Eno odma teorije zavjere a prvenstvo nije ni počelozmaj od b. je napisao/la:Ovaj Dario Karačić je prošle sezone sudio utakmicu plBiH Olimpik - Zvijezda 3:0, ko je bio na utakmici zna o čemu se radi!

Eno odma teorije zavjere a prvenstvo nije ni počelozmaj od b. je napisao/la:Ovaj Dario Karačić je prošle sezone sudio utakmicu plBiH Olimpik - Zvijezda 3:0, ko je bio na utakmici zna o čemu se radi!
Zašto su ljudi dosadnireddragon001 je napisao/la:Jeste vise dosadni vi lukavcani da valja uzmite kofe i pripremite onu bascu sto vi zovete stadion za 6 kolo jer vam dolaze DIVOVI!!!
Vidi care, neko ti je hakovao profil na forumu i predstavio se kao "zvanicni press".reddragon001 je napisao/la: jer idem svugdje sa Zvijezdom kao zvanicni press tako da cu sigurno i na Josik doci
Kakve veze ja imam sa Radničkim i Lukavcemreddragon001 je napisao/la:Ja sam obicni forumas, navijac i upamti da nikad o vama necu imati lijepo misljenje radi one hinjske sacekuse kod Tunela. Prema tome sta vas boli rina ka ko sam i sta sam. Citavo vrijeme ste ovdje na nasoj temi trolate dosadujete idite brinite se imate sigurno vise problema nego Zvijezda, a nas pustite da zivimo svoj san koji ce se poceti sprovoditi u dijelo od subote. LIJEP pozdrav sa zelene Banje Ilidze.
DŽEVAD !!!reddragon001 je napisao/la:Sta vas ljudi muci???
Daj dzevadacokara je napisao/la:DŽEVAD !!!reddragon001 je napisao/la:Sta vas ljudi muci???
E moj ciro zar nevidis da te ljudi zezaju a ti se pališ sve više i više zaboli nekog neka stvar za Zvijezdom i našim stadionom vidiš da dolaze tebe zafrkavat, ignoriši ihreddragon001 je napisao/la:Sta vas ljudi muci??? Sta ste se naklatili na nasu temu, ponavljam vas pustite nas da pokusamo da ostvarimo nase ambicije konstatno dolazite sa nekom negativom ovdje i pisete. Kad dodjete u Gradacac vidjet cete kakva je to pitomna sredina gdje svaka ekipa koja nas nadigra dobije aplauz a ne polupan autobus kao u Lukavcu i slicnim sredinama. Gdje se za svaki potez aplaudira pola premijer lige zali za nama jer su kod nas uzimali bodove bez problema, jer jednostavno nismo ekipa koja zna oteti napraviti neki pritisak na sudije. A to cet e se uvjeriti jer cete prije vi uzeti bodove u Gradaccu nego mi na Josiku ili gdje vec. I ponavljam nikad necemo ovdje pisati kako necemo uspjeti od prvog do zadnjeg vjeruje u uspjeh i ekipu. Lijep pozdrav do 6 kola pripremite se jer ce vam trebati zivaca dolaze vam sampioni, a ovo vam ne pisem bez veze dobro sam upucen u situaciju cijelu.
Ma to smo mu svi govorili,ali sta ces kad covjek ne slusa.Tkanton je napisao/la:E moj ciro zar nevidis da te ljudi zezaju a ti se pališ sve više i više zaboli nekog neka stvar za Zvijezdom i našim stadionom vidiš da dolaze tebe zafrkavat, ignoriši ihreddragon001 je napisao/la:Sta vas ljudi muci??? Sta ste se naklatili na nasu temu, ponavljam vas pustite nas da pokusamo da ostvarimo nase ambicije konstatno dolazite sa nekom negativom ovdje i pisete. Kad dodjete u Gradacac vidjet cete kakva je to pitomna sredina gdje svaka ekipa koja nas nadigra dobije aplauz a ne polupan autobus kao u Lukavcu i slicnim sredinama. Gdje se za svaki potez aplaudira pola premijer lige zali za nama jer su kod nas uzimali bodove bez problema, jer jednostavno nismo ekipa koja zna oteti napraviti neki pritisak na sudije. A to cet e se uvjeriti jer cete prije vi uzeti bodove u Gradaccu nego mi na Josiku ili gdje vec. I ponavljam nikad necemo ovdje pisati kako necemo uspjeti od prvog do zadnjeg vjeruje u uspjeh i ekipu. Lijep pozdrav do 6 kola pripremite se jer ce vam trebati zivaca dolaze vam sampioni, a ovo vam ne pisem bez veze dobro sam upucen u situaciju cijelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.