koji ce nam **** na zimu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Odlična prilika za mlađe igrače da se pokažu,tako je Istanbul Višću doveo,upratili ga kad smo s njima igrali prijateljsku u Sloveniji.
nista od toga ,jedino ako Dzenis i drugu ruku slomijointunija je napisao/la: ↑16 nov 2022, 12:50Odlična prilika za mlađe igrače da se pokažu,tako je Istanbul Višću doveo,upratili ga kad smo s njima igrali prijateljsku u Sloveniji.
A i Hadis je tu dodatni plus.
Samo me zanima kako ti se da u kontru vazda? Odakle ti zivci da se raspravljas sa 20 ljudi. Boga mi to je kod tebe ozbiljna besposlenost kad imas vremena svakome odgovoriti.
I dalje lažeš i petljaš, lažovčino
Boga mi, naš najistaknutiji forumaš, @svrakino1921, se nebi složio s tobom…Jugjesamojedan je napisao/la: ↑16 nov 2022, 14:06Mislim da bi dizanje cijene karata bio najgluplji mogući potez vezan za ovu utakmicu, momci morate da shvatite da je ovo prijateljska utakmica, a ne liga prvaka i da je ovo Konyaspor, a ne Barcelona.Bolje je da nas bude 13k i da zaradimo oko 100k, nego da nas bude 7k i da zaradimo 140k... Realno
Bgm i ja kad skontam nidje veze sam ja reko 2-3km al to je samo kazna novcano to je nidje veze al prava kazna je jbg gubitak profita od sjevera nego kao da se vrati kazna za incident al ne isplati se na sveukupni gubitak nidje veze bolje podnijet muski i idemo dalje drago mi je da je bar termin normalaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑16 nov 2022, 16:40Boga mi, naš najistaknutiji forumaš, @svrakino1921, se nebi složio s tobom…Jugjesamojedan je napisao/la: ↑16 nov 2022, 14:06Mislim da bi dizanje cijene karata bio najgluplji mogući potez vezan za ovu utakmicu, momci morate da shvatite da je ovo prijateljska utakmica, a ne liga prvaka i da je ovo Konyaspor, a ne Barcelona.Bolje je da nas bude 13k i da zaradimo oko 100k, nego da nas bude 7k i da zaradimo 140k... Realno
Trenutno korisnika/ca: amypitar, sebalos, tiagofaria25 i 64 gosta.