Sladjo iz Cernog Blata je sve pripremio, ako se ne pokaze Senci u rezervi je BonySunderland je napisao/la: ↑06 jul 2023, 09:33
Znači prešao Sladjan sa odbojke ženske na fudbal i odmah peh![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Opa ko tročlano predsjedništvo a poslije Bonija ako i on ne bude slušao Koza hipnozatuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 09:35Sladjo iz Cernog Blata je sve pripremio, ako se ne pokaze Senci u rezervi je BonySunderland je napisao/la: ↑06 jul 2023, 09:33
Znači prešao Sladjan sa odbojke ženske na fudbal i odmah peh![]()
Sloboda je moja nacija
E bas me zanima koga Bundoglavi ima u planu da dovede. Jbt mogli smo Ordagu vratiti, a sad cemo imati dajdzinog debilcica sa desetkom kako se sepuri po terenu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa to u Slobodi i prolazi, čiji si, takav ti je i status.
-
- Kontakt:
Svaka cast levati.
Naredna 4 koljena im prosila za koru hljeba aBd.
Mislio sam da me nikad niko nece moci udaljiti sa Tusnja.
A ovi su uspjeli, tetku im ****.
Naredna 4 koljena im prosila za koru hljeba aBd.
Mislio sam da me nikad niko nece moci udaljiti sa Tusnja.
A ovi su uspjeli, tetku im ****.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 06 jul 2023, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
jbg naši baš nisu normalni, umjesto da se izabere osoba koja će podići atmosferu, napraviti euforiju, napuniti stadion, dovesti provjerene igrače, trenera, s kojim bi se vrtili po medijima možda kao senzacija i slično, marketing bi sigurno išao gore, za rezultate ne garantujem. oni su otišli u kontru, sve protiv sebe okrenuli i sad ako rezulati ne budu ok neće biti 200 ljudi na tušnju. iz medija ćemo nestati, merketing sumnjam da će raditi nešto posebno jer raja neće biti zainteresovana, izuzev dobrih rezultata ako se budemo borili za vrh, što čisto sumnjam.
moguće da je njihov plan da se stabilizacija radi u ovoj ligi još makar 2 3 godine, ali teško ćemo se kasnije izvući iz blata bez sposobnog čovjeka.
msm da Azmir više neće biti zainteresovan čak i kad bi ga u buduće molili da se vrati i plaćali oni njemu.
moguće da je njihov plan da se stabilizacija radi u ovoj ligi još makar 2 3 godine, ali teško ćemo se kasnije izvući iz blata bez sposobnog čovjeka.
msm da Azmir više neće biti zainteresovan čak i kad bi ga u buduće molili da se vrati i plaćali oni njemu.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ma yebo ih vise stabilizacija. 100 godina svi isto govore kad ulaze u klub. Ovi ce biti Secer i kompanija broj 2Mortus je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:05jbg naši baš nisu normalni, umjesto da se izabere osoba koja će podići atmosferu, napraviti euforiju, napuniti stadion, dovesti provjerene igrače, trenera, s kojim bi se vrtili po medijima možda kao senzacija i slično, marketing bi sigurno išao gore, za rezultate ne garantujem. oni su otišli u kontru, sve protiv sebe okrenuli i sad ako rezulati ne budu ok neće biti 200 ljudi na tušnju. iz medija ćemo nestati, merketing sumnjam da će raditi nešto posebno jer raja neće biti zainteresovana, izuzev dobrih rezultata ako se budemo borili za vrh, što čisto sumnjam.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imali su 4 godine stabilizacije, sa 1000000 km godišnje sigurnih sredstva. I svake godine je bilo sve gore, dok nismo ispali u I federalnu ligu.
Koji dio da se stabilizira? Počeli su dobro, javno objaviti stanje kluba, fanshop, godišnje ulaznice i članske karte itd. Sve je to bilo prve godine, druge godine su skontali kako će se ugrađivati, ostaju dužni igračima, dok na kraju nisu angažovali neku agenciju jer sami nikoga više ne mogu dovesti.
Folovi, golovi čaršija, ovo, ono a lažu, varaju, kradu
Koji dio da se stabilizira? Počeli su dobro, javno objaviti stanje kluba, fanshop, godišnje ulaznice i članske karte itd. Sve je to bilo prve godine, druge godine su skontali kako će se ugrađivati, ostaju dužni igračima, dok na kraju nisu angažovali neku agenciju jer sami nikoga više ne mogu dovesti.
Folovi, golovi čaršija, ovo, ono a lažu, varaju, kradu

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Kakve sve nebuloze ovde covjek moze procitat, i kakvih sve pacenika ima, cuj covjek ko da je cigan jer u 24toj godini ima dvoje djece.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Edis Smajic je predobar momak ko ga zna, i nema potrebe momka da prozivas i pljujes na ovakav nacin, momak je najmanji problem u svemu ovom, voli Slobodu i odrastao je u gradu... Problem su ostali i zbog toga sam ljut, saberite se malo kad pisete takve bljuvotine
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Opet slusamo obecanja kao od politicara pred izbore: bilo je Sloboda bez dugova, najbolji igraci PL u Slobodi, sad novo- ogromna finansijska injekcija za Slobodu samo da se smire malo tenzije, da raja zaboravi sta je bilo.
Skoro duplo vise smo imali novca od par klubova koji su ostali u ligi, i evo sta se dozivi.
Ova finansijska injekcija znaci samo vise za njihove džepove ,oni sad zadovoljno trljaju sake dok se mi ovdje nerviramo i pisemo.
