Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Upravo, i meni su pregotivni ali ova pjesma je cisto sranje cak i kad se posmatra kao troll pjesma.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zato je Istok ljepota - imas li ista - nemam, prodji dalje.AshburtonG je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:58U Evropi su poostrili dramaticno, barem sto se tice prtljaga koji nosis u avion. Ja prije ponesem jbt u prsluku 10 parfema do 100ml, a sad mi u Njemackoj zena trazila 5min neku tecnost, sve dzepove jakne izvalila, te nasla malu probu od par ml parfema. I jos kao dzek kaze, ma ajde mozes to prenijet...![]()
Isto je i u Londonu. Jbt zivot, covjek samo sto mi nije poceo otvarat vosak za kosu ili bradu da vidi sta ima unutra.![]()
U Bazelu mi sve sto sam imao pokupila neka tetka i bacila u smece (parfem, dezodoransi), mada sam i ja pogrijesio sto to nisam stavio u kofer. A sve novo kupio kad sam krenuo na put

Bila kod nas punionica soka, raja sto zna gazdu bi nosili rakiju, on bi im nasuo u originalne flase soka i fabricki zatvarao.
Kad vide na carini da je u gepeku flasa sa originalnim zatvaracem, nista i ne gledaju, samo te puste da prodjes

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
- Fantasista
- Kontakt:
Ova stvar od let 3 je nešto najgore što sam čuo u životu.
-
- Kontakt:
hoćemo li opet malo o Lastinim štapićima? ili o Ivani Knoll?
Svaki put kada izađe pjesma koja se zajebava sa Eurovizijom pojave se isti likovi
"Ova pjesma je ustvari parodija na Euroviziju koja je ustvari već godinama smeće, ali su svi fanovi Eurovizije glupi debili koji nemaju pojma o muzici i jedino sam ja pametan"

"Ova pjesma je ustvari parodija na Euroviziju koja je ustvari već godinama smeće, ali su svi fanovi Eurovizije glupi debili koji nemaju pojma o muzici i jedino sam ja pametan"

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
i onda se čudimo što HR ne uđe u finale, nek se oni drže nogometa, oni imaju smisla ze Eurosong ko za humor yebote
-
- Kontakt:
Čuj 3 miljenumanumaye22 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 11:43Sarajevo jutros najzagadjeniji grad na svijetu. Koja kasaba a znaju 3 milje kvadrat stavit za stan.

Od 4 do 6

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Da se vratit u period kad su po 3 trazilibombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2023, 13:53Čuj 3 miljenumanumaye22 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 11:43Sarajevo jutros najzagadjeniji grad na svijetu. Koja kasaba a znaju 3 milje kvadrat stavit za stan.![]()
Od 4 do 6![]()

- bavariapivo
- Kontakt:
Kad smo već kod eurovizije, jel ko gledao ovaj film?Kulesza je napisao/la: ↑12 feb 2023, 13:20Svaki put kada izađe pjesma koja se zajebava sa Eurovizijom pojave se isti likovi
![]()
- bavariapivo
- Kontakt:
Koliko se sjećam ako produžiš u prvih mjesec dana nakon istrka potrebni su samo dokaz o uplati 18KM i stara lična. Ako je istekla prije više od mjesec dana traže rodni list, uvjerenje o državljanstvu i neku ovjerenu izjavu
100% sportski i krajnje opušten potpis
Blejzer kaze nece, a ja ti javim kad vidim kako sam prosobavariapivo je napisao/la: ↑12 feb 2023, 15:02Meni istekla prije više od 10 godina, valjda neće biti problema kad budem vadio novu...
Ma kakva kazna, nema nikakve kazne
Procedura je ovo sto je Rino gore pisao
Procedura je ovo sto je Rino gore pisao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gdje uzeti namještaj u Sarajevu?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Meni istekla u novembru 2020-te. Vadio novu u maju 2022, ništa od toga mi nisu tražili (KS)
Samo ovo što piše na stranici:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sinmax sve preporuke.

Imaš sad i neke akcije, pa pogledaj na stranici.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.