FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordo79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordo79 » 25 jul 2017, 08:44

Riba se cisti od glave ne od repa, tako i mi, konstantno cistimo rep, a glava smrdi. Jbg nema nama jos dugo napretka dzaba se nervirate, a bordovi mlate pare i suplju bacaju :(
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2017, 08:48

Ma eto malo me tješi što je Husref sa prosječnim igračima Slobodu doveo na korak od trofeja. U Mladosti je druga stvar, javna tajna je da je Mušija prodavao utakmice tako da oni početni porazi nisu bili Husrefova "greška". Al' opet nije to to, jer sve je već viđeno. Što neko napisa, naredni je Dženo, pa nekad opet Čala, možda i Mirza Varešanović. Očito da ovi ljudi ne znaju uradit ništa novo i dovest neko novo ime u klub. I za igrače i trenere vrte samo stara imena. To radimo i mi i kone, zato je fudbal u Sarajevu i spao na preniske grane.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 jul 2017, 09:08

Svakako da riba smrdi od glave i o Tanu se hiljadu puta sve ispričalo, ali me interesuje da li ima neko ko smatra da se i odnos navijača mora početi mijenjati. Ne kažem da su navijači krivi, i ja popizdim kad u 88. minuti Almir šalje povratnu Pavloviću, a mi gubimo. Al vala kad pojedini stručnjaci počnu psovati bukvalno od 1. minute, pa meni bude neugodno gledati tekmu, a kamo li nekome igrati na terenu. Znam ja i da raja odvaja od usta za tekmu, ali brate ako platiš kartu je li to znači da moraš cijelo vrijeme nekome psovati dijete i tako izbaciti bijes iz sebe jer ti žena kući ne dopušta da progovoriš.

Kako mislite da će doći bolji trener u ovu ligu kad zna da će ga Uprava otjerati pod pritiskom navijača poslije prvog kiksa. Ova sezona je svakako propala i da Anceloti dođe na klupu, poslije prvog kiksa može reći kako on nije dovodio i spremao ove igrače.
SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 25 jul 2017, 09:17

skoroalen je napisao/la:Ma eto malo me tješi što je Husref sa prosječnim igračima Slobodu doveo na korak od trofeja. U Mladosti je druga stvar, javna tajna je da je Mušija prodavao utakmice tako da oni početni porazi nisu bili Husrefova "greška". Al' opet nije to to, jer sve je već viđeno. Što neko napisa, naredni je Dženo, pa nekad opet Čala, možda i Mirza Varešanović. Očito da ovi ljudi ne znaju uradit ništa novo i dovest neko novo ime u klub. I za igrače i trenere vrte samo stara imena. To radimo i mi i kone, zato je fudbal u Sarajevu i spao na preniske grane.

Sloboda imala prosjecne igrace?
Ona ekipa Slobode bi nabila ove nase igrace tri razlike u 9 od 10 utakmica.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 25 jul 2017, 09:28

Evander je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma eto malo me tješi što je Husref sa prosječnim igračima Slobodu doveo na korak od trofeja. U Mladosti je druga stvar, javna tajna je da je Mušija prodavao utakmice tako da oni početni porazi nisu bili Husrefova "greška". Al' opet nije to to, jer sve je već viđeno. Što neko napisa, naredni je Dženo, pa nekad opet Čala, možda i Mirza Varešanović. Očito da ovi ljudi ne znaju uradit ništa novo i dovest neko novo ime u klub. I za igrače i trenere vrte samo stara imena. To radimo i mi i kone, zato je fudbal u Sarajevu i spao na preniske grane.

Zanimljivo da kod nas igraju 4 igraca iz "njegovo" slobode i zanimljivo da se sve cetvorica smatraju parmaci.
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 09:31

RichmanBiH je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Zanimljivo da kod nas igraju 4 igraca iz "njegovo" slobode i zanimljivo da se sve cetvorica smatraju parmaci.
Vidis doduse, igra par igraca tu, kao i Kuzmanović iz Mladosti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 jul 2017, 09:42

Utorak je, ocekuje se SMS, za trenera, a mozda i za igraca. :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 25 jul 2017, 09:46

Nanjusio ordagica insistirao da se dovede. Ima Husref njuh.
UPRAVA NAPOLJE!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2017, 09:48

Ja nešto ne vjerujem da ćemo do vikenda imenovati trenera, a i bolje je tako, kontaktirati razne kandidate, vidjeti šta mi želimo i šta oni žele pa tek onda naći najbolje riješenje.
Kako neki kažu traži se mlad, moderan i trener sa planom i vizijom, u ligi ne vidim takvog, možda je Meho najbolje za to ali ne vjerujem ni 1% da će se on vratiti na klupu. Interesantan mi je sad onaj Bašić, ali i on je negdje u Sloveniji. Spominju neki kvaziportali tog nekog što je osvojio EP, ali...

Nekako mi je Husref najbliži, da li je on i najbolja opcija...

