Jesi brz ne vjerujem
Gledas li
Drago mi je zbog tahira
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jesi brz ne vjerujem
Svaka cast
Pa on dosad i nije toliko dobar na klupskom nivou. Ali čini se da ide ka boljem.
I ne bio koliko se sve diglo protiv njega. Ne mozes otvoriti vijest o reprezentaciji da se krezubi glupani ne izivljavaju nad momkom. Da imas ti nekog da je znatno bolji, pa i nekako ali sve je to u pet deka.
Čovjek je prvi put u životu u situaciji da igra redovno i solidno za klub, ne bih ga još otpisivao. Mada on mora biti ne solidan nego odličan u Danskoj da bi napravio dobar iskorak.
Imao je jedan nezgodan udarac krajem pooluvremenna, neko vrijeme je šepao, u jednom momentu i sjeo. S obzirom da su na poluvremenu imali 3:0, vjerujem da trrner nije htio riskirati. Do tada je bio dobbar.
Heh bogdo da je Malic otisao u Milan umjesto Modrica sad bi imali kvalitetno rjesenje u veznom redu iz redova slavnog Milana tako da bi Tahir mogao na klupu a nas vezni red bi bio nikad bolji....vjerovatno.Drum je napisao/la: ↑27 okt 2025, 22:03Ja sam pozivao na strpljenje kada ga se ovdje prozivalo i blatilo. Smatrao sam da ga trebamo istrpiti zbog neigranja u Holandiji. Mada ovu sezonu igra mnogo standardnije, on je u reprezentaciji i dalje na istom sto se terena tice.
Ponavljam, branio sam ga. Al kada je protiv Kipra kuci zamijenjen, a nasi proigrali i zabili gol za pobjedu, kontao sam da ce i Barbarez uvidjeti da momak ipak ne zasluzuje forsiranje u prvih 11. Međutim, on i dalje standardan, a nas vezni red nikada gori. Haj da kuburimo u napadu. Al kada ti Kipar konstantno visi pred golom, onda nesto nije ok.
I meni isto.FerdinandF je napisao/la: ↑27 okt 2025, 22:23Meni je ponajvise zasmetala prilicno arogantna izjava nakon kipra.
Problem je sto on odigra svaki deseti mec dobro. Dotad bude neprimijetan. A u reprezentaciji je mozda 3 dobra meca odigrao.