Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Kevin
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Kevin » 13 apr 2012, 09:32

negdje sam naletio da su Peršić i Naletilić pozvani u repku BiH :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 13 apr 2012, 11:38

Kevin je napisao/la:negdje sam naletio da su Peršić i Naletilić pozvani u repku BiH :D
sramota...oni su igraci za lige 13,a ne za reprezentacije!!!!
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 13 apr 2012, 14:54

KK Vojvodina - Partizan 95:85

Dusko Bunic(1989,207,Vojvodina),18 poena(8-11,2-2)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 13 apr 2012, 17:56

Miljan je napisao/la:
Kevin je napisao/la:negdje sam naletio da su Peršić i Naletilić pozvani u repku BiH :D
Po kojoj osnovi to možeš reći za Persica , čovjek iza sebe ima odličnu sezonu u ABA ligi , ogromni je radnik , fizički u izvrsnom stanju , igra ekstra kvalitetnu obranu .... A za razliku od njega koji ima odredjene reference za poziv (neću ulaziti u to hoće li biti u 12) , kakve šu reference imali recimo Zlaja Jovanović,Milan Milošević ,Dino Hodzic ,Kapelan I mnogi drugi vise se ni imenaaaa ne sjećam .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 apr 2012, 18:41

Široki prijatelju pusti ih da kenjaju. Dado se popravio drama, fizicki digao svoju odbranu na visi nivo, a i u napadu je postao vise nego dobar. Odlicna sezona i sasvim zasluzen poziv u repku, ako je istina. Dado prijatelju cestitam ti ovim putem. Zasluzio si to i mnogo vise.
Sloboda je moja nacija

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 13 apr 2012, 19:20

kksiroki je napisao/la:
Miljan je napisao/la:
Po kojoj osnovi to možeš reći za Persica , čovjek iza sebe ima odličnu sezonu u ABA ligi , ogromni je radnik , fizički u izvrsnom stanju , igra ekstra kvalitetnu obranu .... A za razliku od njega koji ima odredjene reference za poziv (neću ulaziti u to hoće li biti u 12) , kakve šu reference imali recimo Zlaja Jovanović,Milan Milošević ,Dino Hodzic ,Kapelan I mnogi drugi vise se ni imenaaaa ne sjećam .
Je*o te Perisic,nezna desni dvokorak,ti ga hvalis.A odbrana mu je jaca strana,kad god gledam siroki,vidim velica kako urla na njega zbog propusta u odbrani..Usput ima milion boljih,mladjih...Kad vec pricas o referencama,nisi valjda lud da mislis da je bolji tj korisniji igrac od milosevica,mace hodzica ili kapelana ...?! :lol: :lol: :lol:
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 13 apr 2012, 19:25

Ma neka poziva sve redom samo nek zaobidje onog cobana Bajramovica...
Koliko puta nas je ukopao u odlucucjucim momentima utakmice da je za Ginisove knjige...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 apr 2012, 19:52

E moj nekulturni stvore, idi bavi se cuvanjem ovaca. Prvo tako da kazes, a DAlibor igra bolju odbranu od svih gore navedenih tvojih. Cuj ne zna desni dvokorak e jesi se provalio. Cuj Maca Milosevic bolji od Persica. E jadan si ti .
Sloboda je moja nacija

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 13 apr 2012, 21:08

Milošević je zbilja svestran nema što mrak od igrača ,u Slobodi bio solidan (ali Sloboda je tada realno bila 5 ekipa BH lige) u kkB ispodprosjecan, u Zvezdi 15 igrač , gdje je ono bio prije Budućnosti neznam ali je u Podgorici 9 opcija , ja mislim na Dinu koji je nominalno reprezentativac a znamo koji je to nivoo košarke , Kapelan pa ako nešto prestavlja neka statistika sa koledža ili nastupi za Zrinjski onda je I on vrhunski .
A za tvoju informaciju ako smatras da to što Veliča galami na njega zbog odredjenih propusta je znak da je los onda jako lose kužiš način vodjenja ekipe od strane Veliča jer on galami I viče na sve od reda za bilo kakav obrambeni lapsus . I da ajde nabrojiti te bolje mlade .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 apr 2012, 21:29

I jos nesto da dodam, @kksiroki je malo stariji momak, gospodin, dok ti balavac nauci kako se starijima obraca.
Sloboda je moja nacija

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 13 apr 2012, 21:51

pihihihihi :lol: ... Pa ljudi pricamo o Persicu a ne o Diamantidisu :lol: :lol: .Oo kakvoj je odbrani rijec :lol: :lol: ..Da persic valja igro bi u sirokom,a nebi bio onaj koji gleda pilepica s klupe!!!!!!!!!!!! Ne'am drugog posla no se prepucavat s vama oko Persica...A imate siroko vidjenje o BH igracima cim ga "gurate" u BH tim...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 apr 2012, 22:30

Prvo argumenti su ti strasni. Sinisa Kovacevic je igrao i losiju odbranu od Persica pa je bio u repci. Koliko imamo siroko misljenje imamo vjeruj mi a i poznajem BiH igrace. To sto ti ne mirises Persica, a pricas kako Pilepicu gleda u ledja, da si i malo gledao Siroki znao bi da kod Velica, nema zagarantovanih i da 10 od 12 igraca igra. Necu da uzimam Novaka i kada bude pokoji kadet. Decko ima odlicnu sezonu, decko igra odlicnu odbranu, Kevin rece da je vidio za Gigu i njega da su u repci. Mi smo rekli da je odlicno za Persica, jer odlicno igra. U cemu je problem, da ti odmah psujes, to sto ga ne volis zadrzi za sebe.
Sloboda je moja nacija

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 apr 2012, 22:32

Sinisa je igrao vrhunsku odbranu. To sto je u napadu bio krampa, je neka druga prica.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 apr 2012, 22:34

Ja ne kazem da je Sinisa bio los u odbrani, daleko od toga. Kazem uvijek treba imati jednog tipa Persica, odlicnog u odbrani i za razliku od Sinise on je solidan u napadu, da ne kazem dobar. NE volim kada se ovako kaze i prica o nekome.
Sloboda je moja nacija

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 apr 2012, 22:47

Pa ne rekao si da je Sinisa igrao losiju odbranu od Persica, sto nije istina. Sinisa je znao sve vrhunske protivnicke igrace strpati u dzep i nedati im da disu tokom utakmice.

Sto se tice Persica apsolutno zasluzeno, momak zivi kosarku i to je to. Svaki tim treba da ima jednog ovakvog univerzalca i pozitivca od glave do pete.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 13 apr 2012, 22:58

Pa znao je Sinisa, to se slazem, sada ko bolje igra odbranu u to necu da ulazim vidjecemo :lol: Ali Persic je toliko digao svoju odbranu, i sve da je zasluzeno, i zaista mi je drago zbog njega.
Sloboda je moja nacija

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 apr 2012, 23:03

Kolko je godina tom Peršiću ??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 13 apr 2012, 23:07

Miljan je napisao/la:pihihihihi :lol: ... Pa ljudi pricamo o Persicu a ne o Diamantidisu :lol: :lol: .Oo kakvoj je odbrani rijec :lol: :lol: ..Da persic valja igro bi u sirokom,a nebi bio onaj koji gleda pilepica s klupe!!!!!!!!!!!! Ne'am drugog posla no se prepucavat s vama oko Persica...A imate siroko vidjenje o BH igracima cim ga "gurate" u BH tim...
Dečko, Persic je back up Ramljaku a ne Pilepicu za tvoju informaciju , drugo Siroki. Je za tvoju informaciju u ovom momentu 5 klub u regiji pardon četvrti jer Maccabi je iz azije , treće nisi nabrojao bolje I mladje .

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 apr 2012, 00:35

Da li su Planinić i Ramljak definitivno otpali? Ako jesu onda je ovo licemjerno od Ace da se zovu igrači samo da bi Hrvati bilo u reprezentacji.Svako treba da dobije šansu, ali čisto sumnjam da NAletilić ima nekakvih šansi pored Pašalića,Gordića i novog Amera.Perišić je solidan igrač i dok se ne provjeri ne treba ga otpisivati.I naravno repka se treba praviti prema kvalitetu igrača, a ne nacionalnoj pripadnosti pa makar 12 Hrvata igralo za repku ako su najbolji.Čisto sam zbunjen zasto se igrači iz Hercegovine toliko otimaju za hrvatski dres kad je ta repka čisti prosjek i ne toliko daleko od BiH bar je Ep u Litvaniji to pokazalo.Često se provlačilo pitanje zasto nema Hrvata u reprezentaciji? ZAsto se ne pozivaju? Treba reći da nijedan nije htio da igra za BiH valjda čekaju poziv susjedne nam zemlje.Mali MAšić ni ozbiljnu košarku nije počeo igrati, a odbija da igra za reprezentaciju.Mozemo i hoćemo bez takvih igrača i ABD opet ćemo na sljedećem prvenstvu tući okolne nam zemlje.Ovdje je nastala kosarka i ovdje će se jednog dana i vratiti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 14 apr 2012, 00:43

Prvo nije Perisic nego Persic, a druga stvar Planinic i Ramljak jos nisu otpali i radi se. S tim da je blize ovaj prvi nasoj repci nego drugi.
Sloboda je moja nacija

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Iniesta12 i 34 gosta.