Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je samo podsjecanje kako ce da bude?Juventino1995 je napisao/la:Nije ni počela utakmica a oni već našli izgovor za poraz,kako možete biti toliki luzeri i paćenici nije mi jasno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loši ste, džaba.vrebac86 je napisao/la:Ovo je samo podsjecanje kako ce da bude?Juventino1995 je napisao/la:Nije ni počela utakmica a oni već našli izgovor za poraz,kako možete biti toliki luzeri i paćenici nije mi jasno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jer znamo iz iskustva
![]()
inace bas u direktnim duelima nismo tako losi , i nikad nismo se predali bez borbe
![]()
Elki je napisao/la:Samo nek bude hrabro i u kost, PALACIO
vi ce te jos rastereceno igrati desetinama godina protiv nas,,,,,nego autobus je izgleda spreman da se parkira,,,,,,,endem_ je napisao/la:Ocekujem dobru igru Intera jer ce igraci igrati rastereceno posto je Juve favorit, kad se samo sjetim prosle sezone kad smo ih mlatnuli i prekinuli im onaj niz
SiamoNoi je napisao/la:Nisam iznenađen što je Kuzmanović u prvoj (ipak je to Mazzari),ali mi jos uvijek nije jasno po kojem se to kriteriju njemu daje prilika od prve minute?!Koliko znam Icardi je spreman i trebalo je igrat za dva napadača ovdje,ovako opet ništa.
Huska je napisao/la:To ti je taktika svi nazad do 70+ i onda ih u zadnjih 15 minuta gazimo sa Icardiem, koji ce naslijediti Cruza sa redovnim trpanjem protiv njih, al' da oni hoce barem do poluvremena izdrzati bez gola bio bi uspjeh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.