Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

rogeRF
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 19:38

Teska grupa. Po meni, uz Porto, nisu mogli dobiti lakseg iz 1. skupine, Vilareal-solidan tim, ali mislim da protiv Cityja nemaju sta traziti. Eh, Napoli... Uz BvB, sigurno najjaca ekipa iz 4. skupine. Mislim da je City kvalitetniji od svih ovih ekipa, ali vidjece se...
Izdržati, to je temelj vrline!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 avg 2011, 19:42

-SiviSoko- je napisao/la:Jako teska grupa za City, pogotovo kad se uzme u obzir da nam je dosao drugi najjaci iz 4. sesira. Sto se Villareala tice nisu jaki kao prije ali mogu ugroziti veliku vecinu ekipa. Bayern ko bayern nekad prejak nekad meda ne moze, ali nadam se da ce City uspjeti zauzeti ili prvo ili drugo mjesto.
Nezgodna grupa City, Bayern i Villareal ce se ravnopravno boriti, mozda je Napoli medju njima "slabija" ekipa.

Sve je ovdje moguce.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 avg 2011, 19:49

VanTheMan je napisao/la:Ja ne znam kad je City pokazao toliku snagu da ga bez pardona proglasavate za apsolutnog favorita u najjacoj grupi. Ocajna partija u Shieldu, prosjecna protiv Boltona i Swansea...
Uvalili 7 golova, a prosjecna partija. Blago nama kad pocnu igrati dobro, trpat' ce onda 5 komada po tekmi :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 avg 2011, 20:01

Uh, zanimljiva grupa... Biće odličnih utakmica, jedva čekam početak LP-a.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 20:06

Najbolja grupa. Jednostavno najbolja. Mislim da niko unaprijed neće smjeti upisati bodove. Barem ne bi treb'o. :mrgreen:

City nema ulogu favorita u ovoj grupi samo iz razloga što je rookie u CL. No, mišljenja sam da imaju kvalitet za jedno od prva dva mjesta. Biće tu makljaže sa Bavarcima, a iste neće izostati ni u mečevima kontra Villareala i Napolija.

Stvarno sa nestrpljenjem iščekujem početak CL; ove kvalifikacione utakmice i nisu probudile tu žeđ za najjačim klupskim takmičenjem na svijetu, al' kad počne grupna faza, onda... :shock:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 25 avg 2011, 20:33

Atraktivna a prolazna eto kako nazvati ovu grupu barem iz ugla Manchester Cityja.Bayern ne vidim da je jaci od nas.Villareal ostao bez nekih vaznih igraca.Napoli jedan od najtezih protivnika iz 4 sesira.Ali nijedne ove ekipe se ne treba plasit.Mislim da mozemo bit u prva 2 tima.Sanse za prolaz 70 % po meni da ne kazem i vise.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 20:36

Auuu, prejaka grupa!! 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 20:38

Pored utakmice Barcelona-Milan druga po jačini je def Bayern-Man City jedva čekam prve tekme.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 25 avg 2011, 20:44

14 September 2011 City vs. Napoli
27 September 2011 Bayern vs. City
HZ87

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 avg 2011, 21:12

Bayern - stalna Dzekina musterija.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 avg 2011, 21:15

City je dovodjenjem Nasria napravio sjajnu stvar,kad se uigraju bice glavni konkurenti za titulu,mada su u prva dva kola pokazali svoju snagu,postigli 7 golova...jos sad doveli Nasria,ma extra! mada mislim da ce oni do kraja prelaznog roka dovesti jos jednog igraca..dobro je za Dzeku sto je dosao Nasri,covjek nije sebican,asistira kad god to moze,redovno postize golove,zaista jedan kompletan igrac! jos samo da ode Tevez...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 avg 2011, 21:25

Zna li neko kad se vraca Kolo Toure u ekipu Citya? kada mu istice suspenzija???

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 25 avg 2011, 21:40

I posle potvrđenog dolaska Samira Nasrija, izgleda da sa transferima u ovom prelaznom roku još uvek nije završeno, nakon što je Roberto Manćini potvrdio interesovanje za Danijelea De Rosija.
Siti je i ovom prelaznom roku svojim „poslovanjem“ potvrdio velike ciljeve u ovoj sezoni, pre svega dovođenjem Serhia Aguera i Samira Nasrija, a Manćini oseća da mu je potrebno još jedno pojačanje u veznom redu.

Engleski reprezentativac Geret Beri je istakao da Roberto Manćini želi da dovede zamenu za Patrika Vieru, koji se oprostio od fudbala ovog leta, a De Rosi je na prvom mestu želja.

„Tako je rekao.“ – počeo je Beri o izjavi menadžera. „Patrik je završio karijeru, a prava zamena nije dovedena.“

„Verujem da će novi fudbaler doći u klub do kraja prelaznog roka.“ – dodao je Geret.

Siti je već povezivan sa fudbalerom Rome i italijanske reprezentacije, a Manćini je potvrdio interesovanje.

„Potreban mi je drugačiji profil veznog igrača od onih koje trenutno imam na raspolaganju. Tu su Beri, De Jong, Milner i Ture, ali ako sagledate broj utakmica koje ćemo odigrati u Premijer ligi, Ligi šampiona, nacionalnim kupovima, te dodate na to umor, kartone i slično, shvatićete i sami da nam treba pojačanje.“ – rekao je menadžer Građana.

„Danijele De Rosi bi bio apsolutno perfektno pojačanje za nas, on je jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu. Nadam se samo da neće pratiti primer Frančeska Totija i odlučiti da ostane u Romi do kraja karijere.“

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 avg 2011, 21:45

Au, ako dovedu De Rossija to će biti sjajno.
Mada malo mi je teško zamisliti da se Daniele oduči napustiti Romu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 avg 2011, 22:15

Defanzivac Mančester Sitija po prvi put se pojavio na terenima trening centra Karington, zajedno sa svojim saigračima.
Bivši fudbaler Arsenala početkom godine je dobio kaznu od 6 meseci zabrane igranja zbog korišćenja nedozvoljene supstance, iako se kasnije ispostavilo da je bio pozitivan na testu zbog uzimanja pilula za mršavljenje.

Prema prvoj odluci fudbalskog saveza Engleske, Tureu je bilo zabranjeno i da trenira sa svojim saigračima dok kazna ne istekne, ali je ipak dobio dozvolu da se priključi ostalim fudbalerima Mančester Sitija na treninzima.

Ukoliko Kolo bude na pravom nivou fizičke spreme, mogao bi da se vrati u tim Sitija već na utakmici protiv Vigana, na Etihad stadionu 10. septembra.

Zabrana igranja za Turea ističe 2. septembra.

-Kolo Tureu ce trebati par utakmica da udje u formu,ipak je dugo pauzirao..ali vjerujem da ce on uskoro biti na nivou svojih dobrih igara i da ce biti veliko pojacanje za City u nastavku sezone,pogotovo u LP,jer ima bogato iskustvo!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 22:19

Grupa nije mogla biti bolja. Bit' će mi veliko zadovoljstvo komentarisati dešavanja u grupi sa mojim virtualnim prijateljima sa ovog foruma, kojih je nemali broj :lol: Omere, Gero i ostala klapo, nadam se da ste spremni da boju sa dresova prenesete na vaša lica 8-)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

franco_tm
Kontakt:

Post Postao/la franco_tm » 25 avg 2011, 22:45

lagana grupa za city , ocekujem lagane prolaze nebesko plavih ekipa ;)
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 avg 2011, 14:03

Mancini je napisao/la:„Potreban mi je drugačiji profil veznog igrača od onih koje trenutno imam na raspolaganju. Tu su Beri, De Jong, Milner i Ture, ali ako sagledate broj utakmica koje ćemo odigrati u Premijer ligi, Ligi šampiona, nacionalnim kupovima, te dodate na to umor, kartone i slično, shvatićete i sami da nam treba pojačanje.“ – rekao je menadžer Građana.
Mogu jedino shvatiti da si ti idiot :mrgreen: . Sva cetri igraca imaju izgradjenu reputaciju i sigurno im se ne bi svidjelo da svaku vaznu tekmu odgledaju sa klupe/tribina osim ako nisu stopostotni materijalisti. Ako bi dos'o i peti defanzivni veznjak, onda bi makar jedan (a sasvim izgledno i dva) igrac dobivao prilike na kasikicu u nekim manje bitnim utakmicama. To neminovno proizvodi nezadovoljstvo sto se na kraju odrazi na cijeli tim.

Siti u ovoj grupi moze biti prvi, drugi i treci. Cisto sumnjam da ce Bajern ispasti. Nije nemoguce, al' njima dajem najvece sanse za prolaz koliko god mi bili odvratni :mrgreen: . Borba ce se voditi izmedju Viljareala i Sitija. Spanci imaju prefinjenu tehniku kojom su nerijetko znali ubiti u pojam mnoge ENG timove. Viljareal ima prepoznatljiv stil igre vec godinama, jako su kompaktna i uigrana ekipa. Posebno su opasni kuci gdje ih malo ko moze nadigrati. Ne treba podcjeniti ni Napoli,.. Moze se desiti da i oni iznenade (posebno su opasni na svom terenu), mada njima dajem najmanje sanse.

Sve u svemu, izuzedno zanimljiva grupa. Navijam da Siti i Napoli idu dalje, a pribojavam se da ce to biti Bajern i Viljareal :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 avg 2011, 14:05

VanBasten je napisao/la:Au, ako dovedu De Rossija to će biti sjajno.
Mada malo mi je teško zamisliti da se Daniele oduči napustiti Romu.
Sve za pare, davno je fudbal ostao bez emocija ! :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 avg 2011, 14:22

Samir Nasri je već zabio prvijenac za Manchester City. Tako stoji na zvaničnom sajtu Građana, koji su veoma maštoviti nema šta. Francuz je prvi gol postigao ne bilo kome već gradskom rivalu Unitedu. Naravno gol je postignit na najnovijoj - FIFA 12.

City je ekspresno djelovao i dogovorio sa ljudim iz FIFA 12 da Nasri već pogodi mrežu i to baš Unitedu. City svim silama želi da u što skorijem roku postane najbolji klub u Engleskoj, a na tom putu najveći rival im je stariji Manchester.
Pathetic!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: soxx i 7 gostiju.