa onim Tillmanom? :?
16 golova i 5 asistencija za PSV u prosloj sezoni, Bayernovo dijete, moze igrati vise pozicija u ofanzivi a jedva ceka da se vrati u FCB. Povratna klauzula 40 miliona a apotekari vec zagrizli za njega...

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.