Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Je li istina da su ih pare pokvarile? 
-
Mocvara1991
- Kontakt:
STVAR FILOZOFIJE

Ziga, cestitke drug na vecerasnjoj predstavi, svaka cast...
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Pukla zastavica... 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ranjeno govedo onaj lav je najzajebaniji 
Samba i grbavicahram će se smjenjivati.Mocvara1991 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:47Nocas je sastanak. Ne mogu se dogovoriti ko ce se zrtvovati. Golem si Ljoze.
Cestitka na ovakvom izdanju. Stvarno bi bilo steta da sa ovakvom igrom, i gracima, ispadnete iz lige
- FKS -
Problem sarajevskih a i nekih drugih klubova je čisto igrački kadar.Realno je da Željo ima više para od Rudara..međutim problem nastaje u kupovini...ja imam osjećaj da se prilikom kupovine ne gleda na stvarne potrebe po pozicijama na terenu nego tu ulijeću razni tipovi iz pitaj boga kakvih menadžerskih agencija i uzimaju dio kolača ,uvaljuju neke svoje tipove koji vode katastrofi.Ja ne znam otkud mogu iskopati onoliko polovnjaka iz Srbije,CG,Hrvatske,i pitaj boga odakle.Drugo kupuju neke bivše ohrdine tipa Cimirota,Bičakčića..jer eto bili reprezentativci ,a realno je sa su teško istrošeni,ispovređivani ...malo je Adema...a i igra Sarajeva uprkos pobjedama je za qurac...Rudar naganjso nekih paripa,kobili rep mogu iščupati..i vjerujte svskog će napatiti..žali bože lošeg prvog dijela sezone
Ugodan početak sedmice.
Jel ovo poraz od rudara slave navijaci kluba kojeg je isti taj rudar nagrdio u prijedoru?
- feniksptica
- Kontakt:
HAHAHAHAAHAH 0 3 kuci od Rudara jooj
Hahahahhahj
Hahahahhahj
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 16 feb 2026, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Za nadati se samo da neko nije opet fasovo u garažama Bosmala
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ljudi sve sto su ikada rekli u historiji slagali su na kraju tako da ne bi me cudilo da i preko ovoga predju a ko im bira trenera jos manje bi me iznenadilo
Hladno u 2026 drze otvorene treninge uz cestu stane dobacuje ko sta hoce,igracima skidaju dresove,ulaze u hotel da šamaraju.Jedna velika mahala koju samo Sablja,Adzem,Osim i slicni mogu voditi.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 feb 2026, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ali kakva partija Rudara
Bukvalno da se usereš, bolje od bilo koga u ligi godinama unazad, bar u tranziciji i napadu. Nestvarno.
Bukvalno da se usereš, bolje od bilo koga u ligi godinama unazad, bar u tranziciji i napadu. Nestvarno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Prvo Cimirot je daleko od ohrdine, mi uglavnom ohrdine i unovcimu za razliku od drugih, naravno neces spomenuti Mlinarica,Gulija,Jattu i mnoge druge jer ti to ne ide u korist.aqarius je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:55Problem sarajevskih a i nekih drugih klubova je čisto igrački kadar.Realno je da Željo ima više para od Rudara..međutim problem nastaje u kupovini...ja imam osjećaj da se prilikom kupovine ne gleda na stvarne potrebe po pozicijama na terenu nego tu ulijeću razni tipovi iz pitaj boga kakvih menadžerskih agencija i uzimaju dio kolača ,uvaljuju neke svoje tipove koji vode katastrofi.Ja ne znam otkud mogu iskopati onoliko polovnjaka iz Srbije,CG,Hrvatske,i pitaj boga odakle.Drugo kupuju neke bivše ohrdine tipa Cimirota,Bičakčića..jer eto bili reprezentativci ,a realno je sa su teško istrošeni,ispovređivani ...malo je Adema...a i igra Sarajeva uprkos pobjedama je za qurac...Rudar naganjso nekih paripa,kobili rep mogu iščupati..i vjerujte svskog će napatiti..žali bože lošeg prvog dijela sezone
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Cuspajz, GradKamena1 i 50 gostiju.