FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
slazem se al vidjecemo sada u kupu,pa u subotu treba biti neki pomak onda slijedi revans kupa gdje moramo napraviti dobru atmosferu i doci podrzati u sto vecem broju,e onda ako nebude pomaka treba reagovati,al do tada netreba narusavati i praviti neku losu sliku jer vidim kone s druge strane jedva cekaju da se nasladuju iako su gore od nas al eto mi treba da gledamo sebe...nekima je pravo ova posjeta u subotu trn u oku bila i poslije lose igre jedva su cekali da bace kost.
Samo da te priupitam kako ćeš/te reagovati?segaa je napisao/la:e onda ako nebude pomaka treba reagovati,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa na ovakav nacin sto vecina sada reaguje nakon ove lose utakmice jedva su cekali da ospu drvlje i kamenje,ubijeden sam da u ove tri utakmice sto sljede koje sam nabrojao da ce se slika promjeniti...lahko je biti strucnjak u ovoj drzavi pa ova drzava ima 3,5 milijona strucnjaka...Virtu4l je napisao/la:Samo da te priupitam kako ćeš/te reagovati?segaa je napisao/la:e onda ako nebude pomaka treba reagovati,
Tako je kolega. Volio bi da mi neko kaže koja je zadnja sezona bila kada smo tako igrali, zakasniš 15 minuta a rezultat 2-0? Do poluvremena još jedan, i onda kažu "nemojte više dosta je".Onda u drugom možda još jedan, pa nekad i primimo go, a nekad i ostane rezultat iz prvog uz uspavanku i zezu na tribinama. Ko mi može dati odgovor na ovo pitanje? NAravno samo ovi što prizivaju takvu igru, koji su nezadovljni sa zadnjih 5 pobjeda i gol razlikom 9-0. Samo od njih tražim odgovor.MocMahale444 je napisao/la:Igrati lijepo lepršavo, dodavanja, prodori, driblinzi, golovi iz slobodnjaka. Zavrsavanje tekme u prvih 20 min, sad cu ja izvaditi ovaj magicni stap pa lupit da to sve postane tako.
Do prije par dana je bila drugacija prica sad opet neki crnjak![]()
da ponovimo gradivo, sta je bitno? 3 boda (pobjeda). Tako ohladite.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma u redu je, peglamo se bezveze a i vi se sa Amazonom raspravljate. Trola vas lik profesionalno, baci vam kost onda skačete kao opareni ko god šta kaže.
Daj da malo promijenimo priču.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Violina pridodaje jos jedan trofej vec bogatoj kolekcijiEkipa MNK Željezničar slavila je protiv MNK Banovići rezultatom 2:0 u prvom meču doigravanja za Premijer ligu u futsalu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A sto trola kad je covjek upravu, igra je 0 bodova i sad se mora reci jer je prosao i pripreme i dobio je najbolja moguca pojacanja koja smo mogli dovesti pa nismo mi od juce da nas moze neko folirati nije fazon u ljepoti igre pa evo celzi ne igra lijepo al ljudi igraju sigruno i dobijaju utakmice, ovo je lose a dalje cemo vidjeti mora se nesto popravljati ne moze se ovako igrati u ligi za prvaka.Neandertalac je napisao/la:Ma u redu je, peglamo se bezveze a i vi se sa Amazonom raspravljate. Trola vas lik profesionalno, baci vam kost onda skačete kao opareni ko god šta kaže.
Sto se sikirate ? Ako ne daj Boze zagusti Amar je bez posla.[emoji41]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Amazon govori cinjenice a nikako ne trola. Vise se ti bavis licnim preucavanjima od mene, ono ciji je babo jaci. Ostavite se prozivanja drugih forumasa u ovo slucaju mene za vase gluposti.
Vi kad se izmedju sebe koljete najlakse amazona spomenuti, manite se te price ja sam kralj 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Yebes ti nas ako nam je Amar rjesenje problema.LjoZee je napisao/la:Sto se sikirate ? Ako ne daj Boze zagusti Amar je bez posla.[emoji41]
- Zeljeznicar -
- amazon
- Kontakt:
Odovic je pravi trener koji je trebao dan danas biti na klupi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Je li Odovic sad trener Slavije ?
Nas jedini problem je sto nasi puleni igraju dok ne zabiju gol nakon toga oni prestaju da se trude vec se opuste i to se mora promijeniti. Tako smo i Krupu stisli pa zabili gol i onda su setali. Vidim po izjavama Ivana da su oni toga svjesni i nadam se da ce to promijeniti. Moramo jace i bolje protiv Radnika. Bit ce tu igraca koji ce se vise boriti npr. Stana koji uvijek ostavi srce na terenu i to nam sad treba.
