Postao/la Crni gavran » 20 maj 2011, 19:37
Siroki Brijeg-Zrinjski/MOSTAR/ 1 (Siroki je ipak bolja ekipa, a bice to 3 za 3 jer je jesenas Siroki Zrinjskom 3 boda dao, kada je Zrinjski truba bio, kad je jesenas Zrinjskog pobjedjivao ko god je htio)
Drina/ZVORNIK/-Sarajevo 2 (Pa nije Sarajevo Celik, neka se moji Celikovci ne ljute, vec trebaju da se uce na njihovom primjeru, nemaju plata ali ipak srecm igraju za klub i ipak su treci. Kapa dole za tim sa Koseva, nije ovo nikakvo lizanje, sasvim realno govorim)
Velež/MOSTAR/-Slavija/ISTOCNO SARAJEVO/ 1x Velez me je igrom odusevio na Bilinom Polju, jedino sto nemaju zavrsnice. To bi Slavija mogla iskoristiti da dodje do boda. U procentima 90 % Velezova pobjeda, 10 % remi Slavije)
Čelik/ZENICA/-Sloboda/TUZLA/ x2 Sa onakvom igrom kao protiv Veleza, Slobodu sigurno necemo dobiti, pa bujrum, neka me demantuju bice mi drago.
Travnik-Rudar/PRIJEDOR/ 1x2 Ma ovdje je sve moguce Travnik je izgubio sve motive za igru, jedva cekaju kraj prvenstva, bice to jedna otvorena igra, u kojoj bi ove godine dobri Prijedorcani mogli nesto da usicare.
Leotar/TREBINJE/-Budućnost/BANOVICI/ 1 (Trebinjci ce se pobjedom oprostiti od navijaca, a Banovicani su se odavno oprostili od PL lige)
Željeznicar /SARAJEVO/- BORAC /BANJALUKA/ x2 Borac je vec osigurao titulu, pa ce u ovaj mec igrati sa manje grca. Zelju ipak ocekuje finale KUP-a, a igrace u grcu sto bi Banjalucani koji znaju dobro da odigraju u gostima, mogli iskoristiti.
Zvijezda/GRADACAC/-Olimpic/SARAJEVO/ 1x2 Teska utakmica, sve je moguce. I jedni i drugi su vrlo kvalitetni i jedni i drugi neoptreceni bodovima
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor