Ne mora kroz ligu, nek bude kroz kup opet dobro.miky_hz je napisao/la:Ma nece kroz ligu sigurno kod nas svako ko uzme u gostima ide u Evropu slusam to i od Travnika mada oni nisu uzeli u gostima al i oni su spominjali Evropu,evo i Rudar jucer dobio i oni odmah pice u Evropu,sad ide Olimpic, Olimpic moze kroz kup mada dabogda i to,al eto volio bih mada mislim da je Celik nesto kvalitetniji moje neko misljenjeHellas je napisao/la:Evropa na pomolu!
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kako napreduje Otoka, imal' kakvih slika ? 

Radi se svakodnevno.Zbog obavezujucih tendera radovi ce potrajati do juna o.g.nane58 je napisao/la:Kako napreduje Otoka, imal' kakvih slika ?
-
- Kontakt:
Mene samo zanima imal ovaj Olimpik navijaca neku organizovnanu grupu
samo me to zanima

samo me to zanima
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
Ima i bice nas vise kada se vratimo na svoj stadion-BUDI VUK I NAVIJAJ ZA OLIMPIC-----HVALAbosanac napolitano je napisao/la:Mene samo zanima imal ovaj Olimpik navijaca neku organizovnanu grupu![]()
samo me to zanima
Ima,ima....pabizo je napisao/la:Ima i bice nas vise kada se vratimo na svoj stadion-BUDI VUK I NAVIJAJ ZA OLIMPIC-----HVALAbosanac napolitano je napisao/la:Mene samo zanima imal ovaj Olimpik navijaca neku organizovnanu grupu![]()
samo me to zanima

pabizo je napisao/la:Ima i bice nas vise kada se vratimo na svoj stadion-BUDI VUK I NAVIJAJ ZA OLIMPIC-----HVALAbosanac napolitano je napisao/la:Mene samo zanima imal ovaj Olimpik navijaca neku organizovnanu grupu![]()
samo me to zanima

Vuce,vuce sto su ti tolike oci?
Ma mrs u pm vidis da serem

1921-2011
Esii TM87 je napisao/la:pabizo je napisao/la:Ima i bice nas vise kada se vratimo na svoj stadion-BUDI VUK I NAVIJAJ ZA OLIMPIC-----HVALAbosanac napolitano je napisao/la:Mene samo zanima imal ovaj Olimpik navijaca neku organizovnanu grupu![]()
samo me to zanima![]()
![]()
Vuce,vuce sto su ti tolike oci?
Ma mrs u pm vidis da serem

Vučovi sta mai kod vasinace ?

-
- Kontakt:
uvijek stadion prazan msm steta jer vidim da je klub ambiciozan nadam se da ce i olimpic docekat da zaigra pred punim tribinama na svom stadionu
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
Moramo biti strpljivi.Najbitnije je da nas nacelnik Damir cvrsto odlucio napraviti stadion i obezbjedio sredstva za to.Iducu sezonu milion posto igramo na Otoci.Sigurno ce i ambicije kluba biti velike jer smo zaokruzili klub u svim segmentima.Odakle dolazimo i gdje smo sada mi prezadovoljni.bosanac napolitano je napisao/la:uvijek stadion prazan msm steta jer vidim da je klub ambiciozan nadam se da ce i olimpic docekat da zaigra pred punim tribinama na svom stadionu

Hajd' navijaci Olimpika,da vidimo vasu privrzenost klubu i sve to ostalo. Hajde nam nabacite par slikica kako teku radovi na stadionu,u vasem novom "domu"
Lijepo se prosetajte do Otoke i pogledajte sta je uradjeno.Centar je to momci a ima i par kafica gde mozete svratit na kafu.-A- je napisao/la:Hajd' navijaci Olimpika,da vidimo vasu privrzenost klubu i sve to ostalo. Hajde nam nabacite par slikica kako teku radovi na stadionu,u vasem novom "domu"
mislim da ce na provj utakmici biti "dosta" navijača, ipak je to novi stadion, zanima svakog.herbion je napisao/la:Moramo biti strpljivi.Najbitnije je da nas nacelnik Damir cvrsto odlucio napraviti stadion i obezbjedio sredstva za to.Iducu sezonu milion posto igramo na Otoci.Sigurno ce i ambicije kluba biti velike jer smo zaokruzili klub u svim segmentima.Odakle dolazimo i gdje smo sada mi prezadovoljni.bosanac napolitano je napisao/la:uvijek stadion prazan msm steta jer vidim da je klub ambiciozan nadam se da ce i olimpic docekat da zaigra pred punim tribinama na svom stadionu

- Megamon
- Kontakt:
Bogami Gracic pravi dobar marketing,jucer prolazim pored Koseva kad u blizini velika reklama "Polufinal kupa Olimpic-Celik satnica i ostalo."
A moze se Gracicu kad je njegov europlakat
A moze se Gracicu kad je njegov europlakat

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jos kada bi gradjani Sarajeva prihvatili poziv nasoj sreci nigdje kraja
Sigurno bi usli u finale.
Upiremo na sve strane

Upiremo na sve strane

herbion je napisao/la:Jos kada bi gradjani Sarajeva prihvatili poziv nasoj sreci nigdje krajaSigurno bi usli u finale.
Upiremo na sve strane
koga vi interesujete osim par vas iz porodice medjusobne i nekoliko placenika bolje ispadajte lakse i vama i nama da ne skrnavite onaj teren na hasetu
Oni ti ga puse nijazeeeeeeeeeeeherbion je napisao/la:Jos kada bi gradjani Sarajeva prihvatili poziv nasoj sreci nigdje krajaSigurno bi usli u finale.
Upiremo na sve strane

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
E,moj pasa kako mozes ovako nijesto napisat,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:herbion je napisao/la:Jos kada bi gradjani Sarajeva prihvatili poziv nasoj sreci nigdje krajaSigurno bi usli u finale.
Upiremo na sve strane
koga vi interesujete osim par vas iz porodice medjusobne i nekoliko placenika bolje ispadajte lakse i vama i nama da ne skrnavite onaj teren na hasetu
utakmica kupa u 19 sati jos jedan dokaz koliko nemaju mozga pored lige prvaka staviti utakmicu u ta doba

-
- Kontakt:
jel to sigurno drug, jel pise na tom plakatu da je u 19h, posto nas ovi s OBN-a zbunjuju ovim svojim reklamamahordas'87 je napisao/la:utakmica kupa u 19 sati jos jedan dokaz koliko nemaju mozga pored lige prvaka staviti utakmicu u ta doba![]()
![]()

napravili su haos u Zenici, neki govore "ma ja odoh odmah ujutro pred Koševo pa kad god bude..."

javi...hvala

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.