FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Vratiše gol razliku na 0 ovi iz Čapljine, mi njih - oni vas..
Previsok poraz, znao sam da gubite, samo mislio sam da će to biti malo manje.
Sretno u nastavku.
Sretno u nastavku.
1921
1989
1989
Krajnje je vrijeme je da se krenu kupovati utakmice 

Pobjeda je bolja od orgazma!
ma o ovome je i Grado pričao, sigurno da će ekipa imati oscilacije .. pa pobogu brate, prosjek godina je 21 .. ne bi me čudilo da puknemo kući od nekog
uglavnom, ove polusezone je napravljeno dosta toga u smislu stabilizacije kluba, a plodove toga bi trebali vidjeti sljedeće sezone kada očekujem da budemo ravnopravni ili prvi favoriti za ulazak u elitu
uglavnom, ove polusezone je napravljeno dosta toga u smislu stabilizacije kluba, a plodove toga bi trebali vidjeti sljedeće sezone kada očekujem da budemo ravnopravni ili prvi favoriti za ulazak u elitu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma sretno ****, možemo lijepo u tri pizde materine da idemo, ako ovako budu igrali.VolimRadnicki je napisao/la:Vratiše gol razliku na 0 ovi iz Čapljine, mi njih - oni vas..
Sretno u nastavku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma idemo dalje, nema mjesta za tugu.
Cilj je ionako konsolidacija kluba i idemo dobrim putem.
Dobri rezultati u prVa 4 kola nastavka su utjecali da nam porastu apetiti iako smo svi složni u činjenici da imamo jednu mladu, talentovanu generaciju, ali juniora. Nemojmo to zaboraviti!
Također, imali smo i 3 bita izostanka, a momci koji su bili u Čapljini javili su da su dva gola Čejvina. Naravno, ne treba ni njega sada nešto posebno kriviti. Jednostavno, kada krene loše onda ide samo od sebe.
Cilj ove sezone nije povratak već stabilizacija.
p.s. i hvala Prijateljima za prenos na fejsu iz Čapljine
Sloboda do groba
Cilj je ionako konsolidacija kluba i idemo dobrim putem.
Dobri rezultati u prVa 4 kola nastavka su utjecali da nam porastu apetiti iako smo svi složni u činjenici da imamo jednu mladu, talentovanu generaciju, ali juniora. Nemojmo to zaboraviti!
Također, imali smo i 3 bita izostanka, a momci koji su bili u Čapljini javili su da su dva gola Čejvina. Naravno, ne treba ni njega sada nešto posebno kriviti. Jednostavno, kada krene loše onda ide samo od sebe.
Cilj ove sezone nije povratak već stabilizacija.
p.s. i hvala Prijateljima za prenos na fejsu iz Čapljine
Sloboda do groba
tuzlanska Sloboda
3:0 eh svasta

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- theprodigy
- Kontakt:
cesttam na ulasku u premier ligu, pozz
O cemu ti druze ?theprodigy je napisao/la:cesttam na ulasku u premier ligu, pozz

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma naslađuju se ljudi našom glupošću normalna stvar, istrpi. Možeš mislit kako će bit ako Radnički uđe a ne Sloboda, mislim nemam ništa protiv Radničkog, svaka čast. Ali to će biti sramota samo takva, neće nam dati mira nigdje.fukara87 je napisao/la:O cemu ti druze ?theprodigy je napisao/la:cesttam na ulasku u premier ligu, pozz

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ko se bude stidio što Sloboda ove godine nije ušla (ili ako ne uđe), taj je malo otišo s glavom. Jedina sramota je bila što smo uopšte ispali u Prvu ligu, a onda dešavanja koja su nastupila po ispadanju.
Kako će biti sramota, kad je u u januaru i februaru bio kraj Slobode, kad su na prozivku došla 20-ica igrača, a nekoliko dana poslije taj broj spao na 17 a nakon toga i trener otišao. Ko prelista malo ovu temu, naći će postove gdje je nakon ovih odlazaka pisano "samo da opstanemo i u Prvoj uopšte". Drugi dio sezone u ekipa starta utakmicu sa 7 igrača koji su mlađi od 21 godinu, znači samo 4 igrača su preko 21.
Cilj nakon ove nazovi stabilizacije i dolaska novog predsjednika nije Premier liga, jer su shvatili da bi to teško išlo sa ovakvom ekipom, ali da će se boriti i da ako im se pruži šansa da je neće propustiti.
Gdje smo bili u januaru i u kakvom živom blatu, ovo je sad extra, nek' je se malo ustabilila situacija, a na ljeto će biti sigurno i nekih pojačanja, pa Bože moj, laganim ali sigurnim koracima.
Kako će biti sramota, kad je u u januaru i februaru bio kraj Slobode, kad su na prozivku došla 20-ica igrača, a nekoliko dana poslije taj broj spao na 17 a nakon toga i trener otišao. Ko prelista malo ovu temu, naći će postove gdje je nakon ovih odlazaka pisano "samo da opstanemo i u Prvoj uopšte". Drugi dio sezone u ekipa starta utakmicu sa 7 igrača koji su mlađi od 21 godinu, znači samo 4 igrača su preko 21.
Cilj nakon ove nazovi stabilizacije i dolaska novog predsjednika nije Premier liga, jer su shvatili da bi to teško išlo sa ovakvom ekipom, ali da će se boriti i da ako im se pruži šansa da je neće propustiti.
Gdje smo bili u januaru i u kakvom živom blatu, ovo je sad extra, nek' je se malo ustabilila situacija, a na ljeto će biti sigurno i nekih pojačanja, pa Bože moj, laganim ali sigurnim koracima.
Ma to sve stoji, nego ti govorim za odnose između skupina. Mene boli **** iskreno više, ići ću i na zadnju ligu. Ali ovo što nas podjebaju imaju pravo ljudi da to rade, i ja bi radio isto da sam na njihovom mjestu. Al hajd nebitno.
Sve bude i prođe drug, kad je bila priča o Olimpicu već su bili preimenovali Fukare, ali prođe i to, znali smo i mi druge podje*avati vala, ha ya 

