''Dje'' ce,u vojskuBoSna_pLayA je napisao/la:Vedo Sretno !!!!!!!!!!
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
uh kad ga vedo veceras zabijeeeeeeeeee.....vedadeeeeeeeeee vedadeeeeeeeeeeeeeee majstoreeeeee
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
Hildebrand
Beck, Compper, Simunic, Ibertsberger
Zuculini, Salihovic, Vukcevic
Maicosuel, Ibisevic, Ba
Ovako ili slicno ce igrati, dakle Zucu i Vuckevic i Maicosuel igraju, Salihovic ce da pokrece igru.
Mislim iako postava ne izgleda kao uvjek, ipak je interesantna i agresivna.
Beck, Compper, Simunic, Ibertsberger
Zuculini, Salihovic, Vukcevic
Maicosuel, Ibisevic, Ba
Ovako ili slicno ce igrati, dakle Zucu i Vuckevic i Maicosuel igraju, Salihovic ce da pokrece igru.
Mislim iako postava ne izgleda kao uvjek, ipak je interesantna i agresivna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Sretno Vedi i Seji, ako Bog da zabili gol oba dvojica, 2-3 rezultat 
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
-
vedo & sejo
- Kontakt:
ma bezze su sad primili go od bayerna, nadam se u drugom poluvremenu da ce Vedo imat vise prilika da zabije go
Bayern nije nesto bio bolji
Bayern nije nesto bio bolji
**** majku jest **** onaj sudija dabogda umro
realno gledajuci bajern je trenutno bolji imaju jacu ekipu (klupom) ali bez daljnjega hoffenheim igra najljepsi i naj borberniji nogomet!!!! steta za poraz ali to je realnost!!!!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mora da se salis ?vrebac86 je napisao/la:realno gledajuci bajern je trenutno bolji imaju jacu ekipu (klupom) ali bez daljnjega hoffenheim igra najljepsi i naj borberniji nogomet!!!! steta za poraz ali to je realnost!!!!!![]()
Igra Hoff i nasih ''zvijezda'' veceras je licila na dijete koje samo majka moze voljeti !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vedo veceras najbolji uz Maicosuela. Dosta se trudio, ali ne moze se tako protiv Bayerna.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jest zamisli dijete bez ruku i sa polomljenim nogama.KONGO je napisao/la:Mora da se salis ?vrebac86 je napisao/la:realno gledajuci bajern je trenutno bolji imaju jacu ekipu (klupom) ali bez daljnjega hoffenheim igra najljepsi i naj borberniji nogomet!!!! steta za poraz ali to je realnost!!!!!![]()
Igra Hoff i nasih ''zvijezda'' veceras je licila na dijete koje samo majka moze voljeti !
Ne radi se o ljubavi vec o igri.Pet igraca falilo i jos tri rovita nakon povrede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma cijela ekipa Hoffenheima katastrofa, nema se tu sta uljepsavati, on nije par puta uspjeo da primi loptu a kamoli da nesto znacajnije napravi, jedan dobar sut i to je to, Salihovic prvo poluvrijeme ok u drugom neprepoznatljiv i medju naslabijim u timu, ali se i vidi da fali snage, bice Sejo opet onaj stari.
Tracy McGrady!!!
Dobro jutro kako je, Sejo je tek neki dan poceo trenirati nakon mjesec i po dana mirovanja zbog operacije.Edo_Majka je napisao/la:Ma cijela ekipa Hoffenheima katastrofa, nema se tu sta uljepsavati, on nije par puta uspjeo da primi loptu a kamoli da nesto znacajnije napravi, jedan dobar sut i to je to, Salihovic prvo poluvrijeme ok u drugom neprepoznatljiv i medju naslabijim u timu, ali se i vidi da fali snage, bice Sejo opet onaj stari.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vedo je bio solidan,nista posebno,kao i cijela njegova ekipa!..harishp je napisao/la:Dobro jutro kako je, Sejo je tek neki dan poceo trenirati nakon mjesec i po dana mirovanja zbog operacije.Edo_Majka je napisao/la:Ma cijela ekipa Hoffenheima katastrofa, nema se tu sta uljepsavati, on nije par puta uspjeo da primi loptu a kamoli da nesto znacajnije napravi, jedan dobar sut i to je to, Salihovic prvo poluvrijeme ok u drugom neprepoznatljiv i medju naslabijim u timu, ali se i vidi da fali snage, bice Sejo opet onaj stari.
Ma realno nije se nista puno ni ocekivalo u ovom mecu.
Poraz kao poraz ide se dalje.
Poraz kao poraz ide se dalje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
seljaci totalno loši, ibišević ni blijeda sijenka nekadašnjega golgetera. igra neprepoznatljiva, čak je i bayern brže prenosio loptu od njih
E moj naj borb.....vrebac86 je napisao/la:realno gledajuci bajern je trenutno bolji imaju jacu ekipu (klupom) ali bez daljnjega hoffenheim igra najljepsi i naj borberniji nogomet!!!! steta za poraz ali to je realnost!!!!!![]()
Dobro si rek'o, to je realnost. A sta je realnost? Mozes li mi reci da li je Hoffa imao jednu izrazitu sansu za gol.
Druga je stvar sto mi od njih ocekujemo da igraju kao nekad, momentalno nemaju ni igre ni rezultata.
Kao sto kaze haris, jesu desetkovani...ali ne bih reko da u tom grmu lezi zec.
Vom Jäger zum Gejagten
Bod za Hoff bi bio iznenadjenje a realno su mogli primiti jos dva. Srednji red nepostojeci sto onda i objasnjava da Vedo nije dobio postene lopte citavu utakmicu a samim tim i neiznenadjuje da je po statistici imao ubjedljivo najmanje dodira sa loptom. Hajd', valjda ce biti bolje kad se vrati to pola tima.
Ma jaci je Bayern triput od Hoffenheima,samo kad se razigraju nako ko protiv Juve,onda bilo kome iz BL ne ginu tri komada,minimum.
HOffe moze uzeti bodove jedino kad je neka kriza u Bavarskoj,isto tako i Wolfsburg.
HOffe moze uzeti bodove jedino kad je neka kriza u Bavarskoj,isto tako i Wolfsburg.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Uvjek ista prica. Prije tekme se pumpa Ibisevic, "sad ce proradit" "ima da im zabije VEdo 3 komada", "Sad ce Vedo bit onaj stari". I opet nista. Ovo je njegov realni nivo, i to je sasvim ok. Previse ocekujete. Price o 20 golova po sezoni su smjesne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Trebamo bit realni, nije Vedo Ronaldo(brazilijanac) da moze posle teske provrede odma da zabija.. Ja jos uvijek vijerujem da ce Vedo na kraji sezoni imat 15+ golova..
Mislim da ako ne uspjeh Hoffenheim da se plasira za evropu da je vreme da ide iz Hoffenheima..
Mislim da ako ne uspjeh Hoffenheim da se plasira za evropu da je vreme da ide iz Hoffenheima..
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.