Ili ipak neHigh je napisao/la:Sanel Jahić potpisuje za Željezničar. Ljubav prema klubu jača je od grčkih para...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Ili ipak neHigh je napisao/la:Sanel Jahić potpisuje za Željezničar. Ljubav prema klubu jača je od grčkih para...
To ne zna niko. Vjerujem da tu postoji i odredjena zelja Partizana da malo povuce Borac iz ponora i siguran sam da ce ona suma koja ce biti prikazana u javnosti znatno da se razlikuje od stvarnog iznosa. Zivi bili pa vidjeli. Partizan je ocito napunio kasu, maloprije dovedose i Alena Stevanovica.Minjore je napisao/la:I za kolko para na kraju ode Subic ?
Dovodili bi i nasi i vasi, da smo 2 puta napunili stadion, uzeli pare kroz pretkola LP a usput se u LE plasirali.. Kakvu navalu Siroki ima, jes da su stari, al trio Krstanovic-Wagner-Kresinger unosi strepnju u svaku odbranu.. Dodaj tu Menala i Crnova, ocigledno je da Siroki dobar posao odradi ovo ljeto..Sabinho je napisao/la:To ne zna niko. Vjerujem da tu postoji i odredjena zelja Partizana da malo povuce Borac iz ponora i siguran sam da ce ona suma koja ce biti prikazana u javnosti znatno da se razlikuje od stvarnog iznosa. Zivi bili pa vidjeli. Partizan je ocito napunio kasu, maloprije dovedose i Alena Stevanovica.Minjore je napisao/la:I za kolko para na kraju ode Subic ?
I jos kad dodas kad budu puno jaci Celik Velez i Borac a mora to doc kad tad.uz mozda Radnik.Slaviju .Za par sezona Liga 12 ce bit jaca i od Hrvatske i Srbije ligaSabinho je napisao/la:Slazem se. Kako bi bila luda liga za prvaka u kojoj bi ucestvovalo sest najbolje plasiranih, Sarajevo, Zeljo, Siroki, Zrinjski, Sloboda, Olimpik (realna procjena). Pustiti da se svi mecevi prenose na tv, svako kolfo bi imali tri derbija. Mislim da bi se tako uveliko popravila i posjecenost na stadionima i gledanost odnosno generalno zanimanje za PLBIH.
de de odmah bi ugasio Borac, otisao Jagoda docice neko drugi - nacice se i neke pare i STOP GASENJU !!esprit24 je napisao/la:Otpustanje PL trenera se nastavlja, Gutovicu, Plavcicu,Muharemovicu, pridruzio se i Jagodic. Njegovim odlaskom kao i odlaskom Subica, Borac se najvjerovatnije seli u nizi rang i slijedi mu gasenje. Velez isto tako vrlo neozbiljno ponasanje evo vec deseti dan bez trenera, tako da ako se ovo nastavi takodje sigurni putnici u nizi rang. Po meni ekipe koje budu najmanje eksperimentisale sa trenerima dostici ce luku spasa, a to bi mogle biti Slavija, i Mladost DK. Istina Slavija je smijenila trenera al onaj Gutovic nije sposoban da vodi kantonalnu ekipu a kamoli nesto vise. Po meni ce se ovih 5 klubova izdvojiti vrlo brzo:Sarajevo, Zrinjski, Siroki, Sloboda i Zeljeznicar. Celik i Radnik ako ovako nastave ostaju sigurno, dok ce se ostali u prvom redu:Drina,Rudar,Travnik,Borac,Velez i Vitez boriti zajedno sa Slavijom, Mladosti i Olimpicom boriti za goli zivot. Sve u svemu "Bosanski lonac" se poceo polako kuhati
Odmah se osjecas prozvanimdelko je napisao/la:de de odmah bi ugasio Borac, otisao Jagoda docice neko drugi - nacice se i neke pare i STOP GASENJU !!esprit24 je napisao/la:Otpustanje PL trenera se nastavlja, Gutovicu, Plavcicu,Muharemovicu, pridruzio se i Jagodic. Njegovim odlaskom kao i odlaskom Subica, Borac se najvjerovatnije seli u nizi rang i slijedi mu gasenje. Velez isto tako vrlo neozbiljno ponasanje evo vec deseti dan bez trenera, tako da ako se ovo nastavi takodje sigurni putnici u nizi rang. Po meni ekipe koje budu najmanje eksperimentisale sa trenerima dostici ce luku spasa, a to bi mogle biti Slavija, i Mladost DK. Istina Slavija je smijenila trenera al onaj Gutovic nije sposoban da vodi kantonalnu ekipu a kamoli nesto vise. Po meni ce se ovih 5 klubova izdvojiti vrlo brzo:Sarajevo, Zrinjski, Siroki, Sloboda i Zeljeznicar. Celik i Radnik ako ovako nastave ostaju sigurno, dok ce se ostali u prvom redu:Drina,Rudar,Travnik,Borac,Velez i Vitez boriti zajedno sa Slavijom, Mladosti i Olimpicom boriti za goli zivot. Sve u svemu "Bosanski lonac" se poceo polako kuhatimozemo se mi jos izvuci
