Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 15:40

Pauk je napisao/la:Valjda su stavili Dzeku protiv Carrolla, jer smatraju da Dzeko nije se dokazao jos u Premiershipu.

Torres je se ipak dokazao kad je igrao u Liverpoolu.
To isto da kazes da je Notthingam Forest kvalitetniji od recimo Celzia i M.C jer su ovi prije tridesetak godina ''dokazali''i osvojili dva puta LS.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 05 jan 2012, 16:58

Balo je izgleda povrijedjen i nece biti spreman za nedjeljni derbi. Ne znam gdje se bas sad povrijedi, ima City gust raspored u januaru. :roll:
Edin mora brzo vratiti formu, ne znam kako je lako izgubi, ako ostane na klupi vise od jednog meca, ode mu samopouzdanje u materinu mater. Ne smije sad precjeniti svoju snagu, zdravlje je najvaznije, januar u EPL je uvijek mjesec u kojem se igraci najvise povredjuju. :roll: Znaci, nek se snalazi kako zna i umije da ostane zdrav i ostvari uspjeh u Engleskoj, nek se ne oslanja na druge. Protiv Liverpoola je dobio batine cekajuci da ga sudija zastiti, a dosad se milion puta mogao uvjeriti da to tako ne ide u Engleskoj, vec sam se cuvaj i Bog ce te cuvati :!:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 jan 2012, 17:04

voltron30 je napisao/la:Ma ti britanski mediji su da Bog sačuva. Podsjećaju me na Fahrin Expres. Oni su izgleda gori od ovih naših pljuvača, pa očekuju da Džeko na svakoj utakmici da po 4 komada. Džeko trenutno ima krizu što se tiče golova, i opet kao takav je drugi strijelac kluba, a peti prvenstva. Takav igrač će proradit' kad tad. Mora se na nekom pročepit'. :D
kad su britanski mediji u pitanju uvijek se sjetim kako su Rooneya prozvali novim Peleom pred Euro 2004 u Portugalu, a svaki put svoju repku dizu u nebesa i uvijek su favoriti za osvajanje svjetskog prvenstva samo eto nikako da ga osvoje :mrgreen:
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 05 jan 2012, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 05 jan 2012, 17:07

JuveSissoko je napisao/la:kad su britanski mediji u pitanju uvijek se sjetim kako su Rooneya prozvali novim Peleom pred Euro 2004 u Portugalu, a svaki put svoju repku dizu u nebesa i uvijek su favoriti za osvajanje svijetskog prvenstva samo eto nikako da ga osvoje :mrgreen:
kakve veze to ima s ovim, pa i u nasim medijima smo mi bili favoriti protiv portugala :S
tako valjda svi mediji dizu u nebesa svoju repku.
...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 jan 2012, 17:08

panties je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:kad su britanski mediji u pitanju uvijek se sjetim kako su Rooneya prozvali novim Peleom pred Euro 2004 u Portugalu, a svaki put svoju repku dizu u nebesa i uvijek su favoriti za osvajanje svijetskog prvenstva samo eto nikako da ga osvoje :mrgreen:
kakve veze to ima s ovim, pa i u nasim medijima smo mi bili favoriti protiv portugala :S
kazem ti dizu svoje a pljuju redovno po ostalim, a ni blizu nemaju pozadinu za to.To sto mi dizemo svoje to je nas problem, ja govorim ovaj put o britanskim medijima.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2012, 17:18

panties je napisao/la:
Ma nismo vala,90% ih se vec halalilo sa barazom cim smo ove izvukli i usput spominjao Platimi.To pisanje je ocito bilo,da se bas ne ubije i onih 10 % sto je ostalo.
Svi dizu svoje igrace,jedino se kod nas gleda da se sto prije shukne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 jan 2012, 17:35

panties je napisao/la:
na 5:30 kaze dobar mu edin, dobar.
"Sretan sam zbog Džeke, nije pogodio u zadnjem meču, ali je odigrao snažno protiv Liverpoola, igrao je za tim, što mi je jako važno" * otprilike ovako nešto ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 jan 2012, 17:48

slika

...'ta nije niko mahnit 8-)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 05 jan 2012, 17:53

Danas se svaka jajara naziva novinarem,ne znam samo ko ih izvuce iz naftalina,vjerovatno ovi nasi novinarcici jer su se u njima prepoznali.

Neko ko poredi u ovoj sezoni,ova dva fudbalera,je umno poremecen slucaj.

Andi Caroll (41 milion €)
prvenstvo: 18 utakmica 2 gola, 0 asistencija (1020 minuta)
league cup: 3 utakmice, 1 gol, 0 asistencija (251 minuta)

Edin Dzeko (37 miliona €):
prvenstvo: 16 utakmica, 10 golova, 3 asistencije (871 minuta)
league cup: 2 utakmice, 2 gola (180 minuta)
liga sampiona: 5 utakmica, 2 asistencije (381 minuta)
community shield: 1 utakmica, 1 gol (90 minuta)

Uz to sve Dzeko je medju 5-6 najboljih strijelaca lige.
Kao sto rekoh,umno poremeceni,ko god da je.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2012, 19:00

Pasodzigera je napisao/la:Danas se svaka jajara naziva novinarem,ne znam samo ko ih izvuce iz naftalina,vjerovatno ovi nasi novinarcici jer su se u njima prepoznali.

Neko ko poredi u ovoj sezoni,ova dva fudbalera,je umno poremecen slucaj.

Andi Caroll (41 milion €)
prvenstvo: 18 utakmica 2 gola, 0 asistencija (1020 minuta)
league cup: 3 utakmice, 1 gol, 0 asistencija (251 minuta)

Edin Dzeko (37 miliona €):
prvenstvo: 16 utakmica, 10 golova, 3 asistencije (871 minuta)
league cup: 2 utakmice, 2 gola (180 minuta)
liga sampiona: 5 utakmica, 2 asistencije (381 minuta)
community shield: 1 utakmica, 1 gol (90 minuta)

Uz to sve Dzeko je medju 5-6 najboljih strijelaca lige.
Kao sto rekoh,umno poremeceni,ko god da je.
dobro si ovo napisao,ali to potvrdjuje da Dzeko treba bojkotovati novinare i jednostavno ne citati sta pisu! to su idioti koji valjaju gluposti da bi bili citani,nista vise.. izgleda da ce Dzeko ipak protiv Uniteda igrati od pocetka..to bi bilo dobro,mada i ako udje sa klupe nije nikakva tragedija!.. ubjedjen sam da ce vrlo brzo Dzeko biti u formo od pocetka sezone,jednostavno ima sve predispozicije za vrhunskog igraca!

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 05 jan 2012, 20:57

Povreda Balonje. Velika sansa za naseg Edina.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 jan 2012, 21:57

bitno je da je Mancini zadovoljan Edinovim partijama,fino je rekao da je Dzeko igrao vaznu ulogu protiv Liverpula i zasluzan je sto su pobjedili ,e sad druga je stvar sto na forumu ima svakakvih kvazi strucnjaka!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 05 jan 2012, 23:19

vec vidim sastav protiv uniteda

.......................................Hart.......................................

Zabaleta................Lescott.............Kompany.................Kolarov

.....Johnson.....................De Jong...................Milner.............
...................Silva............................Nasri.........................

.....................................Aguero......................................

Igrace totalni defanzivni fudbal gdje ce izrotirati Jonhson - Dzeko i vjerovatno Savic ili Richards na mjesto Zabalete, Kolarov - Clichy...to su jedine rotacije...Jednom je probao Kolarova u vezu i nije se proslavio. Mozda Savica ili Zabaletu gurne u vezu
Cisto sumnjam da ce poceti sa 2 spica

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 jan 2012, 23:23

mandraX je napisao/la:slika

...'ta nije niko mahnit 8-)
Al' je sigurno mahnit onaj ko je postavio ovu anketu :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2012, 23:24

@hz1987 .. Moguca taktika, neznam samo kako ce Mancini preboljeti to da mu fale 3 zadnja vezna (Barry, Toure, Hargreaves).

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jan 2012, 23:50

Dzeki je uvijek islo protiv uniteda, skoro uvijek im je postigao pogodak, a volio bih da tako bude i u njihovom nadolazecem derbiju. Balotelli je povrijedjen i msm da ce Dzeko dobiti vise prilike sada, a to bi trebao iskoristiti bar jednim golom. predugo traje ovaj njegov post, a u zadnje dvije tekme je pokazao da moze puno vise.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 05 jan 2012, 23:53

hz1987 je napisao/la:vec vidim sastav protiv uniteda

.......................................Hart.......................................

Zabaleta................Lescott.............Kompany.................Kolarov

.....Johnson.....................De Jong...................Milner.............
...................Silva............................Nasri.........................

.....................................Aguero......................................

Igrace totalni defanzivni fudbal gdje ce izrotirati Jonhson - Dzeko i vjerovatno Savic ili Richards na mjesto Zabalete, Kolarov - Clichy...to su jedine rotacije...Jednom je probao Kolarova u vezu i nije se proslavio. Mozda Savica ili Zabaletu gurne u vezu
Cisto sumnjam da ce poceti sa 2 spica
S ovakvom postavom sigurno nece igrati defanzivni fudbal, jer, jedini De Jong je defanzivac. I ja takodjer mislim da ce s ovom postavom poceti, ali nikako ne mogu da zamislim kako ce se to sve odvijati na terenu, jer, Mancini je uvijek zapocinjao sa dva destruktivca (pretezno Yaya i Barry, doduse Yaya u Cityju se sve vise okrece ka napadu), i mislim da s ovom ekipom nece uspjeti preko Uniteda (bez obzira na sve sto se djavolima desava zadnjih sedmica, pa i mjeseci), cisto zbog cinjenice da ovako Mancini ne bazira svoju igru. Jedino, ako Edin ne umijesa svoje prste. :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2012, 00:08

Braca Toure ostaju do tekme protiv komsija.Repci nije preko potrebno i dan dva im nece nista hatoriti dok to Manciniu itekako vrijedi.Nasri je rovit,Jedina solucija za trazenje zamjene Bariju.Ovo ostalo ce biti kao i protiv liverpula.Ne mjenjaj dobitnicku postavu,ma koliko ti to kontao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 06 jan 2012, 01:26

Eto, kaze Mancini da je Edin igrao za tim protiv liverpoola i da mu je to veoma vazno. Sve sto mi vidimo, on vidi tri put. Igrat ce Dzeko, nema razloga za brigu.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 06 jan 2012, 10:37

harishp je napisao/la:Braca Toure ostaju do tekme protiv komsija.Repci nije preko potrebno i dan dva im nece nista hatoriti dok to Manciniu itekako vrijedi.Nasri je rovit,Jedina solucija za trazenje zamjene Bariju.Ovo ostalo ce biti kao i protiv liverpula.Ne mjenjaj dobitnicku postavu,ma koliko ti to kontao.
Vec je potvrdeno da braca ne igraju

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antibot, xinxee i 18 gostiju.