GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 15:13

U slučaju da se ne znaš služiti google-om:

Zapad:

slika
slika

Istok:
slika
slika

Jug:
slika

Sjever:
slika

Ostalo:
slika
slika
...što je više lome to je volim jače...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 jul 2011, 15:21

Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču :mrgreen:

Nego, ruglo ostaje ruglo :mrgreen:
Mogo bih i ja postaviti neke "fine" maksimirske fotke :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 jul 2011, 15:25

dubrava je napisao/la:Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču :mrgreen:

Ma mogu se staviti i fotke s Poljuda kada im se dodjeljivao neki trofej
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 15:27

dubrava je napisao/la:Šta odmah vrijeđate čovjeka, fino je pitao, a ako je nekom mrsko stavit, postavit će netko drugi tko je voljan. Ne znam se ni ja kadkad koristiti tim guglom, pa šta sad, hoćul na lomaču :mrgreen:

Dinamo je jedini u regiji pa i šire sposoban iskeširati pare i sam urediti stadion. Da još ima pomoć grada davno bi imao najmanje Wembley u Zagrebu.
Nije svakom Tito gradio stadion. :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 jul 2011, 15:44

jacky09 je napisao/la:

Dinamo je jedini u regiji pa i šire sposoban iskeširati pare i sam urediti stadion. Da još ima pomoć grada davno bi imao najmanje Wembley u Zagrebu.
Dinamo(čitaj Mamić)
Ovaj put grad Zagreb nije davao pare za šminkanje, ali Grad itekako dobro financira Dinamo, jacky moj. Dovoljno je vidjeti koliko se iz gradskog proračuna godišnje izdvaja za Dinamo, pao bi u nesvijest. Milijunski iznosi. Da se bar dio toga daje Ciboni (daje, al kikiriki) bili bi u samom europskom vrhu i ne bi imali financijske nebuloze kakve danas imaju. I VK i OK Mladost također, da ne spominjem manje sportove. Koliko se samo para ulupalo u Dinamo od strane poreznih obveznika grada Zagreba, mili moj, još od francekova i canjugina doba.. A danas, Banditos i Mamić najbolji kompanjoni..

A što se tiče Poljuda, i njemu treba obnova, definitivno. Dovoljno je samo vidjeti kako izgleda krov.
Tadašnja država i jest gradila Poljud, to je neupitno, al šta sad? Mediteranske igre su bile sportski događaj čitave tadašnje Yuge.
Osim toga, ta Yuga je i Maksimir obnavljala za potrebe Univerzijade, to zaboravljaš. Međutim, to nije tema, već G :D NK Dinamo..

p.s. i ja se malo zafrkavam na račun Dinama, šta se odmah vas dvojica uzjogunite :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 15:57

Stadion je u vlasništvu grada tako da je logično da grad daje za njega. Ali ne negiram da je Mamić omastio i tu brk. Maksimir je bio rupa bez dna, svake godine se trebalo dosta para utući da prođe one sve UEFINE kontrole... sad je to sanirano za nekoliko godina ali vidjet ćemo dokle. Čak je Mamić predlagao da se stadion i zemljište prepiše na njih pa bi Dinamo sam sagradio stadion...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 17:11

Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jul 2011, 17:51

jacky09 je napisao/la:

Pa i Zvezda je nedavno renovirala Marakanu iako debelo u minusu...
Koliko je Dinamo u protekloj deceniji dobijao svake god. para od Zagreba, a koliko je Zvezda od Beograda ?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jul 2011, 18:08

ruzan stadion ma koliko god da ga uredjuju ;) i djabe su ga uredjivali kad je opet zadnju tekmu bilo oko hiljadu ljudi
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jul 2011, 18:13

Titova-Juga je napisao/la:Je'l' ga ovo Jacky opet baca na Mamića :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Sarajlijc@ je napisao/la:ruzan stadion ma koliko god da ga uredjuju ;) i djabe su ga uredjivali kad je opet zadnju tekmu bilo oko hiljadu ljudi
:lol: :mrgreen: Sad ce Jacky da se razjari :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 18:45

Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice. :lol:
Neoborive činjenice.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 jul 2011, 19:11

jeko taj francuz sto dinamo pregovara sa njim,lijevi bek
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jul 2011, 19:12

jacky09 je napisao/la:Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice. :lol:
Neoborive činjenice.
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunu :lol: :lol: :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 jul 2011, 19:13

Sarajlijc@ je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Vidi Sarajlice, ponavlja se ko' papagaj. Ali važno da njegov klub ne može ni mrežu na golovima zamjeniti, pa ne puštaju u prodaju pola stadiona jer ne mogu nabaviti stolice. :lol:
Neoborive činjenice.
al moj klub nema problema sa ljudima ala mamic i karte nisu 1 kunu :lol: :lol: :lol:
nemozete se vi mjeriti sa dinamom ni u kom pogledu,
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 19:15

Tko god želi dati više mislim da se redar na ulazu neće buniti.

