FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
jos sad samo da daju Guardioli nagradu za najboljeg trenera i to je to...ipak je on osvojio jedan trofeja, sto je ipak previse u odnosu na Mourinhova tri...
prvo Milito nije usao ni medju siri popis, jer ipak tu je veliki Kaka koji je imao fenomenalnu sezonu iza sebe, a Milito je samo bio najbolji igrac LP...onda Sneijder ne udje medju tri, jer sta je Sneijderovih pet golova u odnosu na Iniestin jedan na SP, pa mora se covjeka nagraditi i sto je bio povrijedjen ha ja, tko je kriv Sneijderu sto je osvojio samo tri trofeja...
prvo Milito nije usao ni medju siri popis, jer ipak tu je veliki Kaka koji je imao fenomenalnu sezonu iza sebe, a Milito je samo bio najbolji igrac LP...onda Sneijder ne udje medju tri, jer sta je Sneijderovih pet golova u odnosu na Iniestin jedan na SP, pa mora se covjeka nagraditi i sto je bio povrijedjen ha ja, tko je kriv Sneijderu sto je osvojio samo tri trofeja...
Iskreno i ja sam iznenadjen sto nije se nasao Snijder jer je on za mene broj 1 bio prosle godine......iskreno niti bi Interr osvojio LP niti bi Holandija igrala finale.....po merni je imao jedno 567 puta bolju sezonu od Xavia Iniesta je bio solidan gol onaj ga je pocupao Messi standardno dobar, ali ne dovoljno da uzeme loptu bezze
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 06 dec 2010, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
na koga da budem ljubomoran...na barcu mozda hahahah
...pa normalno na barcu...a i ako nemas zasto biti ljubomoran na barcu,onda sigurno imas razliga biti ljubomoran na milan koji polako osvaja scudeto...a inter sve vise kiksa i ako ovako nastavi nema vas u LP slj. godine...Huska je napisao/la:na koga da budem ljubomoran...na barcu mozda hahahah
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
da evropski prvak zbog trenutne krize bude ljubomoran na klub kojeg je izbacio iz LP,tu toliko mocnu barcuenobarca je napisao/la:...pa normalno na barcu...a i ako nemas zasto biti ljubomoran na barcu,onda sigurno imas razliga biti ljubomoran na milan koji polako osvaja scudeto...a inter sve vise kiksa i ako ovako nastavi nema vas u LP slj. godine...Huska je napisao/la:na koga da budem ljubomoran...na barcu mozda hahahah
Inter je u krizi,i to je to,rumeni ima velikog udjela u tome,ali najveci uzrok je dok su drugi trosili,mi smo se oslonili na postojeci kadar i napravili gresku,uz par pojacanja sve ce to doci na svoje mjesto,a ovaj bodovni zaostatak za mene nije nikakav problem poznavajuci Milan i njihovo gubljenje bodova u "malim" utakmicama...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
...e jes vam neki kadar...nemoj pricati gluposti...sve neki didovi kao i u milanu...e bas se vidi ko gubi bodove u malim utk...milan je sad dosta bolji u odnosu na prethodne sezone,a inter je taj koji sada gubi bodove u malim utakmicama...Io_Sono_Interista je napisao/la:da evropski prvak zbog trenutne krize bude ljubomoran na klub kojeg je izbacio iz LP,tu toliko mocnu barcuenobarca je napisao/la:...pa normalno na barcu...a i ako nemas zasto biti ljubomoran na barcu,onda sigurno imas razliga biti ljubomoran na milan koji polako osvaja scudeto...a inter sve vise kiksa i ako ovako nastavi nema vas u LP slj. godine...Huska je napisao/la:na koga da budem ljubomoran...na barcu mozda hahahahili da bude ljubomoran na klub koji godinama ne moze da mu pridje u prvenstvu
![]()
Inter je u krizi,i to je to,rumeni ima velikog udjela u tome,ali najveci uzrok je dok su drugi trosili,mi smo se oslonili na postojeci kadar i napravili gresku,uz par pojacanja sve ce to doci na svoje mjesto,a ovaj bodovni zaostatak za mene nije nikakav problem poznavajuci Milan i njihovo gubljenje bodova u "malim" utakmicama...
- Interista di cuore
- Kontakt:
pozvani za Werder :
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo, 48 Lorenzo Crisetig;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 54 Simone Dell'Agnello, 88 Ludovic Biabiany.
nema Sneijdera i Lucia od ovih koji su bili dosad standardno tu...bice zanimljivo kakvu ce postavu rumeni sutra izvest
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo, 48 Lorenzo Crisetig;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 54 Simone Dell'Agnello, 88 Ludovic Biabiany.
nema Sneijdera i Lucia od ovih koji su bili dosad standardno tu...bice zanimljivo kakvu ce postavu rumeni sutra izvest
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
...e jes vam neki kadar...nemoj pricati gluposti...sve neki didovi kao i u milanu...e bas se vidi ko gubi bodove u malim utk...milan je sad dosta bolji u odnosu na prethodne sezone,a inter je taj koji sada gubi bodove u malim utakmicama...[/quote]
tako je
i krv svoju za crveno plavu boju
hahaha
nek izvede one koji ce nas odvest do pobjede i nadam se prvog mjesta u grupi
Cordoba i Matrix sutra - old school stoperi,kolko su zajedno znaju svaki kiks jedan od drugog,tako da Werder nema sanse da zabije sutra,znaci lagana pobjeda bez primljenog gola
tako je
i krv svoju za crveno plavu boju
nek izvede one koji ce nas odvest do pobjede i nadam se prvog mjesta u grupi
Cordoba i Matrix sutra - old school stoperi,kolko su zajedno znaju svaki kiks jedan od drugog,tako da Werder nema sanse da zabije sutra,znaci lagana pobjeda bez primljenog gola
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Veoma mi je drago da je Benitez u sastav za večerašnju utakmicu uvrstio i Simone Dell' Agnella.Vjerovatno ga je u nedjelju gledao kako uništava zajedno sa Alibecom Portogruaro.Biće nešto od malog, treba ga gurati ....