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2017, 09:50

Evander je napisao/la:

Kod nas su bili prosječni. Eto Sarić i Ahmetović su bili udarne igle, šta je kod nas? Za mene je Sarić i veći flop od Ahmetovića. Pero onako, borben igrač al' ništa pretjerano. A tu je i Almir koji je msm kod Husa bio kapiten u sezoni 14/15. Ko od njih se pokazao kao sjajan igrač?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jul 2017, 09:53

Bekic je kod Husa bio lijevo krilo,a nekada i spic..
I kod nas je doveden na to lijevo krilo i prvu utakmicu kada je usao protiv Leha igrao je na lijevom krilu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2017, 10:00

fico je napisao/la:Svakako da riba smrdi od glave i o Tanu se hiljadu puta sve ispričalo, ali me interesuje da li ima neko ko smatra da se i odnos navijača mora početi mijenjati. Ne kažem da su navijači krivi, i ja popizdim kad u 88. minuti Almir šalje povratnu Pavloviću, a mi gubimo. Al vala kad pojedini stručnjaci počnu psovati bukvalno od 1. minute, pa meni bude neugodno gledati tekmu, a kamo li nekome igrati na terenu. Znam ja i da raja odvaja od usta za tekmu, ali brate ako platiš kartu je li to znači da moraš cijelo vrijeme nekome psovati dijete i tako izbaciti bijes iz sebe jer ti žena kući ne dopušta da progovoriš.

Kako mislite da će doći bolji trener u ovu ligu kad zna da će ga Uprava otjerati pod pritiskom navijača poslije prvog kiksa. Ova sezona je svakako propala i da Anceloti dođe na klupu, poslije prvog kiksa može reći kako on nije dovodio i spremao ove igrače.
Ne možeš nikom zabranit da psuje. Na Koševu se horski ne psuje i ne prozivaju igrači evo drugu sezonu uzastopno. Ako je tako, da igrači i treneri neće da dođu zbog navijača, što onda lete u Želju? Tamo se organizovano s tribina ismijavaju igrači i treneri (Stokić, Čapljić), skidaju dresovi igračima nakon neuspjeha, nacionalistički povici... batali to, pare su bitne. Ponudi mu dobru lovu i slušat će 100 hiljada psovki svako kolo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 jul 2017, 10:17

hilmo je napisao/la:Ja nešto ne vjerujem da ćemo do vikenda imenovati trenera, a i bolje je tako, kontaktirati razne kandidate, vidjeti šta mi želimo i šta oni žele pa tek onda naći najbolje riješenje.
Kako neki kažu traži se mlad, moderan i trener sa planom i vizijom, u ligi ne vidim takvog, možda je Meho najbolje za to ali ne vjerujem ni 1% da će se on vratiti na klupu. Interesantan mi je sad onaj Bašić, ali i on je negdje u Sloveniji. Spominju neki kvaziportali tog nekog što je osvojio EP, ali...

Nekako mi je Husref najbliži, da li je on i najbolja opcija...
Kakav crni Basic prije par godina dok je vodio metalac u federalnoj ovde na forumu se raspitivo o taktici i sastavu protivnika pa ga raja provalila. Mislim da je imao nick. COACH ili tako nesto bio je aktivan na metalcovj temi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jul 2017, 10:49

Said imao saobracajnu nesrecu, nadam se da je sve uredu sa njim i ostalim ljudima koji su ucestvovali u istoj.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jul 2017, 10:49

Zip je napisao/la:Said imao saobracajnu nesrecu, nadam se da je sve uredu sa njim i ostalim ljudima koji su ucestvovali u istoj.
Boli me.kurax, isto kao sto njega boli kurax za mojim klubom! :wave:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 jul 2017, 10:51

skoroalen je napisao/la:
fico je napisao/la:Svakako da riba smrdi od glave i o Tanu se hiljadu puta sve ispričalo, ali me interesuje da li ima neko ko smatra da se i odnos navijača mora početi mijenjati. Ne kažem da su navijači krivi, i ja popizdim kad u 88. minuti Almir šalje povratnu Pavloviću, a mi gubimo. Al vala kad pojedini stručnjaci počnu psovati bukvalno od 1. minute, pa meni bude neugodno gledati tekmu, a kamo li nekome igrati na terenu. Znam ja i da raja odvaja od usta za tekmu, ali brate ako platiš kartu je li to znači da moraš cijelo vrijeme nekome psovati dijete i tako izbaciti bijes iz sebe jer ti žena kući ne dopušta da progovoriš.

Ne možeš nikom zabranit da psuje. Na Koševu se horski ne psuje i ne prozivaju igrači evo drugu sezonu uzastopno. Ako je tako, da igrači i treneri neće da dođu zbog navijača, što onda lete u Želju? Tamo se organizovano s tribina ismijavaju igrači i treneri (Stokić, Čapljić), skidaju dresovi igračima nakon neuspjeha, nacionalistički povici... batali to, pare su bitne. Ponudi mu dobru lovu i slušat će 100 hiljada psovki svako kolo.

Da treneri lete u Željezničar, onda ne bi Adžem bio novi trener.

Nije samo poenta psovanje. Poenta je strpljenje. Ono na šta bi PB pristao da 3 sezone budemo bez evrope, ali da poslije toga ličimo na evropski klub, ne bi pristalo 90% navijača. Jer mi smo ipak "najveći klub u državi."
SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jul 2017, 10:51

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Said imao saobracajnu nesrecu, nadam se da je sve uredu sa njim i ostalim ljudima koji su ucestvovali u istoj.
Mrs supak jedan!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2017, 10:53

Brz oporavak Saide.. a fico boga ti, kako cemo mi 3 godine biti bez europe i onda odjednom kao mi europski klub postati? Ne zaboravi koju ligu igramo i kako smo se trebali razvijati
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 25 jul 2017, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jul 2017, 10:54

Zip je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Mrs supak jedan!!
Nije ti ovo udruzenje casnih sestara, Bog prasta ja ne! Ja sam sad mogao imati u ekipi zadnjeg veznog da me Zrinja ne rastura na Kosevu da nije Saidovog ugovora! Nadam se da je krenuo put Siminog Hana, sretno mu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, DoktorXabaras, Rule_hz, seha77, SHZ82, skoJaa i 97 gostiju.