Pa ti si bio protiv Messija, sve vrijeme.
Opet si preskočio terapiju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ja sam bio protiv nacina na koji se Messi ponio prema klubu a ne prema upravi. Samo zato sto ima problem s pacovom, ne bi trebao pišat po klubu jer ga ne placa pacov iz svog dzepa.
Ja sam ipak mišljenja da si ti troličan i kontradiktoran momakleorey je napisao/la: ↑17 sep 2020, 19:55Ja sam bio protiv nacina na koji se Messi ponio prema klubu a ne prema upravi. Samo zato sto ima problem s pacovom, ne bi trebao pišat po klubu jer ga ne placa pacov iz svog dzepa.
Jasnije, Rahaze?
Jaoooo kakva sramota. U rangu naših privatnika i sličnih šupaka. I mi mislimo da su imbecili na vlasti samo kod nas.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 18:42
![]()
Setien and co will be taking legal action against Barcelona. #FCB
Jesi ti svjestan da nema veceg dickridera od tebe na ovom portalu?
Quique Setién se odlučio oglasiti na službenom Twitter profilu u vezi njegovog otpusta s trenerske pozicije prve momčadi FC Barcelone.
U izjavi je napisao: ''Nakon mjesec dana šutnje od strane Barcelonine uprave i nakon nekoliko poslanih upita od naše strane, tek jučer smo primili prvu službenu povratnu informaciju putem birofaksa. U njihovom odgovoru su vidljive očite namjere o nepoštivanju mog ugovora koji je potpisan 14. siječnja/januara 2020. godine.''
''U mom slučaju, Klub i predsjednik Kluba su 17. kolovoza/augusta javno izjavili da me otpuštaju s pozicije trenera prve momčadi. No, jučer, 16. rujna/septembra (mjesec dana kasnije), sam prvi put dobio službeno pisanu poruku o mom otpustu.''
''Za ostatak trenerskog stožera, također smo jučer informirani, na naše iznenađenje, o budućoj relokaciji iz Kluba.''
''Uz sve rečeno, prisiljeni smo staviti slučaj u ruke naših odvjetnika te poduzeti legalne akcije. Sve to radimo u svrhu poštivanja ugovora i naših prava koja smo zavrijedili potpisivanjem istih s FC Barcelonom.''
@let3 vidis da nemaju prebijene pa odugovlace i onda ce to sljedeca uprava platit kad se razvuce fino.Ljudi koji su pokrenuli peticiju za izglasavanje nepovjerenja trenutnoj upravi uspjeli su u svojoj misiji!
Pomenuta grupa skupila je rekordnih 20,731 potpis i tako pokazala da za Blaugranu ipak ima nade.
Podsjećamo, ovo je bio prvi krug glasanja. U drugom krugu, ljudi s fotografije će morati skupiti 10% glasova sociosa kako bi uspjeli u svom naumu. 10% glasova od ukupne brojke sociosa je oko 14000 glasova.
Ja govorim o Neymaruleorey je napisao/la: ↑17 sep 2020, 22:37@harden, u nogometnom smislu naravno, boljeg nema, niti ce boljeg biti, naravno da ce se pratiti gdje god da karijeru nastavi, medjutim nisam toliko slijep i zaludjen da bi opravdavao nedolazenje na posao za sta nije ni kaznjen.
Nije da nije najbolje placen na svijetu. A nije da ga Barto placa.
Neymar je potreban svakom timu realno, pogotovo kad nemas kvalitetnih krila danas dostupnih.harden je napisao/la: ↑17 sep 2020, 22:51Ja govorim o Neymaruleorey je napisao/la: ↑17 sep 2020, 22:37@harden, u nogometnom smislu naravno, boljeg nema, niti ce boljeg biti, naravno da ce se pratiti gdje god da karijeru nastavi, medjutim nisam toliko slijep i zaludjen da bi opravdavao nedolazenje na posao za sta nije ni kaznjen.
Nije da nije najbolje placen na svijetu. A nije da ga Barto placa.![]()
Drugi krug glasovanja za izglasavanje nepovjerenja Bartomeuu i upravi će se održati u periodu od 27. oktobra do 1. novembra. Ako akcija bude uspješna, Bartomeu od 2. novembra neće biti predsjednik kluba!
Ovaj će coronu pokupit prije nego i potpiše ugovor.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 16:15Diploma je vec legla.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 14:20Momčina će svakako odgledati sezonu sa tribina ukoliko ostane. Sam je sebi uyebao karijeru ali ko ga yebe.![]()
Sad shvatam zasto je izabrao da polaze u Perugi, a je u Sirokom.![]()
Truhni na tribinama ko te yebe više.Luis Suárez rejected a massive four-year contract offer from Inter Miami in the MLS. He wants to continue playing in Europe. [@moillorens]
Pa Romano sinoc pise kako je u pregovorima sa Atleticom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:38Truhni na tribinama ko te yebe više.Luis Suárez rejected a massive four-year contract offer from Inter Miami in the MLS. He wants to continue playing in Europe. [@moillorens]
Nece na tribine.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 sep 2020, 11:38Truhni na tribinama ko te yebe više.Luis Suárez rejected a massive four-year contract offer from Inter Miami in the MLS. He wants to continue playing in Europe. [@moillorens]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.