Večeras bi pobjedom trebalo završiti uspješne nastupe u grupnoj fazi LP i čekati kiks Spursa u Twenteu za prvo mjesto u grupi .
Večeras bi pobjedom trebalo završiti uspješne nastupe u grupnoj fazi LP i čekati kiks Spursa u Twenteu za prvo mjesto u grupi .
prema nekim najavama iz Italije u prvih 11 bi mogao i Biraghi na mjesto Santona, dok bi Santon opet igrao naprijed...
-----------------------Luca
Zanetti----Natalino----Cordoba----Biraghi
--------Cambiasso---------- Nwankwo
Santon----------Crisetig--------Pandev
---------------------Eto'o
volio bih da ovako pocnemo...mada za ocekivat je mozda Mottu na mjestu Sneijdera ili cak Pandeva, a Bibianya ili Dell'Angelo na krilu...samo da Matrix ne igra
volio bih da ovako pocnemo...mada za ocekivat je mozda Mottu na mjestu Sneijdera ili cak Pandeva, a Bibianya ili Dell'Angelo na krilu...samo da Matrix ne igra
- Interista di cuore
- Kontakt:
Castellazzi; Natalino, Cordoba, Materazzi, Santon; Thiago Motta, Zanetti, Muntari; Biabiany, Eto'o, Pandev...
sve su sanse da ce ovako bit,iako bih i ja vise volio da bude malo vise mladih u prvoj postavi.
sve su sanse da ce ovako bit,iako bih i ja vise volio da bude malo vise mladih u prvoj postavi.
Xavi ce osvojiti ovo priznanje. Messi jeste najbolji igrac, ali u godini u kojoj je odrzano SP, uvijek najbolji igrac pobjednicke reprezentacije uzima ovu nagradu. Ni ja se s tim ne slazem, ali eto oni imaju takvo pravilo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ako ovako pocne Inter, ni blamiranje u Evropi nije iskljuceno. Doduse i Werder je smesan tim, tako da mi je jako zao sto ih Samp ne izbaci u kvalifikacijama za LS. U ovoj postavci samo ima 2 igraca koji igraju na pravoj poziciji. Benitez nikako da shvati da Pandev ne moze da igra po krilu, on je klasicna seconda punta. Druga je stvar sto je Mourinho iz njega izvlacio maksimum, pa je napaljen i to znao da odigra. Jedina pozitivna stvar koju je uradio Benitez, bila je pomeranje Eto`a sa krila na CF. Sve drugo je pogresno skapirao: visoku odbranu, presing i posed igru, trening u teretani i sl.Huska je napisao/la:prema nekim najavama iz Italije u prvih 11 bi mogao i Biraghi na mjesto Santona, dok bi Santon opet igrao naprijed...
sve si ti upravu i normalno da bi imali problema ako budemo igrali ovako, ali posto smo osigurali prolaz dalje, onda bolje dati priliku ovim mladicima, koje bi ja sve ubacio od prve minute, nego da mi igraju Materazzi, Muntari itd...
a evo kako GDS to vidi

a evo kako GDS to vidi

CASTELLAZZI
ZANETTI - MATERAZZI - CORDOBA - BIRAGHI
SANTON - NWANKWO - T.MOTTA - MUNTARI
ETO'O - PANDEV
ipak je GDS ponudila tacnih prvih 11...
nego decki ajmo jedno nagradno pitanje...tko fali ovoj odbrani??
pogledajte ovaj trojac, ove tri legende nazad, to se dugo nije gledalo aa
ZANETTI - MATERAZZI - CORDOBA - BIRAGHI
SANTON - NWANKWO - T.MOTTA - MUNTARI
ETO'O - PANDEV
ipak je GDS ponudila tacnih prvih 11...
nego decki ajmo jedno nagradno pitanje...tko fali ovoj odbrani??
Favalli
ili Gresko
ja bi nekko volio da Arna uvali go veceras, al da to bude utjesni za 3:1 recimo
ja bi nekko volio da Arna uvali go veceras, al da to bude utjesni za 3:1 recimo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
tuzno je kolko smo losi...ne kontam zasto je rumeni izveo ovako slabu postavu kad smo imali sanse prije ove utakmice da budemo prvi,jer je Twente jako dobar kod kuce i nece to Tott lako dobit...
kriminalno lose,mislim da suta nismo imali
kriminalno lose,mislim da suta nismo imali
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Takodje, i da zamene beniteze, covek je los trener,eh da nam je murinjo........Covek je legenda....ZiveoInterista di cuore je napisao/la:Castellazzi; Natalino, Cordoba, Materazzi, Santon; Thiago Motta, Zanetti, Muntari; Biabiany, Eto'o, Pandev...
zaista ovo je prva utakmica Intera koju navijam protiv nas... od srca želim 5-0 za Werder i da debelog retardiranog idiota maknemo s klupe !!!
kao što sam rekao danas na jednom drugom forumu: bolje biti drugi i s novim trenerom na Barcelonu, nego prvi i sa Rafom na Kopanhagen !!!!!!!!
kao što sam rekao danas na jednom drugom forumu: bolje biti drugi i s novim trenerom na Barcelonu, nego prvi i sa Rafom na Kopanhagen !!!!!!!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma kakav Mourinho,da nam je bilo ko,samo da rumeni idiot ode... **** li ga onaj ko ga dovede,idiot rumeni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.