Realno, neka teorija postoji da Borac ispadne a da ta Krupa bude prvak rs-a. Tako bi se oni spojili, iskoristili licencu Krupe za premier ligu i Borac bi se rijesio dugova.delko je napisao/la:de de odmah bi ugasio Borac, otisao Jagoda docice neko drugi - nacice se i neke pare i STOP GASENJU !!esprit24 je napisao/la:Otpustanje PL trenera se nastavlja, Gutovicu, Plavcicu,Muharemovicu, pridruzio se i Jagodic. Njegovim odlaskom kao i odlaskom Subica, Borac se najvjerovatnije seli u nizi rang i slijedi mu gasenje. Velez isto tako vrlo neozbiljno ponasanje evo vec deseti dan bez trenera, tako da ako se ovo nastavi takodje sigurni putnici u nizi rang. Po meni ekipe koje budu najmanje eksperimentisale sa trenerima dostici ce luku spasa, a to bi mogle biti Slavija, i Mladost DK. Istina Slavija je smijenila trenera al onaj Gutovic nije sposoban da vodi kantonalnu ekipu a kamoli nesto vise. Po meni ce se ovih 5 klubova izdvojiti vrlo brzo:Sarajevo, Zrinjski, Siroki, Sloboda i Zeljeznicar. Celik i Radnik ako ovako nastave ostaju sigurno, dok ce se ostali u prvom redu:Drina,Rudar,Travnik,Borac,Velez i Vitez boriti zajedno sa Slavijom, Mladosti i Olimpicom boriti za goli zivot. Sve u svemu "Bosanski lonac" se poceo polako kuhatimozemo se mi jos izvuci
Mislim da je to veoma realna opcija, mada nimalo popularna ali sta je tu je. Krupa igra dobro, pratim ih i imam prijatelja igra stopera tamo. 4:2 su sas dobili i igraju dobro, imaju kesh i ako se spoje i presele u BL eto ih opet nazad. Mada to sad nosi i dosta nekih drugih stvari ali izgleda da je to ostala jedina opcija.Zip je napisao/la:Realno, neka teorija postoji da Borac ispadne a da ta Krupa bude prvak rs-a. Tako bi se oni spojili, iskoristili licencu Krupe za premier ligu i Borac bi se rijesio dugova.delko je napisao/la:de de odmah bi ugasio Borac, otisao Jagoda docice neko drugi - nacice se i neke pare i STOP GASENJU !!esprit24 je napisao/la:Otpustanje PL trenera se nastavlja, Gutovicu, Plavcicu,Muharemovicu, pridruzio se i Jagodic. Njegovim odlaskom kao i odlaskom Subica, Borac se najvjerovatnije seli u nizi rang i slijedi mu gasenje. Velez isto tako vrlo neozbiljno ponasanje evo vec deseti dan bez trenera, tako da ako se ovo nastavi takodje sigurni putnici u nizi rang. Po meni ekipe koje budu najmanje eksperimentisale sa trenerima dostici ce luku spasa, a to bi mogle biti Slavija, i Mladost DK. Istina Slavija je smijenila trenera al onaj Gutovic nije sposoban da vodi kantonalnu ekipu a kamoli nesto vise. Po meni ce se ovih 5 klubova izdvojiti vrlo brzo:Sarajevo, Zrinjski, Siroki, Sloboda i Zeljeznicar. Celik i Radnik ako ovako nastave ostaju sigurno, dok ce se ostali u prvom redu:Drina,Rudar,Travnik,Borac,Velez i Vitez boriti zajedno sa Slavijom, Mladosti i Olimpicom boriti za goli zivot. Sve u svemu "Bosanski lonac" se poceo polako kuhatimozemo se mi jos izvuci
A nastavili bi igranje u elitnom rangu BiH
Jesmo ovo opet otpisaniultrasstyle_tz je napisao/la:Siroki, Sarajevo i Zrinjski imaju paklene timove i mislim da oni uzimaju tri sigurna mjesta u evropi ako bi se gledao roster na papiru...za cetvrto ce se boriti Zeljo, Sloboda i Celik
zavisi kako gledas, ti mislis otpisani, neko ce rec precijenjeni jer sam vas stavio ispred Slobode i Celika ....mada sam rekao kad se pogleda sastav na papiru da su ova tri tima najkvalitetnija - valjda to svako vidiAjzea je napisao/la:Jesmo ovo opet otpisaniultrasstyle_tz je napisao/la:Siroki, Sarajevo i Zrinjski imaju paklene timove i mislim da oni uzimaju tri sigurna mjesta u evropi ako bi se gledao roster na papiru...za cetvrto ce se boriti Zeljo, Sloboda i Celik?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.