ra1981 je napisao/la:mahalac je napisao/la:Treba prvo rascistiti dvije stvari
Da li je Edinu bilo da sportske afirmacije ili do sticanja love.
Ovo drugo je ostvario sigurno a ovo prvo sigurno nece postici u MC, bilo gdje drugo da- ali tu ne.
Eh sad ako je on happy ovako, kako mi se cinio lezerno sinoc gledajuci ga kako igra...sto bi se onda ja sekirao

Sumnjam da mu je samo do para bilo,pa nije ni u Wolfburgu za mekinje igrao,godišnje je zarađivao 5 mil.+što je porez znatno manji u Njemačkoj.Koliko se sjećam Džeko je odbio transfer u City,dok su za njega bili zainteresovani Milan i Juventus.Svi se sjećamo njegovih posljednjih dana u Wolfsburgu,vidjela se frustracija,a i Edin je postao svjestan da Milan(niti iko drugi) ne želi dati više od 15-20 miliona za njega.Vjerovatno bi i dan danas bio u Wolfsima.
Od ovoga ne treba praviti tragediju,ovakve stvari su se dešavale i boljim od Edina.Ja iskreno sumnjam da će ići iz City-a.
Cuj 5 mill u Wolf godisnje

sigurno kontas u KM

u eurima nema sanse..uostalom imao je 2mill godisnju platu po novom ugovoru, prve 2 sezone je odradio za 500 000 eura, dok nije napravljen novi ugovor sa Wolf.
Ovako on u City ima nesto vise od 6 mill eura + ostali procenti ako osvj. prv..za golove i druge premije..
Neka on melje u repci u City je dosta i 15komada po sezoni, sta se ima dokazivati razmazenom kosonji i razmazenim pirgavo/zutim englezima koji su legli na Muberak paru pa se... napadac tipa Paulo Wanchope im bio krov do prije 10-12g..
Btw. Stavise treba da im naplati i ono neki dan kad je glumio "djeda mraza" nema nista volenterski