GNK Dinamo Zagreb
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa i Zvezda je nedavno renovirala Marakanu iako debelo u minusu...jacky09 je napisao/la:Dinamo je jedini u regiji pa i šire sposoban iskeširati pare i sam urediti stadion. Da još ima pomoć grada davno bi imao najmanje Wembley u Zagrebu.dubrava je napisao/la:Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču![]()
Nego, ruglo ostaje ruglo![]()
Mogo bih i ja postaviti neke "fine" maksimirske fotke
Nije svakom Tito gradio stadion.
Koliko je Dinamo u protekloj deceniji dobijao svake god. para od Zagreba, a koliko je Zvezda od Beograda ?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ruzan stadion ma koliko god da ga uredjuju
i djabe su ga uredjivali kad je opet zadnju tekmu bilo oko hiljadu ljudi
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića
Sarajlijc@ je napisao/la:ruzan stadion ma koliko god da ga uredjujui djabe su ga uredjivali kad je opet zadnju tekmu bilo oko hiljadu ljudi
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice. 
Neoborive činjenice.Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića
...što je više lome to je volim jače...
jeko taj francuz sto dinamo pregovara sa njim,lijevi bek
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Sarajlijc@
- Kontakt:
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunujacky09 je napisao/la:Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice.
Neoborive činjenice.Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića
nemozete se vi mjeriti sa dinamom ni u kom pogledu,Sarajlijc@ je napisao/la:al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunujacky09 je napisao/la:Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice.
Neoborive činjenice.Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića![]()
![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Tko god želi dati više mislim da se redar na ulazu neće buniti.Sarajlijc@ je napisao/la:
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunu![]()
![]()
Zamisli da dajete ulaznice po kunu pa ne bi stolice stavili za 50 godina.
P.S
Jesi naučio koliko 1 metar ima centimetara?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg brate al bar nas ne kara mamic i mamicu slicni ne molimo navijace da dodju na stadionjacky09 je napisao/la:Tko god želi dati više mislim da se redar na ulazu neće buniti.Sarajlijc@ je napisao/la:
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunu![]()
![]()
Zamisli da dajete ulaznice po kunu pa ne bi stolice stavili za 50 godina.![]()
P.S
Jesi naučio koliko 1 metar ima centimetara?S kim se i ja raspravljam.
Navijači bojkotiraju.
Kara tebe intelektualni nivo, koliko imaš godina pa ne znaš takve osnovne stvari kao što su mjerne jedinice?
P.S
Devil, Dubrava
Dajte maknite ovo dijete. Neka se uhvati knjige, a ne da visi ovde po cijele dane.
Kara tebe intelektualni nivo, koliko imaš godina pa ne znaš takve osnovne stvari kao što su mjerne jedinice?
P.S
Devil, Dubrava
Dajte maknite ovo dijete. Neka se uhvati knjige, a ne da visi ovde po cijele dane.
- spielführer_21
- Kontakt:
do juče ni sami niste znali ko vas sve kara, a mamića (i njemu slične) i vi i svi ostali klubovi u BiH, pa i moj Željo priželjkuju..Sarajlijc@ je napisao/la:
Jbg brate al bar nas ne kara mamic i mamicu slicni
nevjerovatno smaraš i to o stvarima o kojima pojma nemaš i bilo bi ti pametnije da samo čitaš i učiš od starijih..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A pogresno malo na to gledas ipak. Ne moze se usporedjivati nogomet sa kosarkom. Dovoljno je jednostavno vidjeti novac koji se vrti oko jednog, te drugog, makar ovdje. To gore sve stoji, ali, nogomet je pod broj jedan najpopularniji sport u Hrvata, i to je cinjenica. Ekonomski izdaci za nogomet, vrhunski nogomet, su kudikamo veci nego za kosarku i ostale sportove. Opet ekonomija i trziste. Dakle, iako to gore sve stoji i iako ispada nepravedno i podcjenjivacki prema ostalim klubovima u Zagrebu i drugdje, ako ti nesto kontas, zelis napraviti, a Dinamo zeli, njegovi navijaci zele, gradjani Zagreba, ti ne mozes nego pricati u milijunskim ciframa, i to je tako, ne bi se o tome toliko ni pricalo da se desio vec taj famozni iskorak u Europi. Koliko bi te cifre znacile za Cigose i slicne, je neka deseta prica, i ne moze spadati pod istu kategoriju niti je za usporedbu samim time.dubrava je napisao/la: Dinamo(čitaj Mamić)
Ovaj put grad Zagreb nije davao pare za šminkanje, ali Grad itekako dobro financira Dinamo, jacky moj. Dovoljno je vidjeti koliko se iz gradskog proračuna godišnje izdvaja za Dinamo, pao bi u nesvijest. Milijunski iznosi. Da se bar dio toga daje Ciboni (daje, al kikiriki) bili bi u samom europskom vrhu i ne bi imali financijske nebuloze kakve danas imaju. I VK i OK Mladost također, da ne spominjem manje sportove. Koliko se samo para ulupalo u Dinamo od strane poreznih obveznika grada Zagreba, mili moj, još od francekova i canjugina doba.. A danas, Banditos i Mamić najbolji kompanjoni..
