FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prije svega mislim da pred kljucne utakmice treba hladne glave i da se sve snage zajednicke usmjere ka jednom cilju u ovom trenutku a to je evropa,izgleda da je izvjesno ukidanje suspenzije,prema tome i vi forumasi malo ohladite umjesto laprdanja preko foruma ko moze pravac trebinje il AFH protiv listice 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Malo je reci da sam sokiran ali i razocaran ovakvim razvojem situacije. Odavno mi je jasno da je Amir Rizvanovic dio tala ali da ce to ovako ofirno potvrditi e to je fakat fuj
I sta ce sad biti? Otjerace Mirzu i po njegovim rijecima veoma perspektivnog Prljacu? Mozda ce i njih kao Baljka prerkomandovati uomladinski pogon
grozno je ovo...
Dolazi nam stranac trener umjesto MV na kraju sezone 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
samosarajvo
- Kontakt:
info ??dzenan01 je napisao/la:Dolazi nam stranac trener umjesto MV na kraju sezone
mahalasamosarajvo je napisao/la:info ??dzenan01 je napisao/la:Dolazi nam stranac trener umjesto MV na kraju sezone
-
samosarajvo
- Kontakt:
nemoj takvih info po forumu boga ti , ne cinis nista dobro vec naprotivdzenan01 je napisao/la:mahalasamosarajvo je napisao/la:info ??dzenan01 je napisao/la:Dolazi nam stranac trener umjesto MV na kraju sezone
- Megamon
- Kontakt:
Irfan Redjepagicsamosarajvo je napisao/la:info ??dzenan01 je napisao/la:Dolazi nam stranac trener umjesto MV na kraju sezone
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
fali se medju rajomMegamon je napisao/la:Irfan Redjepagicsamosarajvo je napisao/la:info ??dzenan01 je napisao/la:Dolazi nam stranac trener umjesto MV na kraju sezone
- Megamon
- Kontakt:
Felix Magath 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mozda onaj turcin sto je navodno trebao raditi uz Mirzu i da uci od zalizanogMegamon je napisao/la:Irfan Redjepagicsamosarajvo je napisao/la:info ??dzenan01 je napisao/la:Dolazi nam stranac trener umjesto MV na kraju sezone
Ne treba nama stranac, nama treba Husref ili Jovic
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
MA ovo mi liči na stišavanje situacije pred važne utakmice, i do nove Skupštine. jbg, igrače koji su ionako ove godine levaćeni svako malo, sada i napušteni od uprave, ne znam kako bi se motivisalo na igru. I oni su ba ljudi, vlastita egzistencija im je svima prvo na pameti, kako bi zadržali glavu na terenu znajući da je klub de facto u tehničkom mandatu - kako se to popularno kaže. U prevodu, nemaju pojma šta donosi sutra.
Neka, nek se smirilo malo..
Neka, nek se smirilo malo..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma samo neki Njemac, ako će biti stranac, da ih malo nauči disciplini i šta su to kondicione pripreme 
Megamon je napisao/la:Felix Magath
Niko pripreme ne bi preživio
- Megamon
- Kontakt:
Dobro,onda Plisek.Sa njima je Redjepagic na "Ti"VanBasten je napisao/la:Megamon je napisao/la:Felix Magath![]()
Mog'o bi nam nakog Čeha izvuć, fakat. To je tamo njegova zona interesovanjaMegamon je napisao/la:Dobro,onda Plisek.Sa njima je Redjepagic na "Ti"VanBasten je napisao/la:Megamon je napisao/la:Felix Magath![]()
Da je ovo ispuni mi želju, rekao bi : Vladimira Petković, i niko više
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemojte biti naivni ! 
ma zajebajemo se, ba. OpuštenoSamo F.K.S !! je napisao/la:Nemojte biti naivni !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne mogu biti opusten 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sutra nam braca igraju najvazniju tekmu ove sezone
Idemo u baraz abd
Ako nadjem stream stavicu ovdje
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.