FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 29 nov 2009, 21:37

rob do bagro je napisao/la:
fabio je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Meni najsmjesnija scena ono kad je Alves oborio Marcela kod out linije...svira sudija protiv barce kad se Alves zaleti ko brdjan kontam sad ce ga bubnut stosem...ali ipak se iskontrolisao,ostao je pribran :lol:
ma i onaj alves je kita od covijeka..hvata rukama Arbelou,,,svaki duel on pada i glumi nesto.. :mrgreen: imali ste srece sto nije uslo par zicera
Ja sam Bavarac :lol:
robe bolan
ti se pravo izlgeda pogubio
ovaj odgovor si trebao uputiti na temu onog ''jakog''reala :D
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 29 nov 2009, 21:47

Jeli Ibro zabio ono iz ofsd... :mrgreen: hmmmmmmmm...nesto mi to nespominjete :?:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2009, 21:48

fabio je napisao/la:Jeli Ibro zabio ono iz ofsd... :mrgreen: hmmmmmmmm...nesto mi to nespominjete :?:
Nije bio ofsajd.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 nov 2009, 21:48

fabio je napisao/la:Jeli Ibro zabio ono iz ofsd... :mrgreen: hmmmmmmmm...nesto mi to nespominjete :?:
sto cemo to pominjat kad nije bio ofjsajd :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 29 nov 2009, 21:50

Wolverine je napisao/la:
Nije bio ofsajd.
uh sad mi je lakše, nek si nas prosvjetlio......OBJEKTIVNO, ko uvijek od tebe :evil:
Strauss Junior

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 29 nov 2009, 21:51

T-MAC je napisao/la:
sto cemo to pominjat kad nije bio ofjsajd :mrgreen:
uhhhhhhhhhhhhhhhhh :o vise sumnjiva situacija

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 nov 2009, 21:51

hmmm šuhveli je bilo kod gola,ali mislim da je bila linija (obrati pažnju na Pepea koji je kasnio da izađe,a i kasnije vrlo slicna situacija opet Alves centrira sa desne strane i opet Pepe kasni kada je opet propala ofsajd zamka samo što Messi nije zabio zicer)
Zadnja izmjena: drop, dana/u 29 nov 2009, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 nov 2009, 21:51

[youtube][/youtube] :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 29 nov 2009, 21:53

BlueSharks je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Nije bio ofsajd.
uh sad mi je lakše, nek si nas prosvjetlio......OBJEKTIVNO, ko uvijek od tebe :evil:
sta ti je ba ofsajd nije bio 10000%...u liniji tacno bio igra sa njima...madridisti poklopite se!!!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 29 nov 2009, 21:56

mi smo krivi sto nije uslo u gol i sto je Puyol 3,4 puta izblokirao sansu za gol..al bitno je da smo imali bolje sanse..3 boda je 3 boda Barca ih je uzela mozda i na iskustvo ekipe po broju tekmi ipak imaju ih vise skupa..Real je bio jak i nije im lako bilo..pozzzz

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 29 nov 2009, 21:58

Pipita je napisao/la:a sta benzema promasi :S
:oops: sram ga bilo :D

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 29 nov 2009, 22:02

Ljudi moji sreće imaš kad ti protivnik pogodi stativu ili prečku pa ne primiš gol, a real imao svoju šansu koju je Valdes pokupio. To nije sreća, ybg imamo i mi pravo na golmana. Casillas je isto tako odbranio šut Messija, nije tada real imao sreće nego je imao casillasa.

Gol je prelijep i sasvim regularan, nemam pojma zašto neko misli da je ofsajd kad je čak i komentator koji kao što je poznato navija za real priznao da nije bilo ofsajda.

U šansama smo vjeorvatno bili isti, ali ako se uzme u obzir da real skoro pa ništa ozbiljno nije napravio s igračem više onda biste ipak morali priznati da je pobjeda Barce zaslužena. realovci se koliko vidim hvale svojom odbranom koju su dobro odigrali, pa dajte jednom igrajte na pobjedu kada igrate protiv barce, a ne onako zabili se svi u 16 i casillas izbija loptu po minutu.

crveni karton za busquetsa je zaslužen i danak je njegovog neiskustva, ali biće on bolji ne sikiram se....

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2009, 22:07

BlueSharks je napisao/la:Radujte se do nedjelje, a onda na nou camp slijeću GALACTICOSI da prave dar mar....
kako da ne.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 nov 2009, 22:10

Od Ibre za Bajram :mrgreen:

Samo se nadam da je halalio 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 nov 2009, 22:38

Samo da nesto kazem... Iniesta! 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2009, 22:39

Trasimaco je napisao/la:Samo da nesto kazem... Iniesta! 8-)
Xavi![/i] 8-)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 29 nov 2009, 22:40

kako raul baci messi
king je king iako nisam neki fan reala ali covjek je kralj
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 nov 2009, 22:45

Wolverine je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Samo da nesto kazem... Iniesta! 8-)
Xavi![/i] 8-)
Xaviesta 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 29 nov 2009, 22:45

Ja bih volio da je bio ofsajd...ili da smo iz penala zabili gol-i to penala koji ne bi postojao! :D Činjenica je da su frankovci iz kontri vrebali priliku i da su igrali taktički više,kao i sve ekipe koje igraju protiv nas!Naša Barca lošije igra na Kamp Nou nego na santiago bernabeu.Prošle sezone smo isto loše odigrali na Kamp Nou.Bit će i frankovci mašina prava samo dok se to još uigra...Za sada mogu reći samo đaba pare frajeru kad nema ljubavi ;)
Samo je Barca prava istina...Vamos Barca :!:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 nov 2009, 22:50

Sajoni je napisao/la:Ja bih volio da je bio ofsajd...ili da smo iz penala zabili gol-i to penala koji ne bi postojao! :D Činjenica je da su frankovci iz kontri vrebali priliku i da su igrali taktički više,kao i sve ekipe koje igraju protiv nas!Naša Barca lošije igra na Kamp Nou nego na santiago bernabeu.Prošle sezone smo isto loše odigrali na Kamp Nou.Bit će i frankovci mašina prava samo dok se to još uigra...Za sada mogu reći samo đaba pare frajeru kad nema ljubavi ;)
Samo je Barca prava istina...Vamos Barca :!:
kako lose prosle godine na nou campu. pa satrali smo ih. dominirai, kontrolisali utakmicu cijelo vrijeme. Real imao par sansi preko kontri.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.