FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno Sedine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Skoro je u bosna semiDenchiNL je napisao/la:stvarno bi volio što više da ih vidim dole, sad su ko? džemo, škoro, evo i torlak...Memara je napisao/la:Sedin Torlak novi trener u Školi fudbala: Sarajevo je klub u kojem sam proveo najljepše dane
Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” dobilo je pojačanje na trenerskoj poziciji. Naime, našoj školi, zvanično se priključio Sedin Torlak, bivši fudbaler i kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će raditi sa dječacima starosti do 11 godina.
“Na poziv Šefa škole, Emira Karahmeta dobio sam priliku da radim u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”. Obavili smo razgovor, pričali o mojim planovima i mogu reći da sam se vrlo rado odazvao pozivu. Počeo sam se baviti trenerskim poslom nakon završetka igračke karijere, a poziv Sarajeva, kluba u kojem sam proveo najljepše dane ne mogu odbiti. Brzo smo se dogovorili i već sam počeo sa radom.”, rekao je Torlak, dodavši:
“Obzirom da sam ranije krenuo sa ovim poslom, navikao sam se već i usmjerio ka edukaciji. Dobio sam jednu specifičnu generaciju, koja se po prvi put susreće sa velikim terenom, igranjem 11 na 11 i trebat će vremena i truda da uradimo ono što želimo. Dječaci rade jako dobro, a ja sam zadovoljan.”
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne igra Kouadio 
Možda ne bih Hadžiću od prve, ipak je on baš novi u prvom timu, ali Heriću i Mujakiću definitivno.zagorski je napisao/la:Ja bi sa se ista pitam protiv Celika od prve minute dao sansu Hadzicu,Hericu i Mujakicu. Pa kud puklo da puklo,ne vjerujem da bi bili gori od prvotimaca umjesto kojih bi igrali.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hocemo li na kraju sezone, bez trofeja, opet klimati glavom na sve sto ova uprava radi?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mujakic na stopera, Mihojevic na zadnjeg veznog, svakako mu je to pozicija koju je igrao od pionira.hilmo je napisao/la:Možda ne bih Hadžiću od prve, ipak je on baš novi u prvom timu, ali Heriću i Mujakiću definitivno.zagorski je napisao/la:Ja bi sa se ista pitam protiv Celika od prve minute dao sansu Hadzicu,Hericu i Mujakicu. Pa kud puklo da puklo,ne vjerujem da bi bili gori od prvotimaca umjesto kojih bi igrali.
Svaka medalja ima dva lica. Kod nas se horski ebe uvijek ono lice na kojoj je igrac. Pa su se tako redom popljuvali i veci i bolji od Saje. Pa s vremenom se opet pocne jesti ono sto se posralo i prizivati nakon par sezona.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
K'o da sad klimamo glavom.FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo li na kraju sezone, bez trofeja, opet klimati glavom na sve sto ova uprava radi?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Drago mi je zbog Sedina,pravi momak 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Meni je dovljno bilo sto je rekao da Cala nije trebao dobiti otkaz i rekao sam dosta mi njegove supljeskoroalen je napisao/la:Čitam nedavno neki intervju s Hadžibegićem. Kaže, djeci sam rekao da me sahrane u dresu Sarajeva. Pa ako toliko voliš klub, dođi i vadi nas iz gov*na. Zamisli, Hadžibegić predsjednik kluba, Slaviša sportski direktor, trener onda može bit bilo ko.BordoBolesnik je napisao/la:Da mi je dozivjeti da Slavisa i Husref vode ovaj klub, da su glavni i da se sve pitaju!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To nije do navijaca, to je kriva uprava sto svakog igraca koji ode mijenja tri puta gori! Mi nismo doveli igraca da zamijeni Cimirota od yebene 2015, a ti pricaj i dalje o nekim medaljama i trazi izgovore u navijacima, navijaci su za sve krivi!Lakoste je napisao/la:Svaka medalja ima dva lica. Kod nas se horski ebe uvijek ono lice na kojoj je igrac. Pa su se tako redom popljuvali i veci i bolji od Saje. Pa s vremenom se opet pocne jesti ono sto se posralo i prizivati nakon par sezona.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Pa on je privatno dobar sa calom, drugovi su dobri normalno da ga nece prozivati u novinama. Privatno mu mozda rekao kako jeste.
UPRAVA NAPOLJE!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
To u svakom slucaju postujem, opcenito mi je retardirano vidjeti ako jedan trener pljuje drugog jer ipak mi to dodje kao neki kodex ili kolegijalnost.RichmanBiH je napisao/la:Pa on je privatno dobar sa calom, drugovi su dobri normalno da ga nece prozivati u novinama. Privatno mu mozda rekao kako jeste.
Medjutim kao "strucnjak" moras biti pazljiv sta izjavljujes, moze se to fino upakovati ili zaobici a da ipak nesto mudro i pametno preneses.
Dobro je nama uvijek bivsi zabijaju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra Kouadio
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije da nam sadasnji ne zabiju.Esport je napisao/la:Dobro je nama uvijek bivsi zabijaju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra Kouadio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Franćeskooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Krokodil je malo nervozan jer mu je buljni haver na kucnom lijecenju pa ne prima dbevnu dozu...Sarajlijica1946 je napisao/la:To nije do navijaca, to je kriva uprava sto svakog igraca koji ode mijenja tri puta gori! Mi nismo doveli igraca da zamijeni Cimirota od yebene 2015, a ti pricaj i dalje o nekim medaljama i trazi izgovore u navijacima, navijaci su za sve krivi!Lakoste je napisao/la:Svaka medalja ima dva lica. Kod nas se horski ebe uvijek ono lice na kojoj je igrac. Pa su se tako redom popljuvali i veci i bolji od Saje. Pa s vremenom se opet pocne jesti ono sto se posralo i prizivati nakon par sezona.
Bte, za trenera dovesti Bajramovica ako ima istine da je u uzem krugu. Sretno Torlaku, zasluzio je momak mjesto u Klubu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Khm.. Said... khmSarajlijica1946 je napisao/la:Nije da nam sadasnji ne zabiju.Esport je napisao/la:Dobro je nama uvijek bivsi zabijaju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne igra Kouadio
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma ja, Repuh je bolji od Cale.Neka je Cala otisao i ispunio zelju navijacima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 170 gostiju.