Coraco je napisao/la:Ko se bude stidio što Sloboda ove godine nije ušla (ili ako ne uđe), taj je malo otišo s glavom. Jedina sramota je bila što smo uopšte ispali u Prvu ligu, a onda dešavanja koja su nastupila po ispadanju.
Potpisujem tvoj post ! Ovako nesto sam i ja mislio napisati ali eto ti si pojasnio malo ali ako im nije jasno nek prelistaju temu od januara pa do pocetka marta

Ovaj fudbal ti moze donijet i dobrog a i loseg (prije svega mislim na mrznju izmedju rivala) znaci rivalstvo izmedju dva kluba donosi svasta pa cak i nerede a da ne govorim psovke i tako to, dakle svima treba da bude jasno da ko god zasluzi da ispadne neka ispadne isto tako ko osvoji prvo mjesto.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ja sam sve do kraja optimista,i još uvijek vjerujem u naš tim.Apsolutno se slažem da trebamo ljudima -komšijama ili vitežanima skinuti kapu, ako oni uđu zasluženo ,a mi ne.
Ono što mene fascinira kod komšija je čovječe otići na tako dalek put već drugu tekmu na dan odigravanja,i uzeti bod ili prošlu pobijediti .Još kako vođoh i načelnik ih prati,pa ljudi moji naš i ne dolazi u Tuzli kad igramo.
Našim momcima poručujem ,da nema predaje,boriti se do kraja .Neće se tu ništa do zadnje tri utakmice znati
Ono što mene fascinira kod komšija je čovječe otići na tako dalek put već drugu tekmu na dan odigravanja,i uzeti bod ili prošlu pobijediti .Još kako vođoh i načelnik ih prati,pa ljudi moji naš i ne dolazi u Tuzli kad igramo.
Našim momcima poručujem ,da nema predaje,boriti se do kraja .Neće se tu ništa do zadnje tri utakmice znati
Mogli ste jučer poslije utakmice s Čapljinom produžiti još 5 km i svratiti do starih jarana u Gabelu

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Zaje_avat ce vas jedan il dva forum lika iz Lukavca, sjetite se ispadanja iz PL puno vise ljudi iz Sarajeva i nekih drugih gradova je bilo na vasoj stranici, mozda ne vjerujete al ovde ljude iskljucivo interesuje rezultat Radnickog svakog vikenda pa tek onda rivala na tabeli ( do kraja sezone ce to biti Vitez i Sloboda, al samo zato sto oni vode bitku sa Radnickim za PL)
Ja sam napisao prije par dana da vi i pored dobrih rezultata necete uc u PL zbog toga sto imate mladu ekipu (ako ne bude kakog namijestanja), pa sam u prognozama za ovo kolo napisao rezultat Capljina - Sloboda 3-0(zbog toga sto sam pricao sa par igraca Capljine poslije utakmice u Lukavcu i momci su mi rekli pobijedit cemo ih lagano tri razlike) al sam isto tako napisao da ce u roku tri godine derbi izmedu Slobode i Radnickog biti igran u PL i stvarno vjerujem u to, ponajvise zbog ljudi u upravi u Radnickom a po vasim postovima i vas predsjednik je dobar, samo je covjek dosao u klub u vrlo losem trenutku...
Ja sam napisao prije par dana da vi i pored dobrih rezultata necete uc u PL zbog toga sto imate mladu ekipu (ako ne bude kakog namijestanja), pa sam u prognozama za ovo kolo napisao rezultat Capljina - Sloboda 3-0(zbog toga sto sam pricao sa par igraca Capljine poslije utakmice u Lukavcu i momci su mi rekli pobijedit cemo ih lagano tri razlike) al sam isto tako napisao da ce u roku tri godine derbi izmedu Slobode i Radnickog biti igran u PL i stvarno vjerujem u to, ponajvise zbog ljudi u upravi u Radnickom a po vasim postovima i vas predsjednik je dobar, samo je covjek dosao u klub u vrlo losem trenutku...
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- theprodigy
- Kontakt:
nikavo nasladjivanje, imam provjerene informacije da bi vi mogli uci u PL, vec danas vitez gubi
theprodigy je napisao/la:nikavo nasladjivanje, imam provjerene informacije da bi vi mogli uci u PL, vec danas vitez gubi
Xtrica.

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nemamo mi sta njima navracat..po svemu sudeci oni ce nama navratit na Tusanj...i to vec na jesenLG97DM je napisao/la:Mogli ste jučer poslije utakmice s Čapljinom produžiti još 5 km i svratiti do starih jarana u Gabelu![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kad se ba igra ovo 21.kolo..jel sad u srijedu ili za vikend
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.