Ma brate navedi mi dobru ekipu u Spaniji,evo samo jednu ?
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:23Pa nije njima posao samo utakmica. Imaju treninge, pripreme za utakmicu itd. Uostalom džaba spinujes, 120 je 2*60. Koliko kmečanja danas,a na ovaj podatak puko filozofiranje.
Gdje šmugnu @SergioLlull nakon ovog ?Petardaa je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:14Real je igrao danas utakmicu, a sljedeću igraju tek u petak. Barselona igra večeras utakmicu, a sljedeću već igraju u srijedu protiv Espanyola.LlullSergio je napisao/la: ↑05 jul 2020, 18:13Da, naspram 120 sati to 60 ispadne samo. Da ne pricamo da je lakse igrati u nocnom terminu vec u pola bijela dana usred ljeta.![]()
Nisam ga više vidio
U pravu je delinjo. Nema tu nijedne ekipe u rangu Liverpoola i Citya.
De Bruyne ce ih sam pocijepati u revansu, nema ga ko cuvati, a Ramos ce po obicaju pokloniti penal ili ce dobiti crveni karton
Edit : pa on dobio crveni u prvoj tekmi
De Bruyne ce ih sam pocijepati u revansu, nema ga ko cuvati, a Ramos ce po obicaju pokloniti penal ili ce dobiti crveni karton
Edit : pa on dobio crveni u prvoj tekmi
Atalanta bi bolan uvaljala Sevilli 5 komada bez problema,mislim nije da nismo to gledali (Valencia)
Real ce u 2 tekme protiv Citya primiti 5,6 golova,Barsa ispasti od Napolija koji je 6 ekipa u Italiji,o cemu mi pricamo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prvih 10 timova u ligi su sve vrlo dobri timovidelinjo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 14:07Ma brate navedi mi dobru ekipu u Spaniji,evo samo jednu ?![]()
Tako je i u ostalim ligama,imas desetak vrlo dobrih timova,ostali su prosjek
Mozda jedino engleska ima vise od 10 vrlo dobrih timova
A ako mislis "dobra ekipa" kao vrhunski klub,tu su Real,Barca i myb Atletico
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Vidim @delinjo, fan Mourinha, nastavlja s glupostima na dnevnoj bazi.
Kolega @Salih mu napiše kako je Madrid primio najmanje golova u ligama petice, a njegov najjači argument na to je:
Kolega @Salih mu napiše kako je Madrid primio najmanje golova u ligama petice, a njegov najjači argument na to je:
Šta se ima diskutovat s tim likom ?
Suti ti ,poslat cu ti Lea da te prska

Inace odlican argument ,fan Murinja ,joj debilcine
Inace odlican argument ,fan Murinja ,joj debilcine
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako je glupo doci na pdf te lige i ismijavati citavu ligu zbog jedne utakmice.
Jest, Seria A je jaca od Primere, a Atalanta bi u Španiji bila šampion
Quid je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:39Mesijev prajm.
Ovom ligom se zavrsava dekada.
Mocna barca,najjaci tim svih vremena,GOAT,svemirci-vanzemaljci protiv Madridske nejaci.
Onako da sumiramo dekadu iza nas,i to razdoblje tog vanzemaljca i istorijske i sad je vec jasno neponovljive generacije patuljaka.
Barca
LaLiga: 6
CdR: 5
Liga Prvaka: 2
Spanski supekup: 5
Uefa Superkup: 2
Fifa World Cup: 2
Ukupno: 22 trofeja
Madridska nejač:
LaLiga: 3?
CdR: 2
Liga Prvaka: 4
Spanski superkup: 3
Uefa superkup: 3
Fifa World Cup: 4
Ukupno: 19 trofeja
Eto tako je messi u svom prajmu donio 4 trofeja vise.
Koliko su se hvalili tacno sam ostao frapiran ovim podatkom kad sam pobrojo,i koliko su ih svi hvalili ocekivao sam da rqzlika bude 35:6
Eto tako prodje Midzetov prajm,
Prajm lika teskog 100 miliona po sezoni
Lika kojem su dovodjeni
Ibrahimovic,Henry,Villa,Grizman,Neymar...
Lik oko kojeg je postalo nemoguce gradit ekipu jer mu niko ne pase pa tako sad imaju 3 igraca koja su platili 400 milki od kojih nema nikakve koristi.
Lik kojem je nemoguce pronaci trenera jer ako se ovaj,valjda,jednom ne slozi s njim prestane postojat.
Neka midze bar do cetrdesete.
Da ne zaboravim spomenuti da mi u tom razdoblju evo prolazimo drugu tranziciju dok je midzo ladio muda u svom savrsenom eko sistemu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od 2005-2006 neka racunaju 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Realnost je da je on njihov Voldemort i da se mijenja krvna slika oba kluba kad se on oprosti.
Sve ostalo je blasfemija.
Sve ostalo je blasfemija.
27.10.2020
Kako je vješto izbjegao prve dvije Guardioline sezone 
Pišući o najjačoj Barceloni naravno da je ''slučajno'' izostavio Barcelonu iz 2009/10 i odlučio se u razmatranje uzeti posljednju deceniju
Izostavio je dakako jedinu ekipu koja je osvojila Sextuple u historiji ( Real recimo u svojoj historiji nikada nije osvojio tripletu, Barcelona s Messijem jeste i to dva puta ) jer mu to ne odgovara u brojanju trofeja koje je Barca počela žnjati pojavom Messija u odnosu na Madrid.
Jer kako reče
Zaboravio je i silna ponižavanja od Messijeve Barcelone tipa 2-6, 5-0, 4-0, 1-3, 5-1. Neka od njih su bila na pola Bernabeua.
Zaboravio je da je Barcelona te 2009/10 oblikovala i postavila standarde u Evropskom fudbalu. Uglavnom sa svojom djecom i trenerom.
Mišljenja sam da madridistima upravo ovo i pada najteže
Zaboravio je na to da su ga njegovi kapiteni veoma često znali ostaviti bez trofeja u sezoni. Da su gubili lige prije Nove godine i prezentovali loš fudbal gdje su se mjesecima dosađivali i čekali rezultate u Ligi prvaka.
Zaboravio je da nije isto osvajati u stilu i osvajati na guzove. Da nije isto osvajati igrajući ''Catenaccio'' i igrati totalni fudbal.
I tako bliže i tako dalje svašta nešto je kolega @Džoni ''zaboravio''

