Na generalci nisu nista pokazali,tad im je trebalo bukvicu ocitat....nisu svjesni da moraju ginut na terenu....zmaj348 je napisao/la:Bgm biće ovo teška sezona..Ajde treba sačekati kraj utakmice,pa onda da raspalimo prvo po treneru pa onda i po ostalima..ne mogu da vjerujem prvi smo krenuli sa pripremama,doveli su se igraci koje je trener zahtijevao i opet ne ide..
NK Zvijezda Gradačac
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- anonymous001
- Kontakt:
jao Bože dragi pa jel to moguće da Barcelona gubi .....
hahaha
hahaha
- anonymous001
- Kontakt:
2:0
haha
haha
Glupo je ovo vise komentarisati! Jos jedna sezona blamaza!!!!!
Gubite 2-0 ako ne znate igrati u gostima u ovoj ligi onda necete 100% u PL jer ima stvarno zajebani gostovanja u ovoj ligi tj. Bihac, Gracanica, Kakanj, Gosk...
nista od nas.realno ovo je trebalo biti solidno gostovanje gdje se moze igrati.neka je komplet ekipu sramota a i trenera koji glumi murinja.majmune ako neznas pobijediti onda igraj defanzivno i cuvaj nulu.yebo ti svoju taktiku .kako vidim ista je ekipa kao u derventi i isti rezultat...kako vas nije stid da vam mirso kupuje utakmice da udemo,imate plate igrajte pizde jedne
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta ste se nabrijali pa tek je prvo kolo, nije zar da ste stvarno mislili da cete se prosetati ligom uz manje vise sve postignute pobjede? Tek je ovo krenulo lagano i poraz na vrijeme ako nista
Samo budala moze napisati o nekakvom setanju kroz ligu, al sam iskreno ocekivao bodove protiv losijih ekipa bez uvrede!sodaacm je napisao/la:Sta ste se nabrijali pa tek je prvo kolo, nije zar da ste stvarno mislili da cete se prosetati ligom uz manje vise sve postignute pobjede? Tek je ovo krenulo lagano i poraz na vrijeme ako nista
Kvota je napisao/la:Samo budala moze napisati o nekakvom setanju kroz ligu, al sam iskreno ocekivao bodove protiv losijih ekipa bez uvrede!sodaacm je napisao/la:Sta ste se nabrijali pa tek je prvo kolo, nije zar da ste stvarno mislili da cete se prosetati ligom uz manje vise sve postignute pobjede? Tek je ovo krenulo lagano i poraz na vrijeme ako nista
Ma imena i plate igraca ne igraju na terenu tako da to nista ne mora da bude tako,,,ali vama ako nista prvo kolo pa poraz i igrace spustit na zemlju ako lebde ali mi to sve lici na uhljebase kao sto ih svugdje ima samo dodju da uzmu kesh **** se njemu za klub i za ambicije, takvi su najgorisodaacm je napisao/la:Kvota je napisao/la:Samo budala moze napisati o nekakvom setanju kroz ligu, al sam iskreno ocekivao bodove protiv losijih ekipa bez uvrede!sodaacm je napisao/la:Sta ste se nabrijali pa tek je prvo kolo, nije zar da ste stvarno mislili da cete se prosetati ligom uz manje vise sve postignute pobjede? Tek je ovo krenulo lagano i poraz na vrijeme ako nista
Poraz je došao u pravo vrijeme. Bolje odmah na početku. Jedino mi je žao što je Goražde jedno od gostovanja gdje su se mogli uzeti bodovi. Nego njima pod hitno treba ebati mamu a naročito Hamzi i Feji jer su ih oni i doveli. Pa i budala je vidjela da treba napadač samo oni nisu. To nam se i danas obilo
aha govorio sam ja vama a necete vi mene slusat a et poceli ste i vi govorit da je majmun juka nema on pojma doveo je svojih 10 igraca od kojih uzima pare a oni dobili po 15 do 20 hiljada na ruke plus bogovske plate a neka oni su vama dobri a nasi momci nek sjede na klupi koji imaju platu po 500km koji nisu nista losiji od ovih sto igraju.hebo ti nedime sve svoje majmuncino glupa jedna folirantu odvratni.a sad opletite po meni kako sam dusman i takve stvari a bas sam vam govorio za ovo da smo losi samo glup cojk je mogao pisat da smo mi barca za ovu ligu ako ko imalo pratio kako igramo na prijateljskim nije trebao ovdje gluposti pisat kako smo dobri kako idemo na prvo mjesto ulazimo 100% ma ulazimo mi ka...u 100% sa ovakvom igrom.i sa ovakvim manekenima uzimaju dzaba tolike pare a boli ih ku..c sta ce s zvijezdom bit.
