FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Mislim da i Benassi ulazi u transfer (50%), ali ce tek na ljeto u Torino. Ostaje da vidimo.

- Interista02
- Kontakt:
Dobro se sjetio, ali ipak hvala mu za sve"Chivu će se povući iz fudbala. Stopalo ga previše boli,
i ne želi uzimati platu a da ne igra."
- Victor Becali (agent Chivu-a)

Hernanes nije pozvan za sutra, tek ce u ponedjeljak bit gotovi papiri. Guarin takodje nije tu. Ranocchia pozvan
Goalkeepers : 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi;
Defenders : Jonathan 2, 4 Javier Zanetti, Juan Jesus 5, 6 Marco Andreolli, Hugo Campagnaro 14, 23 Andrea Ranocchia, Walter Samuel 25, 33 Danilo D'Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders : 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, Gaby Mudingayi 16, 17 Zdravko Kuzmanovic, 21 Saphir Taider;
Forwards : 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito.
A negdje sam procito da bi Moratti mogo kupit Cagliari
Goalkeepers : 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi;
Defenders : Jonathan 2, 4 Javier Zanetti, Juan Jesus 5, 6 Marco Andreolli, Hugo Campagnaro 14, 23 Andrea Ranocchia, Walter Samuel 25, 33 Danilo D'Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders : 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, Gaby Mudingayi 16, 17 Zdravko Kuzmanovic, 21 Saphir Taider;
Forwards : 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito.
A negdje sam procito da bi Moratti mogo kupit Cagliari

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Nema ni Guarina
Ja bih ovako:
..................Handa..................
............Hugo.....Rolando.....JJ......
..Johnyy...Kova..Taider...Ricky..Yuto..
..............Palacio..........
...............Icardi...............
U drugom poluvremenu ubaciti Danila.

Ja bih ovako:
..................Handa..................
............Hugo.....Rolando.....JJ......
..Johnyy...Kova..Taider...Ricky..Yuto..
..............Palacio..........
...............Icardi...............
U drugom poluvremenu ubaciti Danila.
kolega sutra ne postoje teoretske sanse da Inter zaustavi Juventus, nazalost.Admir_Sa je napisao/la:sutra nešto ovako i bez glupih grešaka molim![]()
- L'Avvocato
- Kontakt:
Derbi je derbi, nema tu apsolutnih favorita i sigurica. Pa i onih godina kad smo mi bili loši znali smo ih iznenaditi uprkos davanim šansama pred početak derbija.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sutra kao nikad navijam za Inter, iako ste mi poslije juveta najmrzi, al od dva zla biraj manje
sretno i do pobjede u 93 min iz penala HAHAHH

Kuzmanovic,Taider

Veceras kladionice caste kvota preko 7 na nasu pobjedu, a to se mora iskoristiti. Ne vidim kako skup ispod prosjecnih i lopovskih igraca moze bilo sta napraviti protiv nas...Palacio ce da siluje one pokusaje od stopera, a mali Kova da nauci Pirla kako se igra igra
Sta ce tek uraditi mocni Johny i mali mrav
...

Ne očekujem ništa večeras.Mišljenja sam da Juventus to rutinski rješava.
- Interista02
- Kontakt:

Na jednoj grupi na fb objavljena slika Ricky-a sa svojom djevojkom, a jedan od komentara ispod:
Mauro Icardi se ovo sviđa

Vrhunski psiholozi tvrde da je samopouzdanje i blaga doza arogancije znak vjere u sebe i hrabrosti ali da je pretjerana arogantnost nista drugo do prikriveni strah.Huska je napisao/la:Veceras kladionice caste kvota preko 7 na nasu pobjedu, a to se mora iskoristiti. Ne vidim kako skup ispod prosjecnih i lopovskih igraca moze bilo sta napraviti protiv nas...Palacio ce da siluje one pokusaje od stopera, a mali Kova da nauci Pirla kako se igra igraSta ce tek uraditi mocni Johny i mali mrav
...

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Večeras ćemo zguziti cigane po ko zna koji put. 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Kako piše “La Repubblica” a prenosi portal fcinternews, Marco Branca se oprašta od Intera nakon 12 godina na funkciji sportskog direktora. neće ga zamjeniti nitko jer se ta funkcija ukida. 

Pa onda ste vi sa vasheg Pdf-a svi pic.ici nevidjeni.Sissoko je napisao/la:da je pretjerana arogantnost nista drugo do prikriveni strah.

Veceras imam losh osjecaj.
Izvuci ce bod cigani.

Amar Osim selektor BiH
Thorin je napisao/la:Kako piše “La Repubblica” a prenosi portal fcinternews, Marco Branca se oprašta od Intera nakon 12 godina na funkciji sportskog direktora. neće ga zamjeniti nitko jer se ta funkcija ukida.
Nije još ništa sigurno,ali ovo je svakako za očekivat.Logično da ga nije smijenio sada usred prijelaznog roka nego će to vjerojatno uslijedit do kraja sezone.Marco Branca’s time at Inter is over. After 12 years of service La Repubblica report that the technical directors days at Inter are numbered. Not only this but the role of technical director will no longer exist within Erick Thohir’s new management structure at the club. The market could now be entrusted to Piero Ausilio with help from outside candidates, the two names suggested are Giovanni Branchini and Beppe Accardi. The fact that the role of technical director will no longer exist is also written in this morning’s edition of Tuttosport. The Turin daily support the theory that Marco Branca has overseen his last mercato with Inter.
****: La Repubblica & Tuttosport
aminPrisoner je napisao/la:Večeras ćemo zguziti cigane po ko zna koji put.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.