tebi je zao ,nama nije prosli put za sat vremena prodato 80 majica, bolje ona majica nego oni fus od kinezaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sve ja to znam, ne moras mi objasnjavati.. Gostovanja placaju iz svog djepa, a koreografije uredu..
Samo kazem da je meni zao dati za ovu cvaju, kad mogu uzeti i sal i majicu za iste pare..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
ali zato kad se treba furati sa koregrafijama prvi su tuj,a kad treba kupiti majicu i pomoci udruzenju onda im je zao19TM87 je napisao/la:koreografije TM, a gostovanja svak sebi placa...i nema potrebe za raspravom
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
vidim nekoga zanima koliko kosta proizvidnja majice i stampanje...
majica se proizvede za sve 2-3 marke, super kvalitet do 4km + stampanje ne izadje preko 5-6 km sa super kvalitetom
ali prodaja u "javnost" (maloprodaja) se obicno prodaje duplo nego sto se nabavlja pa da se rijese neke nedoumice ...skontajte koliko je to
zivjeli
majica se proizvede za sve 2-3 marke, super kvalitet do 4km + stampanje ne izadje preko 5-6 km sa super kvalitetom
ali prodaja u "javnost" (maloprodaja) se obicno prodaje duplo nego sto se nabavlja pa da se rijese neke nedoumice ...skontajte koliko je to
zivjeli
mozes li mi dati naziv firme sa tom super kvalitetom od 5-6KM? Ozbiljan sam!blablabla je napisao/la:vidim nekoga zanima koliko kosta proizvidnja majice i stampanje...
ali prodaja u "javnost" se obicno prodaje duplo nego sto se nabavlja pa da se rijese neke nedoumicu
zivjeli
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Meni je duplo uredu sasvim, znaci 10-15 KM, ali 20 je uzimanje lopatom.. Nemojte me djaba napadati da je to za potporu, za promidzbu kluba, itd. jer me niko ne moze ubjediti da nije dovoljno da ona kosta i 10KM, jer onda ne bi prodali 80, nego 880..
P.S. Obicna majica 2.7KM u Konzumu, i ima na Ilidzi jedna firma, stampa sta hoces za 4KM (mi sebi dresove za termina pravili) predobre.. slijedi.. 6.7KM za jedan komad, a na kolicinu mozda i manje..
P.S. Obicna majica 2.7KM u Konzumu, i ima na Ilidzi jedna firma, stampa sta hoces za 4KM (mi sebi dresove za termina pravili) predobre.. slijedi.. 6.7KM za jedan komad, a na kolicinu mozda i manje..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni je duplo uredu sasvim, znaci 10-15 KM, ali 20 je uzimanje lopatom.. Nemojte me djaba napadati da je to za potporu, za promidzbu kluba, itd. jer me niko ne moze ubjediti da nije dovoljno da ona kosta i 10KM, jer onda ne bi prodali 80, nego 880..
niko te ne tjera da kupis budi pozz
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
moja firma proizvodi majicu (jedan od artikala) T-shirt koja ne prelazi 4km u veleprodaji i ja ih imam od 2002god i dan danas nisu se ni skupile ni pocjepale (prirodno)Seyo_TM je napisao/la:mozes li mi dati naziv firme sa tom super kvalitetom od 5-6KM? Ozbiljan sam!blablabla je napisao/la:vidim nekoga zanima koliko kosta proizvidnja majice i stampanje...
ali prodaja u "javnost" se obicno prodaje duplo nego sto se nabavlja pa da se rijese neke nedoumicu
zivjeli
samo sto mi ne prodajemo po maloprodaji
Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 19 maj 2010, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno, ja sam samo dao svoje misljenje, nista zlonamjerno..
Budite mi pozdravljeni..