A što se tiče Poljuda, i njemu treba obnova, definitivno. Dovoljno je samo vidjeti kako izgleda krov.
Tadašnja država i jest gradila Poljud, to je neupitno, al šta sad? Mediteranske igre su bile sportski događaj čitave tadašnje Yuge.
Osim toga, ta Yuga je i Maksimir obnavljala za potrebe Univerzijade, to zaboravljaš. Međutim, to nije tema, već GNK Dinamo..
p.s. i ja se malo zafrkavam na račun Dinama, šta se odmah vas dvojica uzjogunite
...Život za Široki...
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Stadion lepo izgleda gledajuci ga ovako sa slika.
U svakom slucaju neuporedivo sa izgledom pre umivanja.
U svakom slucaju neuporedivo sa izgledom pre umivanja.
- KB-TM87
- Kontakt:
jel vam ovo došao monserau 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nadam se da nije i nadam se da neće. Imamo Cufrea koji je Roberto Carlos za ovoga, tu je i Ibanez kao backup kakav god da je solidan je kao rezerva, a s vremenom treba i malog Karla Bručića polako ubacivati.
- Titova-Juga
- Kontakt:
HareVloger je napisao/la:Ne bi da komentiram dinamo kao klub i njegovu igru jer znam da imate para najvise para u nhl-u pa mozete sta hocete,mene zanima zasto bbb bojkotuju evo 2 godine pa to sve stane do utakmice sa hajdukom kako sam mogoa skontati po galeriji slika,zasto vam je forum otvoren pa svi mogu citat sta radite,zasto su prazne tribine maksmimira za milionski grad kao sto je zagreb ne racunajuci europske tekme,kako sam mogao shvatit na forumu bbb-a masa vodi pjesme a ne vodja navijaca pa se ne zna ko pije a ko placa
Zdravko Mamić.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kad je već otvoren forum mogao si lijepo pročitati:

Nadam se da ne trebam dalje pojašnjavati. Tu možeš dobiti odgovore i za sljedeća pitanja. A što se tiče pjesama njih BBB sigurno ne pjevaju jer valjda bojkotiraju.Želimo isključivo da se SVIM ČLANOVIMA NK Dinamo osigura mogućnost da IZABERU ljude i tijela koja upravljaju klubom, kao i ostala zakonska članska prava. Naša mjesta su na stadionu, ne u foteljama.
Smatramo da niti jedan član Dinama nije manje vrijedan, sposoban ili zreo od člana Hajduka. Pa ni Schalkea, Barcelone, Reala ili Brage. I zaslužuje pravo na IZBORE.
Što se bojkota utakmica tiče, on se nastavlja dok BBB na svom internom sastanku ne odluče drugačije.
Odgovorio sam ti na sva pitanja, ako ti nešto nije jasno slobodno ponovo pitaj.
Još nekih 4 sata do utakmice u Helsinkiju. Kruno je najavio da ide po pobjedu i želi osigurati prolaz već u prvoj utakmici. Hendikep za Dinamo bi mogla biti umjetna trava na kojoj će se igrati, ali trenirali su već u Zagrebu na umjetnoj i jučer također odradili trening u Finskoj. U Europi smo na umjetnoj travi igrali i protiv Salzburga kad smo remizirali 1:1 u Austriji uz dosta dobru igru, ali smo nažalost u uzvratu ispali. Što se tiče sastava Cufre se vraća ali neće biti u početnih 11 jer još nije potpuno spreman tako da će obrana izgledati kao i protiv Neftcija: Vrsaljko-Vida-Tonel-Ibanez. Od ostalih promjena najavljen je Kovačić u prvih 11 vjerovatno umjesto Alispahića, te možda od 1. minute krene i Rukavina umjesto Bećiraja ili Krstanovića.
...............................Kelava...........................
.....Vrsaljko.......Vida..............Tonel........Ibanez.....
..........................Leko......Badelj.....................
................Sammir.....................Kovačić............
......................Krstanović.....Bećiraj...................(Rukavina)
Nadam se dobroj igri, agresivnoj od prve minute... treba što bolji rezultat gore izvući da ne bude nepredviđenih scena u Zagrebu kao protekle dvije sezone (dva puta u gostima 1:1 pa ispadanje u Zagrebu).
...............................Kelava...........................
.....Vrsaljko.......Vida..............Tonel........Ibanez.....
..........................Leko......Badelj.....................
................Sammir.....................Kovačić............
......................Krstanović.....Bećiraj...................(Rukavina)
Nadam se dobroj igri, agresivnoj od prve minute... treba što bolji rezultat gore izvući da ne bude nepredviđenih scena u Zagrebu kao protekle dvije sezone (dva puta u gostima 1:1 pa ispadanje u Zagrebu).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.