Vidim Colic,Svraka,Uzelac,Lendric,Kjoseviski i Bucan bodrili ovaj MNK Zeljeznicar.
Nas jedini problem je sto nasi puleni igraju dok ne zabiju gol nakon toga oni prestaju da se trude vec se opuste i to se mora promijeniti. Tako smo i Krupu stisli pa zabili gol i onda su setali. Vidim po izjavama Ivana da su oni toga svjesni i nadam se da ce to promijeniti. Moramo jace i bolje protiv Radnika. Bit ce tu igraca koji ce se vise boriti npr. Stana koji uvijek ostavi srce na terenu i to nam sad treba.
Vidim Colic,Svraka,Uzelac,Lendric,Kjoseviski i Bucan bodrili ovaj MNK Zeljeznicar.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 mar 2017, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mislis bosansko drvo bukva... hahahahakisarajevo92 je napisao/la:Semir Kerla - bosanski Mats Hummels
- Neandertalac
- Kontakt:
Problem je u stavu i namjeri. Jedva dočekao nešto i samo trola, spama kako nevaljamo, kako Slavko nema pojma itd. Udavi. Namjerno.SaboBabo je napisao/la:A sto trola kad je covjek upravu, igra je 0 bodova i sad se mora reci jer je prosao i pripreme i dobio je najbolja moguca pojacanja koja smo mogli dovesti pa nismo mi od juce da nas moze neko folirati nije fazon u ljepoti igre pa evo celzi ne igra lijepo al ljudi igraju sigruno i dobijaju utakmice, ovo je lose a dalje cemo vidjeti mora se nesto popravljati ne moze se ovako igrati u ligi za prvaka.Neandertalac je napisao/la:Ma u redu je, peglamo se bezveze a i vi se sa Amazonom raspravljate. Trola vas lik profesionalno, baci vam kost onda skačete kao opareni ko god šta kaže.
Još se na njega nakači par ovih "Jehovinih svjedoka" što opet svoju vjeru o crnom mlijeku propagiraju i samo se u krug vrtimo. Pljuju forum, pljuju forumaše, pljuju Željovace zarad ličnih interesa. Poneki jer su glupi i povodljivi ali to je druga priča. Kao Zenzo npr.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Trenira Oda Slaviju al ne bi bilo smisla ga vise vracati iako je najbolji izbor na duze staze. Vole igraci violinu to je gospodin coek realno, samo ga titule zanimajuLjoZee je napisao/la:Je li Odovic sad trener Slavije ?
Neka Violine sto dalje od Zelje pa nek osvaja sta hoce.
Ma oda je realno pravio pitu od ..... Najveca nepravda prema trenerima zelje je njemu ucinjena,amazon je napisao/la:Trenira Oda Slaviju al ne bi bilo smisla ga vise vracati iako je najbolji izbor na duze staze. Vole igraci violinu to je gospodin coek realno, samo ga titule zanimajuLjoZee je napisao/la:Je li Odovic sad trener Slavije ?
Mozda me budete smatrali budalom ludim ali zanemarit cu ovu utakmicu sa Mladosti na trenutak.
Mislim da ce najveci problem nama biti sopstveni teren. Pogotovo u utakmicama gdje ce se protivnik braniti. Teren je skracen, ja mislim da nema manjeg terena a to za igru koju forsiramo po krilima ne odgovara.
To se pokazalo i u Krupi u prvom kad smo poceli slati neke duge lopte sto naravno nije islo radi tipa napadaca kojeg imamo. Ljudi kad naprave bunker zatvore bokove + mali teren gdje nema prostora za bjeg od odbranbenog igraca to nama ne odgovara.
Zato i mislim onako lajicki da je Amar uvijek forsirao nekog robusnog napadaca pored brzih krila...
Mislim da ce najveci problem nama biti sopstveni teren. Pogotovo u utakmicama gdje ce se protivnik braniti. Teren je skracen, ja mislim da nema manjeg terena a to za igru koju forsiramo po krilima ne odgovara.
To se pokazalo i u Krupi u prvom kad smo poceli slati neke duge lopte sto naravno nije islo radi tipa napadaca kojeg imamo. Ljudi kad naprave bunker zatvore bokove + mali teren gdje nema prostora za bjeg od odbranbenog igraca to nama ne odgovara.
Zato i mislim onako lajicki da je Amar uvijek forsirao nekog robusnog napadaca pored brzih krila...
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 06 mar 2017, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ispada da je Zrinjski odigrao lošu sezonu samo kad sam ja bio doli
Lendrić Ivan
Lendrić Ivan
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.