Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bolji su bili dok su furali "nikom te ne damo" 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Desetogodišnjih ima oko 1000 i juga ima oko 1500. Ostale tribine ne znam.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ala ste navalili na Željanu..dosta je ,imajte milosti..ok ..ovu sezonu se baš ofiraju ali bit će bolje ..
Jos da vrate Lepog Miću i original Zadruga
Kakva laž.Pa prosle godine ste objavili da ste prodali sve ukupno za sve tribine oko 1300 sezonskih, a sad samo jug 1500, gdje dodje toliko novih ljudi.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 17 feb 2026, 15:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovaj Duska nije definisao koju zvanicnu da pratimo... Sa Ginekologije ili od kluba ????
Tokom 2025. godine Stadion Grbavica je ugostio ukupno 158.897 navijača, što u prosjeku iznosi 7.223 gledalaca po utakmici. Klub je premašio broj od 12.000 aktivnih članova, dok u aktuelnoj sezoni bilježimo 1.789 sezonskih pretplatnika (bez uračunatih desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu).
Nemojte više, već postaje neugodno.
-
sanjinusto
- Kontakt:
To je to.Hordas1990 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:11Nema to veze ko je kome zguzio trebu nego ste napravili dvije amaterske greske. Prvo doveli ste u tesku situaciju frajera iz Slovenije koji pojma nema uopste sta je nasa liga. Drugo pola ekipe ste htjeli da rastjerate i rekli im to pa kad su odbili sporazumne ostavili ste ih i sad naravno ti ljudi nemaju apsolutno nikakav motiv da igraju.
Sta postaje neugodno kazes juga samo 1500, kako nije laž.Virtu4l je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:34Tokom 2025. godine Stadion Grbavica je ugostio ukupno 158.897 navijača, što u prosjeku iznosi 7.223 gledalaca po utakmici. Klub je premašio broj od 12.000 aktivnih članova, dok u aktuelnoj sezoni bilježimo 1.789 sezonskih pretplatnika (bez uračunatih desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu).
Nemojte više, već postaje neugodno.![]()
Eto ja fulio vidio clanak od pocetka sezone gdje ste napisali 1230 prodatih.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Naravno da nije laž, napisao sam juga oko 1500, što je sasvim realno na 1800 sezonskih.
Znam ja da ćeš sad i ti zapeti kao junac, ali nemojte se više brukati. Moraš vidjeti kako je započela ova rasprava, gdje je jedna neznalica poput tebe napisala da imamo 300 sezonskih.
Da ne okasnite...imekorisnicko je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:37nema veze, kad završimo sa međusobnim sexom,onda prelazimo na ka*anje ostalih.
Mozda si mislio na Travnik, Stupcanicu,TOSK...
Torcida nema Sjevera toliko, gdje ce ko sa manijacima ultrasima.Virtu4l je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:39
Naravno da nije laž, napisao sam juga oko 1500, što je sasvim realno na 1800 sezonskih.
Znam ja da ćeš sad i ti zapeti kao junac, ali nemojte se više brukati. Moraš vidjeti kako je započela ova rasprava, gdje je jedna neznalica poput tebe napisala da imamo 300 sezonskih.
A mozda je i moguce vidim 30 KM bio jug sezonska, žara bas.
Da, baš žara u odnosu na velikih 40 KM za tribinu Vedran Puljić.
- feniksptica
- Kontakt:
Jbga, omlohavi on godinama.. morate pozuritiimekorisnicko je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:37nema veze, kad završimo sa međusobnim sexom,onda prelazimo na ka*anje ostalih.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: avanti003, bordobijeli, laszlo, Lik, LondonBlues, Marokanci58, misstianopenaldo, mnon46, Pact1921, rishovski i 34 gosta.