Zukanovic,
Cocalic,
Stevanovic,
Visca,
Gojak,
Hodzic,
Bajic,
Dzeko
Nema na cemu reprezentacijo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije valjao omladinski, roštiljdžije.irfo je napisao/la:Sehic,
Zukanovic,
Cocalic,
Stevanovic,
Visca,
Gojak,
Hodzic,
Bajic,
Dzeko
![]()
plavousrcu je napisao/la:Na ove dvije utakmice se vidjelo da ekipa moze i da ima kvalitet. Radi ove dvije utakmice sam "nezadovoljan" sa igrama na pocetku prvenstva. Do koga je, zasto slabije igramo sad nego na pripremama ne znam, ali tako je. Nadam se da nije do trenera i metoda rada. Danas i subotu bi moglo biti jasnije. Ako igra bude u ove dvije utakmice bezidejna onda nevezano za rezultat nesto je trulo u drzavi Danskoj.grbavicka1921 je napisao/la:Samo da nam je proigrati kao npr. u pripremnim protiv Rusa ili Astane pogotovoonda gdje bi nam bio kraj
a ova ekipa ima kvalitet, može i mora

Cini mi se da nije receno da nije valjao omladinski pogon, vec da je sistem rada u istom ostao isti vec 30-tak godina.Neandertalac je napisao/la:Nije valjao omladinski, roštiljdžije.irfo je napisao/la:Sehic,
Zukanovic,
Cocalic,
Stevanovic,
Visca,
Gojak,
Hodzic,
Bajic,
Dzeko
![]()
Potpis.hamzaTM87 je napisao/la:Meni ovo nekako miriše na tvrdih 0:0 na lošem terenu gdje će obje ekipe gledati više kako da ga ne prime, nego kako da ga zabiju jer i nama bi to okej bilo da ganjamo pobjedu na Grbavici i prolaz, a i njima da nam iz kontre u revanšu probaju zabiti
Pa jbg na to sam i mislio, kontam o kupu je rijec.irfo je napisao/la:To je drugo, to je samo za Bijeljinu sadSaboBabo je napisao/la:
Ne ide se jer je onaj momak poginuo a drugi tesko povrijedjen u saobracajnonj nesreci a bili su navijaci Zelje.
Da tebi odgovorim jer me posta od IdemoPlavi malo stid kao navijača. Što će nam dušmani kada možemo sami sebe degradirati.ackeey je napisao/la: Cini mi se da nije receno da nije valjao omladinski pogon, vec da je sistem rada u istom ostao isti vec 30-tak godina.
Znamo svi da je bilo slucajeva uzimanja love od roditelja i nakih menagera, guranja pojedinaca.
Slazem se da dajemo najveci broj reprezentativaca, ali ako se rad u omladinskom pogonu moze popraviti, biti efikasniji, zasto odmah biti protiv toga.
Imali smo nedavno slucaj da mi placamo hranu, stan i oslabadjamo od placanja clanarine, oko 9 mjeseci, za dijete koje je iz druge drzave i za koje je se 1000% znalo da se nece moci registrovati. I poslije tih devet mjeseci djetetu receno da se vrati kuci u Sjenicu.
E to je vec direktna steta nanesena klubu, odnosno Omladinskom pogonu.
Ovakve stvari se moraju iskorijeniti, odnosno pokusati iskljuciti menagere, koji su realno zlo danasnjeg fudbala, pogotovo u nasim sredinama.
Znaci, pogon jeste proizvodio igrace, to je za svaku pohvalu, ali ako se nesto moze popraviti, zasto to odmah osuditi?
Ako bi se unaprijedio rad omladinskog pogona, sa uvjetima za rad, sa kvalitetnijim treninzima, logicno bi bilo da bi to donijelo i veci broj mladih igraca koji ce nekad moci konkurisati za prvi tim.
Ne treba te biti stid istine, sto da se lažemo??? Sta trebam napsiati Zukanovic bio standardan pa se prodo, Gojak, Ara, Dzeko, nismo pitari da pravimo mitove od laži, napisao sam samo onako kako jeste. Reci mi samo jedno slovo koje sam pogresno napisao ja se brisem sa ovog foruma? Jel pošteno?Neandertalac je napisao/la:Da tebi odgovorim jer me posta od IdemoPlavi malo stid kao navijača. Što će nam dušmani kada možemo sami sebe degradirati.ackeey je napisao/la: Cini mi se da nije receno da nije valjao omladinski pogon, vec da je sistem rada u istom ostao isti vec 30-tak godina.
Znamo svi da je bilo slucajeva uzimanja love od roditelja i nakih menagera, guranja pojedinaca.
Slazem se da dajemo najveci broj reprezentativaca, ali ako se rad u omladinskom pogonu moze popraviti, biti efikasniji, zasto odmah biti protiv toga.
Imali smo nedavno slucaj da mi placamo hranu, stan i oslabadjamo od placanja clanarine, oko 9 mjeseci, za dijete koje je iz druge drzave i za koje je se 1000% znalo da se nece moci registrovati. I poslije tih devet mjeseci djetetu receno da se vrati kuci u Sjenicu.
E to je vec direktna steta nanesena klubu, odnosno Omladinskom pogonu.
Ovakve stvari se moraju iskorijeniti, odnosno pokusati iskljuciti menagere, koji su realno zlo danasnjeg fudbala, pogotovo u nasim sredinama.
Znaci, pogon jeste proizvodio igrace, to je za svaku pohvalu, ali ako se nesto moze popraviti, zasto to odmah osuditi?
Ako bi se unaprijedio rad omladinskog pogona, sa uvjetima za rad, sa kvalitetnijim treninzima, logicno bi bilo da bi to donijelo i veci broj mladih igraca koji ce nekad moci konkurisati za prvi tim.
Nisam ja rekao da ne treba popraviti nešto što nije valjalo, naravno da sam za. Samo mi malo para uši to "roštiljdžije" jer su ti isti napravili neki rezultat. Repka i transferi su svjedoci, Argumenti, ja sam ponosan na to i ne postoji kontra argument!
Priča uzimali su ne stoji Ili kažeš ko je uzimao ili šutiš, je li tako.
Ne možeš sve koji su radili u isti koš, nije lijepo, ima tu velikih Željovaca koji su nam valjali.
Ne možeš reći nije valjala, kada je valjala, bila najbolja u Državi! Ne možeš reći uzimali su kada je klub dobio milione od rada "roštiljdžija".
Taj primjer koji spominješ, nemam pojma radi čega ne govori ništa. Naravno da je bilo fula niko to ne spori. Imaš kontra primjer Behram dobismo i nekih para zar ne.
Sve što može neka se popravi, neka bude efikasniji, podrška. Samo da se ne pljuju ljudi jer su doprinijeli klubu svojim radom. Ta praksa koja se uvela, nije dobra po klub.
Pošteno?!
Trenutno korisnika/ca: darkangel4, TefalTava i 29 gostiju.