Ne brine niko za kruskoglavog.....on je samo koloteralna steta koja ce biti potrosena od onih koji su odveli Slobodu u federalnu i hinjski vuku poteze iz sjene sa svojim prijateljima iz neprijateljskog UG, visestruko su prevarili javnost pocevsi od nelegalnog statuta do privatizacije, sad ce vjerovatno hodati gradom i okretati se i zivjeti u strahu zbog svojih nedjela.....nema nikakvog clnstva, imaju clanovi vec kojima ne pada na pamet da ce mijenjati statut.MMA075 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:02UG Prijatelji FK Sloboda, bi trebali sada organizovati sastanak sa trenutnim UO isto kao sto uradili sa onim u ostavci, samo sto se zakasnilo sa tim, zato sad treba na vrijeme krenuti.
- Hocemo i mi ostali navijaci da znamo, sta su ovi prije ostavili iza sebe, koliki su dugovi i kakav je plan novog rukovodstva, to su informacije iz prve ruke, ove informacije po placenickim portalima su gluposti.
- Kad se rijesi pitanje skupstine obavezno uzeti clanstvo, daj da napravimo klub vise kako treba, otici ce i Senad ba ne brinite se.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
Ovo ti ne mozes nekima objasniti. Oni misle bojkot radi Azmira. Bilo je i vecih ljudi od njega u klubu, evo Sloboda klub sa vise od 100 godina iza sebe. Sto se mene tice nek dosao bilo ko, samo mi je krivo sto su dzelati kluba aktivno ostali i njemu i prave se ko da nista nisu uradiliantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:14Neka ovih "velikih navijaca". Bit ce raje na Tusnju ove sezone, sigurno i 50 ljudi.
Ovo nije revolt sto Azmir nije izabran, ovo je revolt protiv ljudi koji su unistili klub, srozali ga na najnize grane i na kraju su ti isti ljudi uzeli sebi za pravo da kroje sudbinu kluba.
Doveli levata koji je direktno ismijavao navijace u svom prvom mandatu, od kluba napravio klub "x", pravio u klubu mjesta za svoje igrace i rodbinu kao da mu je ovo privatni klub, radio transfere gdje se za pare od istih nikad ne sazna gdje su zavrsile i jos stosta, al mi se ne nabraja.
Ako Azmir nije rjesenje, a ne kazem da jest, onda nije ni ovaj kockoglavi.
Postenije i lakse bi bilo da ste onda predali klub navijacima, da se krene od nule, ako nije bilo boljeg rjesenja.
Sve bi lakse podnijeli. Al vama i jest u cilju da radite ovo, pa do konacnog cilja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I da, da je bilo ko drugi vodio klub zadnje dvije sedmice, mi bi i danas bili premijerligasi. Na putu da smo koga nasli polupismenog.
Al ne, imaju nasi prepametni biznismeni, pa smo danas tu gdje jesmo.
A vjerovatno i jos mnogo narednih godina, ako budemo postojali.
Al ne, imaju nasi prepametni biznismeni, pa smo danas tu gdje jesmo.
A vjerovatno i jos mnogo narednih godina, ako budemo postojali.
Volim tebe, više od sebe
Iskreno da se Salih Sabovic kandidovo i mi bili uz njeg kao uz Azmira i ovo isto urade, sve bi bilo isto nebitan je Azmir tu jer niko ne voli da ti se okrece ledja i tjera neki inat, samo to mogu reci da pojasnim ovim sto iskacu a nije ih dugo bilo tu...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ma ne mogu ja brate vise da se umaram objasnjavajuci, jer sta god kazes, odmah svako sebi tumaci kako hoce.DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:20Ovo ti ne mozes nekima objasniti. Oni misle bojkot radi Azmira. Bilo je i vecih ljudi od njega u klubu, evo Sloboda klub sa vise od 100 godina iza sebe. Sto se mene tice nek dosao bilo ko, samo mi je krivo sto su dzelati kluba aktivno ostali i njemu i prave se ko da nista nisu uradiliantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:14Neka ovih "velikih navijaca". Bit ce raje na Tusnju ove sezone, sigurno i 50 ljudi.
Ovo nije revolt sto Azmir nije izabran, ovo je revolt protiv ljudi koji su unistili klub, srozali ga na najnize grane i na kraju su ti isti ljudi uzeli sebi za pravo da kroje sudbinu kluba.
Doveli levata koji je direktno ismijavao navijace u svom prvom mandatu, od kluba napravio klub "x", pravio u klubu mjesta za svoje igrace i rodbinu kao da mu je ovo privatni klub, radio transfere gdje se za pare od istih nikad ne sazna gdje su zavrsile i jos stosta, al mi se ne nabraja.
Ako Azmir nije rjesenje, a ne kazem da jest, onda nije ni ovaj kockoglavi.
Postenije i lakse bi bilo da ste onda predali klub navijacima, da se krene od nule, ako nije bilo boljeg rjesenja.
Sve bi lakse podnijeli. Al vama i jest u cilju da radite ovo, pa do konacnog cilja.
Ostavio sam svoje zdravlje na Tusnju, a pojedini koji se vrte oko kluba, daju sebi epitete velikih navijaca, a mjesecima ih na Tusnju nisam vidio.
Tu su opet dok imaju koristi i dok se nesto pitaju, cim ih niko ne j*ebe ni 1%, nema ni njih.
Volim tebe, više od sebe
Eno dajdzin se vraca iz Fulhama u Slobodu
Ide desetka na ledja...

Ide desetka na ledja...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Šta je Fulham vidio u njemu samo se pitam 
Poslije Slobode, Simm Bau, Bratstvo Gr., Cibalia, Tošk Tešanj, veliko pojačanje nema šta.
Poslije Slobode, Simm Bau, Bratstvo Gr., Cibalia, Tošk Tešanj, veliko pojačanje nema šta.
-
- Kontakt:
Ako moze ikako da se vrate Music, Culum i da Sale ponovo zauzme poziciju stopera.
Samo ovo i sve vam je oprosteno
Volim tebe, više od sebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Debelom Mariju neka kupe samo jednu veliku Travnicku i moze i Smaja u spic, a ako neko ponese kakvog pecenja iz Jablanice moze i kapitenska.
I Tandir uz njihantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:42Ako moze ikako da se vrate Music, Culum i da Sale ponovo zauzme poziciju stopera.
Samo ovo i sve vam je oprosteno![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko te je.bo godinama
Je.bat ce te opet
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Nazalost, Tandir bi za ove bio premija.DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:46I Tandir uz njihantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:42Ako moze ikako da se vrate Music, Culum i da Sale ponovo zauzme poziciju stopera.
![]()
Ima babin sin.
Napad Slobode na familijarni pogon.
Volim tebe, više od sebe
Ovo je ono baš iživljavanje. Nastavlja gdje je stao žohar iz kikača.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:53Nazalost, Tandir bi za ove bio premija.DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:46I Tandir uz njihantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:42
Ako moze ikako da se vrate Music, Culum i da Sale ponovo zauzme poziciju stopera.
![]()
Ima babin sin.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Buleeevaaaaar evo ga psuje se

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Samo nek dere.Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:54Ovo je ono baš iživljavanje. Nastavlja gdje je stao žohar iz kikača.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:53Nazalost, Tandir bi za ove bio premija.
Ima babin sin.
Aco, Mario, Eldar i ekipa su ponosni.
Posto su oni, kako se hvale, hranili igrace, da Bog da njih igraci ove godine hranili od svojih para.
Volim tebe, više od sebe
Na slamku.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:59Samo nek dere.Sky9 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:54Ovo je ono baš iživljavanje. Nastavlja gdje je stao žohar iz kikača.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 22:53
Nazalost, Tandir bi za ove bio premija.
Ima babin sin.
Aco, Mario, Eldar i ekipa su ponosni.
Posto su oni, kako se hvale, hranili igrace, da Bog da njih igraci ove godine hranili od svojih para.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.