Jorginho napustio Veronu, i danas će imati medicinski pregled, i vjerovatno potpisati za Napoli. Strašnog igrača su dobili.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

fin momcic, mada te nema ko toliko platiti
   fin momcic, mada te nema ko toliko platiti 

... taj ne bi ni ture nama trojici-četvorici zavrnuo, prije bih je ja platio nego on.
 ... taj ne bi ni ture nama trojici-četvorici zavrnuo, prije bih je ja platio nego on. Mislim, nebitno, ali da ne bude samo da Juve ''ima pomoć'' sudija.
 Mislim, nebitno, ali da ne bude samo da Juve ''ima pomoć'' sudija. 

L'Avvocato je napisao/la:Kako je ovaj Bardi dobar golman. Momak će biti prvi golman Italije za 3-4 godine.
Ja nisam vidio gore odbrane,prolaze im ljudi ko od šale sviju miSarajevo1946 je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Kako je ovaj Bardi dobar golman. Momak će biti prvi golman Italije za 3-4 godine.
Ma vala je meni Perin puno bolji golman i po meni legitimni nasljednik Supermana. Inače, Livorno očajan, siguran putnik u Seriju B.
Ma ima i Leali tu, svi su oni nevjerovatni već sada, ali mi ovaj Bardi još od EP za mlade djeluje za dlaku bolji od Perina i Lealija.Sarajevo1946 je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Kako je ovaj Bardi dobar golman. Momak će biti prvi golman Italije za 3-4 godine.
Ma vala je meni Perin puno bolji golman i po meni legitimni nasljednik Supermana. Inače, Livorno očajan, siguran putnik u Seriju B.
ofsajd je bio minimalan, jer se gleda gdje je lopta bila ali u svakom slucaju cist ofsajd.Sarajevo1946 je napisao/la:Pa dobro, metar i pol bar, uglavnom ogroman ofsajd pa sam zato preuveličao.

5mSarajevo1946 je napisao/la:Pa dobro, metar i pol bar, uglavnom ogroman ofsajd pa sam zato preuveličao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.