Izostavio je dakako jedinu ekipu koja je osvojila Sextuple u historiji ( Real recimo u svojoj historiji nikada nije osvojio tripletu, Barcelona s Messijem jeste i to dva puta ) jer mu to ne odgovara u brojanju trofeja koje je Barca počela žnjati pojavom Messija u odnosu na Madrid.
Jer kako reče
A razlika samo s tom jednom sezonom koju je ''zaboravio'' nije 15, ali jeste 10Dzoni je napisao/la: ↑05 jul 2020, 19:13Post u kojem pise da je u protekloj dekadi (a ona zavrsava s ovom ligom) mocna,prejaka,prejebena,vanzemaljska barca sve na celu sa "goatom" uzele 4 trofeja vise od truhlog Reala.
Tacnije 23 naspram 19.
Ono toliko hvalospjeva a kad pogledas...
Ja sam ocekivo razliku od bar 15 razlike.
Zaboravio je i silna ponižavanja od Messijeve Barcelone tipa 2-6, 5-0, 4-0, 1-3, 5-1. Neka od njih su bila na pola Bernabeua.
Zaboravio je da je Barcelona te 2009/10 oblikovala i postavila standarde u Evropskom fudbalu. Uglavnom sa svojom djecom i trenerom.
Mišljenja sam da madridistima upravo ovo i pada najteže
Zaboravio je na to da su ga njegovi kapiteni veoma često znali ostaviti bez trofeja u sezoni. Da su gubili lige prije Nove godine i prezentovali loš fudbal gdje su se mjesecima dosađivali i čekali rezultate u Ligi prvaka.
Zaboravio je da nije isto osvajati u stilu i osvajati na guzove. Da nije isto osvajati igrajući ''Catenaccio'' i igrati totalni fudbal.
I tako bliže i tako dalje svašta nešto je kolega @Džoni ''zaboravio''
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne moze da podnese da je Barca najveci klub zadnjih 30 godina
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
leorey je napisao/la: ↑05 jul 2020, 23:49Vise zabio golova nego Neymar prvu sezonu. A nije 3 tekme igrao na svojoj poziciji.Donnie Darko je napisao/la: ↑05 jul 2020, 23:30I tako ce Griezmann haman doci tiho do skoro 20 golova, u sezoni
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ispravka krivog navoda,
U pitanju je sezona 08/09, a ne 09/10.
Helem zaobišao je dvije Guardioline sezone pa se razlika u trofejima penje na 13 ( neka me neko ispravi ako griješim )
dakle blizu je bio kada je mislio da je 15

U pitanju je sezona 08/09, a ne 09/10.
Helem zaobišao je dvije Guardioline sezone pa se razlika u trofejima penje na 13 ( neka me neko ispravi ako griješim )
dakle blizu je bio kada je mislio da je 15
Mene više zanima kako je 22-19 dobio 4 je.bosebe 
- anonymousHD
- Kontakt:
MARCA: Spanish FA's Technical Committee of Referees (CTA) insist the job done by referee Gonzalez Gonzalez at San Mames & the man in charge of the VAR, Gil Manzano, was carried out to perfection. Muniain & Bartomeu could face fines of up to 18,000 euros for their comments 
Realnost je da na RMB svrsavaju vise na Messija nego mi ovdje. Lako se mogu naci postovi. I tako je godinama.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.