Miralem Pjanić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Sexmachineboy » 13 jan 2011, 02:26

Analitico je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Ja ću ti srediti 300 eura, preko štele, samo mu sredi da zaigra za United.
jel ti lakse western unionom ili da ti saljem broj racuna?
:D
Pošalji mi na PP broj računa pa ćemo vidjet, samo sređivaj brate to više. :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 jan 2011, 03:34

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pjanić je sa 17 igrao milion puta bolje nego sad.
Sa 17 mu je bio drugi trener.Ovaj ni sam ne zna sta hoce.
Uostalom i u repci je u zadnjih par meceva jedan medju najboljim,kad mu se da sloboda u igri.
To kod Puela vec odavno nema.
Upratio sam da ga maltretira. Dovoljno je vidjeti da mu nakon jednog slobodnjaka ili kornera prosječno izvedenog oduzme tu dužnost. Ne može postojati manja sloboda. Bolje mu je da što prije bježi od tamo dok nije totalno uništio samopouzdanje i propao. Reprezentacija ga drži u životu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 13 jan 2011, 09:22

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pjanić je sa 17 igrao milion puta bolje nego sad.
Sa 17 mu je bio drugi trener.Ovaj ni sam ne zna sta hoce.
Uostalom i u repci je u zadnjih par meceva jedan medju najboljim,kad mu se da sloboda u igri.
To kod Puela vec odavno nema.
Upratio sam da ga maltretira. Dovoljno je vidjeti da mu nakon jednog slobodnjaka ili kornera prosječno izvedenog oduzme tu dužnost. Ne može postojati manja sloboda. Bolje mu je da što prije bježi od tamo dok nije totalno uništio samopouzdanje i propao. Reprezentacija ga drži u životu.
pjanic je sa 17 igrao u drugom klubu u drugoj ligi kod drugog trenera... puel ga je poceo maltretirat' nakon dovodjenja gourcuffa, a do tad je bio standardan i imao punu podrsku... na pocetku ove sezone pjanic je za nijansu slabije igrao od gourcuffa, obzirom da je on francuz i da su ga skupo platili, normalno je da njega forsiraju...

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 15 jan 2011, 22:39

Pjanić uš`o u 78. min umjesto Gourcuffa...

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 15 jan 2011, 22:57

mirza_9 je napisao/la:Pjanić uš`o u 78. min umjesto Gourcuffa...
ma pjana treba bjezat iz tog lyona :evil:
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 jan 2011, 23:39

DaRtAnJaN je napisao/la:
Sto ce bjezati,pametno dijete hoce da osvoji titulu sa Lijonom.Ssad sto ce provesti na klupi nije bitno :roll: ..Ma ima on fore jos godinu dvije i njemu je odzvonilo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2011, 23:51

delija je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
Sto ce bjezati,pametno dijete hoce da osvoji titulu sa Lijonom.Ssad sto ce provesti na klupi nije bitno :roll: ..Ma ima on fore jos godinu dvije i njemu je odzvonilo
Gadno bi bilo da zijane opet titulu,a ovaj ostane bez minutaze totalno.
Nego kome velis da je odzvonilo :?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 16 jan 2011, 00:23

harishp je napisao/la: Gadno bi bilo da zijane opet titulu,a ovaj ostane bez minutaze totalno.
Nego kome velis da je odzvonilo :?
Ma mislio da ce mu odzvoniti ako provede jos jednu godinu u ovom klubu.Pogotovo sa ovim trenerom.Na kraju ce se u Metz vratiti.Da nema reprezentacije mislio bih da veze nema

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jan 2011, 02:03

Pjanicu je tek 20 godina,ne mozete od njega ocekivati da bude najbolji igrac Francuske lige,polako..on je nas biser,i Lyon ce na njemu sigurno dobro profitirati,najbolje je da ostane do ljeta ,osvoji titulu i onda ode u neki klub u Englesku ili Spaniju..Pjanicu je bitno da igra,sad da li je to uvijek od pocetka ili 15-20 minuta nije toliko vazno! samo naprijed Miraleme! on je sa nepunih 20 godina izbacio Real iz Lige prvaka i to u sred Madrida,pa to mogu samo najbolji!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jan 2011, 04:06

bosnas_ je napisao/la:Pjanicu je tek 20 godina,ne mozete od njega ocekivati da bude najbolji igrac Francuske lige,polako..on je nas biser,i Lyon ce na njemu sigurno dobro profitirati,najbolje je da ostane do ljeta ,osvoji titulu i onda ode u neki klub u Englesku ili Spaniju..Pjanicu je bitno da igra,sad da li je to uvijek od pocetka ili 15-20 minuta nije toliko vazno! samo naprijed Miraleme! on je sa nepunih 20 godina izbacio Real iz Lige prvaka i to u sred Madrida,pa to mogu samo najbolji!

