Zapad:

Istok:

Jug:

Sjever:

Ostalo:

Ma mogu se staviti i fotke s Poljuda kada im se dodjeljivao neki trofejdubrava je napisao/la:Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču![]()
Nego, ruglo ostaje ruglo![]()
Mogo bih i ja postaviti neke "fine" maksimirske fotke
Dinamo je jedini u regiji pa i šire sposoban iskeširati pare i sam urediti stadion. Da još ima pomoć grada davno bi imao najmanje Wembley u Zagrebu.dubrava je napisao/la:Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču![]()
Dinamo(čitaj Mamić)jacky09 je napisao/la:Dinamo je jedini u regiji pa i šire sposoban iskeširati pare i sam urediti stadion. Da još ima pomoć grada davno bi imao najmanje Wembley u Zagrebu.dubrava je napisao/la:Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču![]()
Nije svakom Tito gradio stadion.
Pa i Zvezda je nedavno renovirala Marakanu iako debelo u minusu...jacky09 je napisao/la:Dinamo je jedini u regiji pa i šire sposoban iskeširati pare i sam urediti stadion. Da još ima pomoć grada davno bi imao najmanje Wembley u Zagrebu.dubrava je napisao/la:Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču![]()
Nije svakom Tito gradio stadion.
Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića
Sarajlijc@ je napisao/la:ruzan stadion ma koliko god da ga uredjujui djabe su ga uredjivali kad je opet zadnju tekmu bilo oko hiljadu ljudi
Neoborive činjenice.Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunujacky09 je napisao/la:Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice.
Neoborive činjenice.Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića
nemozete se vi mjeriti sa dinamom ni u kom pogledu,Sarajlijc@ je napisao/la:al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunujacky09 je napisao/la:Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice.
Neoborive činjenice.Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića![]()
![]()
Tko god želi dati više mislim da se redar na ulazu neće buniti.Sarajlijc@ je napisao/la:
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunu![]()
![]()
Jbg brate al bar nas ne kara mamic i mamicu slicni ne molimo navijace da dodju na stadionjacky09 je napisao/la:Tko god želi dati više mislim da se redar na ulazu neće buniti.Sarajlijc@ je napisao/la:
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunu![]()
![]()
Zamisli da dajete ulaznice po kunu pa ne bi stolice stavili za 50 godina.![]()
P.S
Jesi naučio koliko 1 metar ima centimetara?S kim se i ja raspravljam.
do juče ni sami niste znali ko vas sve kara, a mamića (i njemu slične) i vi i svi ostali klubovi u BiH, pa i moj Željo priželjkuju..Sarajlijc@ je napisao/la:
Jbg brate al bar nas ne kara mamic i mamicu slicni
A pogresno malo na to gledas ipak. Ne moze se usporedjivati nogomet sa kosarkom. Dovoljno je jednostavno vidjeti novac koji se vrti oko jednog, te drugog, makar ovdje. To gore sve stoji, ali, nogomet je pod broj jedan najpopularniji sport u Hrvata, i to je cinjenica. Ekonomski izdaci za nogomet, vrhunski nogomet, su kudikamo veci nego za kosarku i ostale sportove. Opet ekonomija i trziste. Dakle, iako to gore sve stoji i iako ispada nepravedno i podcjenjivacki prema ostalim klubovima u Zagrebu i drugdje, ako ti nesto kontas, zelis napraviti, a Dinamo zeli, njegovi navijaci zele, gradjani Zagreba, ti ne mozes nego pricati u milijunskim ciframa, i to je tako, ne bi se o tome toliko ni pricalo da se desio vec taj famozni iskorak u Europi. Koliko bi te cifre znacile za Cigose i slicne, je neka deseta prica, i ne moze spadati pod istu kategoriju niti je za usporedbu samim time.dubrava je napisao/la: Dinamo(čitaj Mamić)
Ovaj put grad Zagreb nije davao pare za šminkanje, ali Grad itekako dobro financira Dinamo, jacky moj. Dovoljno je vidjeti koliko se iz gradskog proračuna godišnje izdvaja za Dinamo, pao bi u nesvijest. Milijunski iznosi. Da se bar dio toga daje Ciboni (daje, al kikiriki) bili bi u samom europskom vrhu i ne bi imali financijske nebuloze kakve danas imaju. I VK i OK Mladost također, da ne spominjem manje sportove. Koliko se samo para ulupalo u Dinamo od strane poreznih obveznika grada Zagreba, mili moj, još od francekova i canjugina doba.. A danas, Banditos i Mamić najbolji kompanjoni..
A što se tiče Poljuda, i njemu treba obnova, definitivno. Dovoljno je samo vidjeti kako izgleda krov.
Tadašnja država i jest gradila Poljud, to je neupitno, al šta sad? Mediteranske igre su bile sportski događaj čitave tadašnje Yuge.
Osim toga, ta Yuga je i Maksimir obnavljala za potrebe Univerzijade, to zaboravljaš. Međutim, to nije tema, već GNK Dinamo..
p.s. i ja se malo zafrkavam na račun Dinama, šta se odmah vas dvojica uzjogunite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.