Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

soe
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la soe » 19 okt 2012, 17:48

azTer je napisao/la:problem je što nijedna sezona ne može proć bez da se povrijedi 5-6 igrača, barem na kraći vremenski period. a, pošto kup dugo traje, ti povrijeđeni igrači su van pogona, oni najbolji se koriste za važnija dva natjecanja, a ostali su u opticaju za kup, uz nekoliko vrhunskih igrača. nismo jednom bili svjedoci postave tipa: sergi gomez - jonathan dos santos - thiago - carmona - deulofeu - soriano :) al o tome možemo na barsinoj temi, nemojmo gušit ovdje.
Fulio si temu!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 okt 2012, 12:46

Dobra vijest je da Griezmann nece poceti utakmicu . Navodno je partijao do zore u nekom Pariskom klubu :D .
Kao sto rekoh ranije,Arda je povrijedjen ,tako da Colo nece moci racunati na njega najmanje 10 dana .
Koke se oporavio . Ocekuje se da starta . Ocekujem dosta od Adriana . Protiv Malage je pokazao odredjeni napredak u svojoj igri ,pa se nadam da ce slicno odigrati protiv Sociedada . Vakat mu je . Uglavnom,ovo je prva utakmica za koju imam osjecaj da necemo slaviti :ugeek: .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 okt 2012, 13:36

Bice veoma tesko bez Arde,on je po meni najvazniji igrac Atletica,bez obzira sto se cini da je to Falcao.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 okt 2012, 11:23

Ocekivani sastavi za vecerasnju tekmu protiv Erreala na Anoeti ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 okt 2012, 11:26

Kaj se sa Cebollom?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 okt 2012, 11:56

SiamoNoi je napisao/la:Kaj se sa Cebollom?
Ja se nadam da ce ipak on poceti utakmicu . Koke se tek oporavio od povrede, nisam siguran da je fit za ovo tesko gostovanje . No Colo najbolje zna 8-) .

Imam feeling da ce Adrian zablistat,dosta ocekujem od njega .
Sto se tice Erreale , imaju dosta kvalitetan sastav. Najvise strahujem od Prieta ,jedan od najvecih majstora s loptom u Primeri ;) naravno ,tu su Vela i Griezmanna . Upravo najvise i napadaju preko bokova ubacivanjem lopti na odlicnog Agirretxtea koji je dosta jak u skok igri . Nisu nesto pretjerano kvalitetni u odbrani ,dosta naivno i lako primaju golove ,tako da se nadam da cemo to iskoristi i slaviti na kraju .
slika

Aupa Atletiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 21 okt 2012, 12:37

soe je napisao/la:
azTer je napisao/la:problem je što nijedna sezona ne može proć bez da se povrijedi 5-6 igrača, barem na kraći vremenski period. a, pošto kup dugo traje, ti povrijeđeni igrači su van pogona, oni najbolji se koriste za važnija dva natjecanja, a ostali su u opticaju za kup, uz nekoliko vrhunskih igrača. nismo jednom bili svjedoci postave tipa: sergi gomez - jonathan dos santos - thiago - carmona - deulofeu - soriano :) al o tome možemo na barsinoj temi, nemojmo gušit ovdje.
Fulio si temu!
čitaj zadnju rečenicu!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 okt 2012, 22:19

Falcao spasava gol.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 okt 2012, 22:30

Lose prvo poluvrijeme ,ali poznavajuci ovu ekipu ,po nekom pravilu ,Atleti ne moze odigrati i drugo poluvrijeme lose .
Tako da ocekujem mnogo bolju igru u drugih 45 min . Inace,skripi tu na sredini terena,jednostavno nemamo kreativnog igraca . Koke je jedini tu kreativac,ali on igra po krilu i totalno je bezopasan .
Nebi bilo lose da zaigra Emre umjesto Raula Garcije , ili da Kokea povuce prema sredini . A Cebollu obavezno ubaciti umjesto mrtvog Adriana .

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 okt 2012, 23:18

Kakva golčina :o

Sve što može Messi, može i El Tigre 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 okt 2012, 23:19

Radovaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Bog, Isus, Allah, Muhamed!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 23:19

Zvijer se izjasnila :o :shock: jao golcine

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 21 okt 2012, 23:21

D10S je napisao/la:Radovaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Bog, Isus, Allah, Muhamed!
:roll:

Falcao je igracina al ovakvo poredenje je dno dna :!:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 21 okt 2012, 23:24

Sve sam ocekivao od Falcaa, ali nesto ovakvo ipak ne. Zadnja minuta, pritisak prvog mjesta, i on onako hladnokrvno zabije slobodnjak. Koji majstor.

Zadnjih pet utakmica dobijate sve na guzove i u zadnjim minutama, morat ce i ovom doc kraj :D

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 okt 2012, 23:28

Remi je bio možda najrealniji ishod (pa i da je domacin pobjedio nebi bilo nezasluženo) jer je u drugom pol. Sociedad pokazao nešto više (Vela sam 1 na 1 sa Kurt.onom, ali ne zna zabiti, vec nabi loptu negdje :o )....i ovo na kraju Zvijer se oglasi, presudi iz slobodnjaka i vozdra.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 okt 2012, 23:38

Domaćini su možda bili i bolji, ali nisu iskoristili svoje prilke i to je El Tigre kaznio na brutalan način 8-)

Cebolla još jednom pokazao kakav je igrač, njegovim ulaskom je Atleti postao puno opasniji, a on je i iznudio slobodnjak i to nakon što ga je igrač Sosijedada vukao za dres pet metara :o
Ne znam zašto ne počinje češće od prve minute, je li stvar u tome da je sklon ozljedama, ili još nema snage za cijelu tekmu ali je svakako uz Ardu najbolje krilo koje Atleti ima. ;)

Sljedeće kolo Osasuna na Calderonu, i prilika da se ovaj fantastičan niz nastavi :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 okt 2012, 23:40

Ubicu Gila ako proda Falcaa .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 21 okt 2012, 23:49

Lose je to izgledalo bez Arde.Prvo poluvrijeme jako lose,mozda samo jedna poluprilika koju je imao Raul Garcija.Drugo poluvrijeme obje ekipe dosta ofanzivnije tako da smo vidjeli nekoliko prilika na obje strane.Nakon sto Vela nije iskoristio najbolju priliku za domacina kazna je morala uslijediti.Ponovo 90. minuta i manifestacija kazne u obliku El Tigrea koji majstorkim udarcem iz slobodog udarca donosi veoma vazna 3 boda za Atletico.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 okt 2012, 00:07

Kako ce slatko Perez u junu da raskine ovu klauzulu koja Falcaa veze sa Atleticom. :P

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 okt 2012, 00:14

Pa kakav je ono igrac :lol:

Perverzan je do bola.Najbolji napadac na Svijetu a pri tome mu niko prismrditi ne moze.Klasa iznad svih !
Jedan od pet najbolji fudbalera Svijeta.

Atletico nastavlja tamo gdje je stao.Cholo se ne sali , ovo bi mogla biti dramaticna sezona.Ima Atletico mnogo toga ponuditi.

Ostani Radovane na Calderonu tako ti Boga jedinog , zelim Atletico mocniji nego ikad naredne sezone u LP .
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Saurman i 3 gosta.