reci to treneru
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 17 jan 2011, 03:49

bosnas_ je napisao/la:Pjanicu je tek 20 godina,ne mozete od njega ocekivati da bude najbolji igrac Francuske lige,polako..on je nas biser,i Lyon ce na njemu sigurno dobro profitirati,najbolje je da ostane do ljeta ,osvoji titulu i onda ode u neki klub u Englesku ili Spaniju..Pjanicu je bitno da igra,sad da li je to uvijek od pocetka ili 15-20 minuta nije toliko vazno! samo naprijed Miraleme! on je sa nepunih 20 godina izbacio Real iz Lige prvaka i to u sred Madrida,pa to mogu samo najbolji!

Eh taj stav mi vise ide na ku... !! On se odavno spominje zvijezda vako nako ovo ono , eto primjer Balotelli koji je 4-5 mjeseci mladji od njega , nije bio toliko prozivan najavljivan al zato ULTRA MEGA ZVIJEZDA za naseg Pjanica , bit ce dobar igras al ne toliki koliko se mi nadamo i koliko ocekujemo... Il nek pocne ta zvijezda vise il nema od njega nista...

Al zato vidjet ces ove godine sta ce im uradit Real , Real ove godine prava ekipa a ne ko prosle kad su igrali prosjecno..
>>No body likes us but we dont care<<

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2011, 16:23

Il nek pocne ta zvijezda vise il nema od njega nista...
Jao ekstrema... Kad citam ovaj forum, ponekad imam dojam da su nasi igraci ili Ronaldo ili treca zamjena zadnjeg kluba 2. lige Federacije BiH...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

nihco

Post Postao/la nihco » 17 jan 2011, 17:23

realno, ne moze se puelu puno zamjeriti u odnosu prema pjanicu jer je dobivao sanse, mozda , i vise nego sto je, objektivno zasluzivao doprinosom u igri.
lion je veliki tim , s velikim ambicijama, a uloga koja jke pjanicu namijenjena bila bi veliki zalogaj i za najvece grace s obzirom da je u ekipi doslo do smjene jedne zlatne generacije , a apetiti ostali iisti.
pjanic na samom startu proglasen za naslijednika legende jouninha , sto vrlo tezak i nezahvalan zadatak za dvadesetogodisnjaka , narocito kada cijeli tim izdleda prilicno neizbalansiran.
uprkos relatiovno dobroj prosloj sezoni, u lionu su ocito procijenili da pjanic (jos) nema kapacitet bude lider koji ce lion vratiti na staze slave i odlucili dovesti gourcoufa.
ipak , mlad je i ima jos dosta vremena da se razvije u velikog igraca. jer pozicija na kojoj igra zahtijeva iskustvo, autoritet , cvrstinu koja se razvija vremenom.
ono sto zabrinjava je da pjanicu treba utakmica, a pored gourcoufa ih nece puno odigrati, tim prije jer pjanu ne krasi pretjerana polivalentnost i tesko ce se izboriti za mjesto na nekoj drugoj poziciji.
sve u svemu,u ovom trnutku lion nije dobro mjesto za pjanu. mozda bi posudba u neki manju ekipu bila dobra stvar.
Sent from my Commodore 64

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 17 jan 2011, 17:52

Očito da mu treba jos pure ali ni Puel nema mnogo strpljenja sto se tice njegove igre.Gledao sam nekoliko Pjanicevih zadnjih utakmica u Lyonu i nije se pokazao.Mozda i mi puno ocekujemo od njega al je vazno sto je on vrlo mlad i ima prostora za napredak.Ne znam koliko bi bilo dobro da promijeni sredinu...
12.9.2009.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2011, 18:00

Pojavilo se Puelova i na forumu sacuvaj me boze. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 jan 2011, 18:02

Izgleda da Real ove godine prolazi, posto vidim da Pjanic ima malu minutazu :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 18 jan 2011, 11:13

Nadam se da će doći u Chelsea i postati novi Lampard...20 mu je godina tek. U sljedećih 12-13 godina Chelseaju svojim talentom može ponuditi puno toga, a može u takom dugom periodu uz dobre partije postati možda i legenda kluba. Da je pametan započeo bi pregovore jer ga Ancelotti traži...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 22:13

Pjanic najbolji poslije Dzeke u reprezentaciji... ;) :) :D :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 22:52

DAVID VILLA je napisao/la:Pjanic najbolji poslije Dzeke u reprezentaciji... ;) :) :D :mrgreen:
Kako si došao do tog zaključka? Priznaj da ti je neko pomagao.. :lol: :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 24 jan 2011, 10:00

Pjanicu opet " 0 " minuta!

Ima da nas rasturi Meksiko.. Vezni red totalno van forme..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MostarNeretva i 7 gostiju.