Do sad su imali izgovor za poraze kao prijateljake i neuigranost al ovo danas je katastrofa protiv Gorazda izgubit 2 razlike pa ljudi odradili svega 3 treninga do nas, sramota. Da sam na njihovom mjestu pa ja bi se sramio ulicom proc. Nama je plafon opstanak u ovoj ligi ako se nista ne promijeni u igri.
Kazu da smo imali samo jednu priliku na citavoj utakmici i to znate koju vec, sramota.
Ćirooooo DIVOVI su krenuli furiozno ali danas tika-taka nije uspjela
još ste dobro prošli mogla je i petarda puknut na Drini
Ćiro moj svakog protivnika moraš poštovati 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Komšije sta bih bolan????? J.bemu morate bolje igrati
Jbg Jarane znaš li ti koliko je 20 000 ohani malo netreba pretjerivat i ja sam kritikovao al netreba nekom **** od do na osnovu jedne utakmice, vi puno očekujete pred svaku sezonu ciro nabroje atmosferu pa raja očekuje čuda i kad pobijedimo nije to tozmajoni je napisao/la:aha govorio sam ja vama a necete vi mene slusat a et poceli ste i vi govorit da je majmun juka nema on pojma doveo je svojih 10 igraca od kojih uzima pare a oni dobili po 15 do 20 hiljada na ruke plus bogovske plate a neka oni su vama dobri a nasi momci nek sjede na klupi koji imaju platu po 500km koji nisu nista losiji od ovih sto igraju.hebo ti nedime sve svoje majmuncino glupa jedna folirantu odvratni.a sad opletite po meni kako sam dusman i takve stvari a bas sam vam govorio za ovo da smo losi samo glup cojk je mogao pisat da smo mi barca za ovu ligu ako ko imalo pratio kako igramo na prijateljskim nije trebao ovdje gluposti pisat kako smo dobri kako idemo na prvo mjesto ulazimo 100% ma ulazimo mi ka...u 100% sa ovakvom igrom.i sa ovakvim manekenima uzimaju dzaba tolike pare a boli ih ku..c sta ce s zvijezdom bit.
jaraniko jesu te cifre sigurno u pitanju trazili pojedinci i 45 hiljada pa nisu dali onda uzeli manje i uslov da igraju tako ti je to kod nas ako nisi znaoTkanton je napisao/la:Jbg Jarane znaš li ti koliko je 20 000 ohani malo netreba pretjerivat i ja sam kritikovao al netreba nekom **** od do na osnovu jedne utakmice, vi puno očekujete pred svaku sezonu ciro nabroje atmosferu pa raja očekuje čuda i kad pobijedimo nije to tozmajoni je napisao/la:aha govorio sam ja vama a necete vi mene slusat a et poceli ste i vi govorit da je majmun juka nema on pojma doveo je svojih 10 igraca od kojih uzima pare a oni dobili po 15 do 20 hiljada na ruke plus bogovske plate a neka oni su vama dobri a nasi momci nek sjede na klupi koji imaju platu po 500km koji nisu nista losiji od ovih sto igraju.hebo ti nedime sve svoje majmuncino glupa jedna folirantu odvratni.a sad opletite po meni kako sam dusman i takve stvari a bas sam vam govorio za ovo da smo losi samo glup cojk je mogao pisat da smo mi barca za ovu ligu ako ko imalo pratio kako igramo na prijateljskim nije trebao ovdje gluposti pisat kako smo dobri kako idemo na prvo mjesto ulazimo 100% ma ulazimo mi ka...u 100% sa ovakvom igrom.i sa ovakvim manekenima uzimaju dzaba tolike pare a boli ih ku..c sta ce s zvijezdom bit.
ljudi sabura malo tek je 1 kolo nemoj te odma psovati i napadati razumijem ja vas da ste ljuti i ja sam ali ja im i i oprastam ovaj poraz jer kao sto reko 1 kolo je i poraz je dosao u najbolje vrijeme ima vremena da se greske isprave ali i obecavam vam da se nece tolerisati igracima ne zalaganje na teren kao sto je do sada bilo oni koji ne budu igrali javno ce se prozvati veliki pozz za sve i aBd mi sljedece sezone igramo ligu 12 a svi oni koji su mislili da ce mo se prosetati ligom nisu normalni

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.