Nemoguće je išta napraviti dok nam je on trener. Ja sam znao da ćemo izgubiti, ali sam se se nadao da ćemo barem izgubiti muški a ne ovako kao pi*ke. Ali najgore od svega je što Mazzari ovako defanzivno igra čak i kada igramo kući protiv ekipa koje su došle iz Serije B. Vidjet ćemo naredne utakmice kada mu budu na raspolaganju Hernanes i Guarin hoćel šta mijenjat formaciju. Nema smisla da mu igraju i Kuzma i Taider zajedno, jedan od njih je dovoljan jer već imamo 5 obrambenih (3 stopera i 2 beka) i nema potrebe da igramo i sa 2 zadnja vezna. On da ima imalo mozga sad bi ubacio Milita (ili još bolje Icardija) umjesto Kuzme i barem nama navijačima stavio do znanja da mu je cilj nešto postići. Jbt nisu navijači došli da gledaju njegovu dosadnu igru koju prate još gori rezultati.
Uvijek i s kim god da smo igrali sam se nadao pobjedi i uvijek je postojala mogućnost da pobijedimo ali evo od kako nas je Mazzari preuzeo (s izuzetkom onih prvih 5-6 utakmica dok ostali treneri nisu prokontali njegovu glupu formaciju) sam toliko pesimističan i evo sad protiv Juvea nema ni najmanje šanse da pobijedimo, pa čak ni uz neku ludu sreću (koju nikad nismo ni imali). I ne znam kako neko može biti ovoliko glup i tvrdoglav pa da jedini on ne vidi da ovo ne funckoniše i da mora formaciju prilagođavati igračima a ne obratno. On hoće da mi igramo isto kao što je igrao s Napolijem u kojem je imao Cavanija, Hamšika...
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."