Budite mi pozdravljeni..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Super sto je vp, reci koja je...blablabla je napisao/la:moja firma proizvodi majicu T-shirt koja ne prelazi 4km u veleprodaji i ja ih imam od 2002god i dan danas nisu se ni skupile ni pocjepale (prirodno)Seyo_TM je napisao/la:mozes li mi dati naziv firme sa tom super kvalitetom od 5-6KM? Ozbiljan sam!blablabla je napisao/la:vidim nekoga zanima koliko kosta proizvidnja majice i stampanje...
zivjeli
samo sto mi ne prodajemo po maloprodaji
a zasto vi pjevate ša la la la la ze-lje zniĆar
kad se klub ne yove tako?!
jel' to samo zato da bi ja imao sta pitati,ili onako...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Moje saucesce...radebl je napisao/la:a zasto vi pjevate ša la la la la ze-lje zniĆarkad se klub ne yove tako?!
damirfile je napisao/la:Moje saucesce...radebl je napisao/la:a zasto vi pjevate ša la la la la ze-lje zniĆarkad se klub ne yove tako?!
jel' to samo zato da bi ja imao sta pitati,ili onako...![]()
R.I.P
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
-
vjeran1987
- Kontakt:
Sve ovo možete kupiti u prostoriji na sjevernoj tribini stadiona "Grbavica" kod kladionice Milenium u periodu 17:00-20:00
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Znaci nece vise zvati niti Hasagica,Sehica,Jahica,Muratovica jer i oni su igrali u Zelji.Dajte ipak najvise reprezentativaca je igralo ili cak i igra u Zelji.Almir9 je napisao/la:Navodno je i Dzeki utakmica protiv Njemacke zadnja za nasu reprezentaciju, nece ga vise Susic pozivat jer je ponikao u Zelji.Mirsad94 je napisao/la:e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......
BosnaE
zanima me od koliko do koliko ce se sutra moci doci do salova, majica itd..newton_heath_lyr je napisao/la:Znaci nece vise zvati niti Hasagica,Sehica,Jahica,Muratovica jer i oni su igrali u Zelji.Dajte ipak najvise reprezentativaca je igralo ili cak i igra u Zelji.Almir9 je napisao/la:Navodno je i Dzeki utakmica protiv Njemacke zadnja za nasu reprezentaciju, nece ga vise Susic pozivat jer je ponikao u Zelji.Mirsad94 je napisao/la:e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......
jer ja mogu doci od 4 pa nadalje ( da ne nestane)
edit: koji je debil dosao na tu ideju da selektor nece zvati igrace zelje ili bivse igrace zelje?
- slavko njegus
- Kontakt:
A s kim njanja igra sutra? Cuo sam da su i oni u nekakvom finalu.... Kako ono zovu - felacio kupa...
Sto je i logicno i tako treba da bude, jer u Zelji su uvijek igrali najbolji...newton_heath_lyr je napisao/la:Znaci nece vise zvati niti Hasagica,Sehica,Jahica,Muratovica jer i oni su igrali u Zelji.Dajte ipak najvise reprezentativaca je igralo ili cak i igra u Zelji.Almir9 je napisao/la:Navodno je i Dzeki utakmica protiv Njemacke zadnja za nasu reprezentaciju, nece ga vise Susic pozivat jer je ponikao u Zelji.Mirsad94 je napisao/la:e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
I hoce li mi neko pomoci oko tog upustva za koristenje baklje?
[quote="Seyo_TM"]I hoce li mi neko pomoci oko tog upustva za koristenje baklje?[/quote
Imas stranu sa koje se pali,zapali i drzis dalje od svoje odjece ij arna oko sebe zna malo "pecnuti"... Al ne bacaj je na teren hehe,
Imas stranu sa koje se pali,zapali i drzis dalje od svoje odjece ij arna oko sebe zna malo "pecnuti"... Al ne bacaj je na teren hehe,
De jos recite i kako se unose,da policija moze lakse naci

Tema je FK Zeljeznicar i zato da cujem/o koliko cemo borac nakantati ev prijedlog 2:1
Oni povedu prvo poluvrijeme i onda ih mi naprasimo
Tema je FK Zeljeznicar i zato da cujem/o koliko cemo borac nakantati ev prijedlog 2:1
Oni povedu prvo poluvrijeme i onda ih mi naprasimo
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, avalPacidoroP, Napapijri i 47 gostiju.