Uopste nisam optimistican po pitanju sezone u federalnoj, umjesto da se napravi pozitivan sok, da se publika privuce, te time tjera igrace da im veci elan, motiv, da grizu, bore se, ovdje se sve kontra uradilo, korak unazad jos jedan napravljen.
Nicija nije do zore sjala...
Skoro duplo vise smo imali novca od par klubova koji su ostali u ligi, i evo sta se dozivi.
Ova finansijska injekcija znaci samo vise za njihove džepove ,oni sad zadovoljno trljaju sake dok se mi ovdje nerviramo i pisemo.
Uopste nisam optimistican po pitanju sezone u federalnoj, umjesto da se napravi pozitivan sok, da se publika privuce, te time tjera igrace da im veci elan, motiv, da grizu, bore se, ovdje se sve kontra uradilo, korak unazad jos jedan napravljen.
Kad im sreca bude najvise trebala, nece je biti. Ne kaze se dzaba karma je ku.rva. Da mi je samo da znam zasto ce im trebati sreca kad ih napustiLaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:34Opet slusamo obecanja kao od politicara pred izbore: bilo je Sloboda bez dugova, najbolji igraci PL u Slobodi, sad novo- ogromna finansijska injekcija za Slobodu samo da se smire malo tenzije, da raja zaboravi sta je bilo.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam mislio ništa loše, samo je rijetkost vidjeti da neko s 24 godine složi dvoje djece a da nema rebro viška.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Baš tako, teško će biti raditi u takvoj atmosferi, jer su odmah dočekani na nož, bit će konstantnog negodovanja od starta, bez podrše.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:34Opet slusamo obecanja kao od politicara pred izbore: bilo je Sloboda bez dugova, najbolji igraci PL u Slobodi, sad novo- ogromna finansijska injekcija za Slobodu samo da se smire malo tenzije, da raja zaboravi sta je bilo.
Jedino dobri rezultati ih mogu izvaditi, ali sumnjam da će i u tom slučaju imati podršku javnosti. Bundoglav je i prošlog mandata dobro zasrao da će se teško oprati. ne znam što mu je ovo trebalo, jedino ako ima živce da istrpi sve to, zarad lične koristi. Sad koliko ćemo uspjeti da mu sve ovo ogadimo vidjet ćemo.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
- Kontakt:
Tako je drug. Zao mi samo sto nam vrijeme dragocjeno prolazi gledajući ovu patnju.DamirT je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:43Kad im sreca bude najvise trebala, nece je biti. Ne kaze se dzaba karma je ku.rva. Da mi je samo da znam zasto ce im trebati sreca kad ih napustiLaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:34Opet slusamo obecanja kao od politicara pred izbore: bilo je Sloboda bez dugova, najbolji igraci PL u Slobodi, sad novo- ogromna finansijska injekcija za Slobodu samo da se smire malo tenzije, da raja zaboravi sta je bilo.
Nicija nije do zore sjala...![]()
Sve se vrati kad - tad.
-
- Kontakt:
Nije tebi niko kriv sto jos kod roditelja zivis pa nemas ni uslove ni potenciju. Pusti se privatnih zivota drugih ljudi, to je najmanje bitno sadMoodyHank je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:45Nisam mislio ništa loše, samo je rijetkost vidjeti da neko s 24 godine složi dvoje djece a da nema rebro viška.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Samo ih rezultati sto kazes mogu malo izvuci, al i dalje nece biti pozeljni, ne sto je Senad, nego sto su tjerali svoj inat, protiv svih nas koji nemamo trunke koristi od Slobode, a volimo je srcem i barem kupujemo ulaznice.Mortus je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:47Baš tako, teško će biti raditi u takvoj atmosferi, jer su odmah dočekani na nož, bit će konstantnog negodovanja od starta, bez podrše.LaBombonera88 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 10:34Opet slusamo obecanja kao od politicara pred izbore: bilo je Sloboda bez dugova, najbolji igraci PL u Slobodi, sad novo- ogromna finansijska injekcija za Slobodu samo da se smire malo tenzije, da raja zaboravi sta je bilo.
Jedino dobri rezultati ih mogu izvaditi, ali sumnjam da će i u tom slučaju imati podršku javnosti. Bundoglav je i prošlog mandata dobro zasrao da će se teško oprati. ne znam što mu je ovo trebalo, jedino ako ima živce da istrpi sve to, zarad lične koristi. Sad koliko ćemo uspjeti da mu sve ovo ogadimo vidjet ćemo.
Skupila se ta grupica, i u tajnosti su kuhali ovo, planirali i servirali dan prije ko prave hinje, sto je prvi pavic djubro pokazao.
-
- Kontakt:
Kad krenu loši rezultati ide izvlakusa nismo na vrijeme počeli pripreme bla bla..
Ima li trenera PreCjednice, igrača??
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
A cekaj, ovi hoce da dovode neke igrace, a imaju 5 trenera u opticaju. Pa s kojim od njih dogovarate igrace? Lupam, sta da dogovore igrace sa Nalicem i ispadne da ga ne mogu dovesti. Sta si onda pricao sa njim dzaba....
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
POLAKO, ne treba se žuriti, izbor trenera je najvažnija karika za nastavak procesa, za te stvari se ima vremena. Ima do starta još mejsec heejj nije žurbe.sviunapad1010 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 11:08Kad krenu loši rezultati ide izvlakusa nismo na vrijeme počeli pripreme bla bla..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.