Vidite kako su Johnson i Agger odmah dosli u odbranu Skrtela, eh to je prava ekipa i jedinstvo.
Ovo dobro dokazuju da je Dzeko prilicno izolovan u City-u jer nije niko dosao da brani Dzeku nazalost.
Da je ovo u Wolfsburgu mnogi bi stali u odbranu Dzeke.
Jedno klip a drugo odgledati cjelu tekmu i svaki detalj.Da si je gledao vidio bi kako je poslije i Compani od svog sesnaesterca doletio da kapitenski ''schmiri shituaciju''.
Uostalom i nema potrebe Dzeki ni pomagati,ovaj ni sa dvije ruke ne moze odgurati ga koliko ga ovaj cimnu sa jednom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
grgr je napisao/la:Evo vidi se da ide agero iz pozadine da mu pomogne hahahaha XD
Imaju srece da nije bio tevez, kako bi ih tevez razbaco po igralistu
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Vidite kako su Johnson i Agger odmah dosli u odbranu Skrtela, eh to je prava ekipa i jedinstvo.
Ovo dobro dokazuju da je Dzeko prilicno izolovan u City-u jer nije niko dosao da brani Dzeku nazalost.
Da je ovo u Wolfsburgu mnogi bi stali u odbranu Dzeke.
Jedno klip a drugo odgledati cjelu tekmu i svaki detalj.Da si je gledao vidio bi kako je poslije i Compani od svog sesnaesterca doletio da kapitenski ''schmiri shituaciju''.
Uostalom i nema potrebe Dzeki ni pomagati,ovaj ni sa dvije ruke ne moze odgurati ga koliko ga ovaj cimnu sa jednom.
Gledao sam cijelu tekmu, i to na TV-u
I nije uopste tacno to sto kazes, Kompany je dosao tek kad je sudija smirio situaciju i sudija je rekao Kompany-u da vjerovatno kaze Dzeki da ako bude sledeci put onda dijamant dobija zuti karton.
Pauk je napisao/la:
Gledao sam cijelu tekmu, i to na TV-u
I nije uopste tacno to sto kazes, Kompany je dosao tek kad je sudija smirio situaciju i sudija je rekao Kompany-u da vjerovatno kaze Dzeki da ako bude sledeci put onda dijamant dobija zuti karton.
Cuj nije,dosao je a ti si vjerovatno imao stopericu za koliko je vremena dosao i to vjerovatno ostavi za sebe.
Dzeko ih je uostalom sam razbacao,''pozdravio''ih na par jezika i ovi ostali bi mu samo smetali.
Uigrana je to ekipa,samo sto to ti pauce ne vidis.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu