FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UDHZSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UDHZSA » 26 jul 2017, 13:27

Saide izdrži !

Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2017, 13:28

Sretno Sedine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 26 jul 2017, 13:29

DenchiNL je napisao/la:
Memara je napisao/la:Sedin Torlak novi trener u Školi fudbala: Sarajevo je klub u kojem sam proveo najljepše dane

Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” dobilo je pojačanje na trenerskoj poziciji. Naime, našoj školi, zvanično se priključio Sedin Torlak, bivši fudbaler i kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će raditi sa dječacima starosti do 11 godina.

“Na poziv Šefa škole, Emira Karahmeta dobio sam priliku da radim u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”. Obavili smo razgovor, pričali o mojim planovima i mogu reći da sam se vrlo rado odazvao pozivu. Počeo sam se baviti trenerskim poslom nakon završetka igračke karijere, a poziv Sarajeva, kluba u kojem sam proveo najljepše dane ne mogu odbiti. Brzo smo se dogovorili i već sam počeo sa radom.”, rekao je Torlak, dodavši:

“Obzirom da sam ranije krenuo sa ovim poslom, navikao sam se već i usmjerio ka edukaciji. Dobio sam jednu specifičnu generaciju, koja se po prvi put susreće sa velikim terenom, igranjem 11 na 11 i trebat će vremena i truda da uradimo ono što želimo. Dječaci rade jako dobro, a ja sam zadovoljan.”
stvarno bi volio što više da ih vidim dole, sad su ko? džemo, škoro, evo i torlak...
Skoro je u bosna semi

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jul 2017, 13:36

Ne igra Kouadio :opaopa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jul 2017, 13:45

zagorski je napisao/la:Ja bi sa se ista pitam protiv Celika od prve minute dao sansu Hadzicu,Hericu i Mujakicu. Pa kud puklo da puklo,ne vjerujem da bi bili gori od prvotimaca umjesto kojih bi igrali.
Možda ne bih Hadžiću od prve, ipak je on baš novi u prvom timu, ali Heriću i Mujakiću definitivno.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jul 2017, 13:51

Hocemo li na kraju sezone, bez trofeja, opet klimati glavom na sve sto ova uprava radi?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 26 jul 2017, 13:52

hilmo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ja bi sa se ista pitam protiv Celika od prve minute dao sansu Hadzicu,Hericu i Mujakicu. Pa kud puklo da puklo,ne vjerujem da bi bili gori od prvotimaca umjesto kojih bi igrali.
Možda ne bih Hadžiću od prve, ipak je on baš novi u prvom timu, ali Heriću i Mujakiću definitivno.
Mujakic na stopera, Mihojevic na zadnjeg veznog, svakako mu je to pozicija koju je igrao od pionira.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 jul 2017, 13:58

Svaka medalja ima dva lica. Kod nas se horski ebe uvijek ono lice na kojoj je igrac. Pa su se tako redom popljuvali i veci i bolji od Saje. Pa s vremenom se opet pocne jesti ono sto se posralo i prizivati nakon par sezona.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 14:01

FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo li na kraju sezone, bez trofeja, opet klimati glavom na sve sto ova uprava radi?
K'o da sad klimamo glavom. :D najgore je što mi ne možemo ništa promijenit. Jedino da izađemo svi u Titovu i na ulici zatražimo ostavke, il' da u što većem broju dolazimo na stadion i vršimo pritisak na njih. Nema druge solucije, gamad se uhljebila i sišu klub odavno.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jul 2017, 14:02

Drago mi je zbog Sedina,pravi momak :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 26 jul 2017, 14:04

skoroalen je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Da mi je dozivjeti da Slavisa i Husref vode ovaj klub, da su glavni i da se sve pitaju!
Čitam nedavno neki intervju s Hadžibegićem. Kaže, djeci sam rekao da me sahrane u dresu Sarajeva. Pa ako toliko voliš klub, dođi i vadi nas iz gov*na. Zamisli, Hadžibegić predsjednik kluba, Slaviša sportski direktor, trener onda može bit bilo ko.

Meni je dovljno bilo sto je rekao da Cala nije trebao dobiti otkaz i rekao sam dosta mi njegove suplje :stop:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jul 2017, 14:07

Lakoste je napisao/la:Svaka medalja ima dva lica. Kod nas se horski ebe uvijek ono lice na kojoj je igrac. Pa su se tako redom popljuvali i veci i bolji od Saje. Pa s vremenom se opet pocne jesti ono sto se posralo i prizivati nakon par sezona.
To nije do navijaca, to je kriva uprava sto svakog igraca koji ode mijenja tri puta gori! Mi nismo doveli igraca da zamijeni Cimirota od yebene 2015, a ti pricaj i dalje o nekim medaljama i trazi izgovore u navijacima, navijaci su za sve krivi!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 26 jul 2017, 14:09

Pa on je privatno dobar sa calom, drugovi su dobri normalno da ga nece prozivati u novinama. Privatno mu mozda rekao kako jeste.
UPRAVA NAPOLJE!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 26 jul 2017, 14:12

RichmanBiH je napisao/la:Pa on je privatno dobar sa calom, drugovi su dobri normalno da ga nece prozivati u novinama. Privatno mu mozda rekao kako jeste.
To u svakom slucaju postujem, opcenito mi je retardirano vidjeti ako jedan trener pljuje drugog jer ipak mi to dodje kao neki kodex ili kolegijalnost.
Medjutim kao "strucnjak" moras biti pazljiv sta izjavljujes, moze se to fino upakovati ili zaobici a da ipak nesto mudro i pametno preneses. :kafa:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 26 jul 2017, 14:21

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra Kouadio :opaopa:
Dobro je nama uvijek bivsi zabijaju.
:plac:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jul 2017, 14:25

Esport je napisao/la:
Nije da nam sadasnji ne zabiju. :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2017, 14:26

Franćeskooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 jul 2017, 14:27

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Svaka medalja ima dva lica. Kod nas se horski ebe uvijek ono lice na kojoj je igrac. Pa su se tako redom popljuvali i veci i bolji od Saje. Pa s vremenom se opet pocne jesti ono sto se posralo i prizivati nakon par sezona.
To nije do navijaca, to je kriva uprava sto svakog igraca koji ode mijenja tri puta gori! Mi nismo doveli igraca da zamijeni Cimirota od yebene 2015, a ti pricaj i dalje o nekim medaljama i trazi izgovore u navijacima, navijaci su za sve krivi!
Krokodil je malo nervozan jer mu je buljni haver na kucnom lijecenju pa ne prima dbevnu dozu...
Bte, za trenera dovesti Bajramovica ako ima istine da je u uzem krugu. Sretno Torlaku, zasluzio je momak mjesto u Klubu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 14:27

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Esport je napisao/la:
Nije da nam sadasnji ne zabiju. :)
Khm.. Said... khm :rol: :rol: :urnebes:

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 jul 2017, 14:33

Ma ja, Repuh je bolji od Cale.Neka je Cala otisao i ispunio zelju navijacima. :bow: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 170 gostiju.