FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Samo da Flick ne izvede opet 4141.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako ćemo koju utakmicu izgubiti, onda sutra neka izgubimo. To bi se prebolilo, jer rezultatski utakmica nema nikakav značaj za nas.
A bit će sutra prije svega za Nubela dobra provjera. Isto tako ako sutra ostanemo neporaženi, ovako okrnjeni, a Atleticu treba pobjeda, onda bi to bio novi znak za cijelu Evropu, bila bi jednostavno dobra stvar, ostavilo bi utisak. Ali sutra bi se poraz mogao opet dosta lako preboliti.
Generalno mi smo nekako blizu nekom porazu i u prvenstvu, jer igramo na rubu, sve više rovitih i ozlijeđenih igrača. Ali zbog tog dobrog štimunga u timu, sjajnog mentaliteta mi guramo. Ali igrači su i u glavi umorni, jer nisu imali skoro nikakvu priliku ljetos, da se nakon završetka turnira LP isključe od fudbala i opuste skroz.
Ali sve velike ekipe će imati ozlijeđene i iscrpljene igrače, tako da će na kraju odlučivati ko opet u ovom ludom ritmu najbolje rasporedi snage i najbolje se snađe.
A nama protiv RB Leipziga za vikend slijedi jako bitna utakmica.
A bit će sutra prije svega za Nubela dobra provjera. Isto tako ako sutra ostanemo neporaženi, ovako okrnjeni, a Atleticu treba pobjeda, onda bi to bio novi znak za cijelu Evropu, bila bi jednostavno dobra stvar, ostavilo bi utisak. Ali sutra bi se poraz mogao opet dosta lako preboliti.
Generalno mi smo nekako blizu nekom porazu i u prvenstvu, jer igramo na rubu, sve više rovitih i ozlijeđenih igrača. Ali zbog tog dobrog štimunga u timu, sjajnog mentaliteta mi guramo. Ali igrači su i u glavi umorni, jer nisu imali skoro nikakvu priliku ljetos, da se nakon završetka turnira LP isključe od fudbala i opuste skroz.
Ali sve velike ekipe će imati ozlijeđene i iscrpljene igrače, tako da će na kraju odlučivati ko opet u ovom ludom ritmu najbolje rasporedi snage i najbolje se snađe.
A nama protiv RB Leipziga za vikend slijedi jako bitna utakmica.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
A zasto ne pobijediti? 
Ako ih Flick naspanuje kao u prvoj utakmici, tri lopte ce zavrsiti u Oblakovoj mrezi.

Ako ih Flick naspanuje kao u prvoj utakmici, tri lopte ce zavrsiti u Oblakovoj mrezi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Biće jako teško sutra, ne smijemo i ne možemo očekivati laganu pobjedu. Atletico zadnjih 12 utakmica kod kuče u LP nije izgubio (9p-3n). Dobro je što nemamo neki pritisak, mnogo je važnije dobiti Leipzig u subotu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dobro jutro gospodo. Večeras ako Flick dobije u Atletico u Madridu bez 50% ekipe, bilo bi lijepo do kraja ove sezone sve petice da mu dajete pa kako god da se završi sezona.
Realno vcrs apsolutno nebitna utakmica..treba cuvat igrace ionako smo osakaceni povredama...a za vikend ide jako bitna utakmica sa Leipzigom..
Jedva cekam da vidim kakav ce sastav izvesti Flick..Comana i Sanea bi trebalo ostaviti na klupi i cuvat ih za subotu jer su trenutno u boljoj formi od Coste i Gnabrya
Jedva cekam da vidim kakav ce sastav izvesti Flick..Comana i Sanea bi trebalo ostaviti na klupi i cuvat ih za subotu jer su trenutno u boljoj formi od Coste i Gnabrya
- FranckRibery
- Kontakt:
veceras nebitna utakmica ali opet bice interesantno vidjeti sta ko moze od djece iz skole. Dobro je sto imamo i ove utakmice zbog forme rezervnih igraca. Steta s druge strane sto nema vise takmicarskog naboja za prvo mjesto i navijaca npr. Uvijek dobra atmosfera na njihovom terenu
- muhamedhulk
- Kontakt:
thiago zvani bolnica nastavio u l'poolu gdje je stao u Bayernu. na vrijeme se rijesili pacijenta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mene zanima kako će nam sredina izgledati 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Najbolja stvar je što u osmini finala nećemo moći igrat protiv Atletica, to je najbolja stvar ove grupe s njima, jer trenutno su nam najgori matchup mogući, iako smo ih razbili u Munchenu uvijek su nezgodna ekipa a sad su posebno digli se u formi.
Inace i ovo sto danas istrci na teren ce biti zanimljivo za vidjeti, najveca steta je sto nema Roce da ga vidimo ponovno.
Inace i ovo sto danas istrci na teren ce biti zanimljivo za vidjeti, najveca steta je sto nema Roce da ga vidimo ponovno.
Nübel - Alaba, Süle, Lucas - Sarr, Martinez, Musiala, Arrey-Mbi - Sane, Choupo-Moting, Costa.
Alaba sa kapitenskom trakom večeras, utakmica broj 400 za njega u dresu Bayerna.
Alaba sa kapitenskom trakom večeras, utakmica broj 400 za njega u dresu Bayerna.
Biće seksa večeras.
Čolo izveo najjaču postavu: Oblak, Trippier, Savic, Giménez, Hermoso, Llorente, Saúl Ñíguez, Koke, Carrasco, Correa, Joao Felix.
Veceras mi je zao sto nije dao Martinezu kapitensku traku.. Mislim da je zaslužio.
Kritikujte me, ali Alaba je nije zasluzio za mene nakon ovoga svega..
Postava. Slazem se sa effeom i ostalima
Kritikujte me, ali Alaba je nije zasluzio za mene nakon ovoga svega..
Postava. Slazem se sa effeom i ostalima
Mia San Mia
- farinelli123
- Kontakt:
Ovo ce da bude ili kao kad je juniorski tim Mancestera pobedio PSG pre 2 sezone ako se ne varam, ili cemo casno da izgubimo nesto. Ne verujem u klasicno dranje nas od strane njih.
•
- farinelli123
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozda Alaba i Javi na sredini? Mbi Lucas Süle Sarr
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ma časno ćemo svakako da odigramo....farinelli123 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 20:22Ovo ce da bude ili kao kad je juniorski tim Mancestera pobedio PSG pre 2 sezone ako se ne varam, ili cemo casno da izgubimo nesto. Ne verujem u klasicno dranje nas od strane njih.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.