Zamisli da dajete ulaznice po kunu pa ne bi stolice stavili za 50 godina. :lol:

P.S

Jesi naučio koliko 1 metar ima centimetara? :lol: S kim se i ja raspravljam. :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jul 2011, 19:16

jacky09 je napisao/la:
Tko god želi dati više mislim da se redar na ulazu neće buniti.

Zamisli da dajete ulaznice po kunu pa ne bi stolice stavili za 50 godina. :lol:

P.S

Jesi naučio koliko 1 metar ima centimetara? :lol: S kim se i ja raspravljam. :mrgreen:
Jbg brate al bar nas ne kara mamic i mamicu slicni ne molimo navijace da dodju na stadion :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 19:18

Navijači bojkotiraju.

Kara tebe intelektualni nivo, koliko imaš godina pa ne znaš takve osnovne stvari kao što su mjerne jedinice? :lol:

P.S

Devil, Dubrava

Dajte maknite ovo dijete. Neka se uhvati knjige, a ne da visi ovde po cijele dane.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jul 2011, 19:32

Jbg brate al bar nas ne kara mamic i mamicu slicni
do juče ni sami niste znali ko vas sve kara, a mamića (i njemu slične) i vi i svi ostali klubovi u BiH, pa i moj Željo priželjkuju..
nevjerovatno smaraš i to o stvarima o kojima pojma nemaš i bilo bi ti pametnije da samo čitaš i učiš od starijih..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jul 2011, 21:32

dubrava je napisao/la: Dinamo(čitaj Mamić)
Ovaj put grad Zagreb nije davao pare za šminkanje, ali Grad itekako dobro financira Dinamo, jacky moj. Dovoljno je vidjeti koliko se iz gradskog proračuna godišnje izdvaja za Dinamo, pao bi u nesvijest. Milijunski iznosi. Da se bar dio toga daje Ciboni (daje, al kikiriki) bili bi u samom europskom vrhu i ne bi imali financijske nebuloze kakve danas imaju. I VK i OK Mladost također, da ne spominjem manje sportove. Koliko se samo para ulupalo u Dinamo od strane poreznih obveznika grada Zagreba, mili moj, još od francekova i canjugina doba.. A danas, Banditos i Mamić najbolji kompanjoni..

A što se tiče Poljuda, i njemu treba obnova, definitivno. Dovoljno je samo vidjeti kako izgleda krov.
Tadašnja država i jest gradila Poljud, to je neupitno, al šta sad? Mediteranske igre su bile sportski događaj čitave tadašnje Yuge.
Osim toga, ta Yuga je i Maksimir obnavljala za potrebe Univerzijade, to zaboravljaš. Međutim, to nije tema, već G :D NK Dinamo..

p.s. i ja se malo zafrkavam na račun Dinama, šta se odmah vas dvojica uzjogunite :mrgreen:
A pogresno malo na to gledas ipak. Ne moze se usporedjivati nogomet sa kosarkom. Dovoljno je jednostavno vidjeti novac koji se vrti oko jednog, te drugog, makar ovdje. To gore sve stoji, ali, nogomet je pod broj jedan najpopularniji sport u Hrvata, i to je cinjenica. Ekonomski izdaci za nogomet, vrhunski nogomet, su kudikamo veci nego za kosarku i ostale sportove. Opet ekonomija i trziste. Dakle, iako to gore sve stoji i iako ispada nepravedno i podcjenjivacki prema ostalim klubovima u Zagrebu i drugdje, ako ti nesto kontas, zelis napraviti, a Dinamo zeli, njegovi navijaci zele, gradjani Zagreba, ti ne mozes nego pricati u milijunskim ciframa, i to je tako, ne bi se o tome toliko ni pricalo da se desio vec taj famozni iskorak u Europi. Koliko bi te cifre znacile za Cigose i slicne, je neka deseta prica, i ne moze spadati pod istu kategoriju niti je za usporedbu samim time. ;)
...Život za Široki...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 21:46

Stadion lepo izgleda gledajuci ga ovako sa slika.

U svakom slucaju neuporedivo sa izgledom pre umivanja.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.