Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

leonardo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la leonardo » 06 sep 2009, 12:27

Joj kako me iznerviraju svi ovi sto pricaju lose o dzeki ja bi ih u najmanju ruku pobio....pa da nije njega sigurno nebi imali ovu sansu da se borimo za ovaj baraz..desava se svakom da promasi penal..mozda je covjek u maloj krizi ali sjetite se da svake sezone on odigra bolje drugi dio nego prvi...mozda je jos u mislima na pauzi god.odmora....iako je sezona pocela prije mjesec
..Siamo l'armata Rossonera..

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 06 sep 2009, 12:31

Kakva samo saradnja sa Muslimovićem i na kraju asistencija
http://videos.sapo.pt/6ZeafbSFzVuQNsBMRO8L
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 sep 2009, 12:43

Džeko jučer uopšte nije bio raspoložen za igru, a ko bi bio raspoložen na tribinama 20 naših navijača. Vidjećete u Zenici, kada budu skandirali njegovo ime, ima da trči ko lud. Utakmica se igra u noćnom terminu i dobro je što će u tandemu imati sitog Ibiševića, koji iako je postio pružio dobru partiju.

Znači, Džeko je navikao da Turcima u svakoj utakmici da gol, pa se nadam da će tako biti i ovog puta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 06 sep 2009, 12:47

el-fighter je napisao/la:Džeko jučer uopšte nije bio raspoložen za igru, a ko bi bio raspoložen na tribinama 20 naših navijača. Vidjećete u Zenici, kada budu skandirali njegovo ime, ima da trči ko lud. Utakmica se igra u noćnom terminu i dobro je što će u tandemu imati sitog Ibiševića, koji iako je postio pružio dobru partiju.

Znači, Džeko je navikao da Turcima u svakoj utakmici da gol, pa se nadam da će tako biti i ovog puta.
Pa naravno jarane to je naš Džekson
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 06 sep 2009, 12:58

samo je jucer trebao pustiti Vedu da izvede penal...momak je zasluzio da se vrati :D :D :D
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 sep 2009, 13:08

Joj kad im Dzexon zabije 3 komada u Zenici, ni sultan Mehmed Fatih ih nece spasit!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 06 sep 2009, 13:58

Dijamant nikad vise ne treba dozvoliti da puca penala, nikad,a ni tad. Pa bolje bi Supic puco, makar bi bilo po golu. I kaze desava se, pa svaki put mu se desava. Cim sam vidio da ce pucati penal znao sam da ce fulati, da mu je golman odbranio pa hajd, al onako uzas. Sasvim sigurno imamo vecih majstnra u izvodenju 11-teraca kao Salihovic i Ibricic juce odnosno Miske inace. Al vazno da smo pobjedili. I Dijamantu tvoje je da dajes golove, a ne da pucas penale.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 sep 2009, 14:00

cuj terima "bosanci ce nam cestitat kad ih pobjedimo"vidjet cemo ko ce kome cestitat...samo ce onaj demirel volkan biti dobro naguzen..kad ga dijamant ufati resetat..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 sep 2009, 14:31

Volkan Demirel juce nije bio siguran, posebno pri drugom goalu. Nemanja, koji je bio u centru kritike, bih ga odbranio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 06 sep 2009, 14:53

seha je napisao/la:nije fazon u tituli wolf fazon je da bh igraci igrju u klubovima koji su uspjesni i pri tom koriste svaku priliku i promovisu u poizitivnom smislu bh npr

slika
hahaha, vidi kako je okrenuo zastavu

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 06 sep 2009, 16:43

ma dzekson nije ni trebao igrati...radi umora...moglo se juce pobjediti i bez njega....ali eto..stvarno je utakmica odigrana sa 10% snage tako da im ne zamjeram...turska je odlucujuca i tu ce da gori...oni moraju biti odmorni..penal je pucao da stigne villu - spanca...ali nema veze...bitna su 3 boda..igrali su momci koliko je trebalo...a armenija je igrala kao brazil..sve u svemu odlican trening nasih reprezentativaca protiv jako neugodne repke....tako bi ja to nazvao...i molim vas ne kritikujte nikoga a pogotovu dzeksona...ja ih volim i kad gube...ipak je to sport...nije da glave padaju...i da se ne plasiraju ja sam zadovoljan...svi sad znaju ko su bosanci i hercegovci....

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 06 sep 2009, 16:46

starmo76 je napisao/la:ma dzekson nije ni trebao igrati...radi umora...moglo se juce pobjediti i bez njega....ali eto..stvarno je utakmica odigrana sa 10% snage tako da im ne zamjeram...turska je odlucujuca i tu ce da gori...oni moraju biti odmorni..penal je pucao da stigne villu - spanca...ali nema veze...bitna su 3 boda..igrali su momci koliko je trebalo...a armenija je igrala kao brazil..sve u svemu odlican trening nasih reprezentativaca protiv jako neugodne repke....tako bi ja to nazvao...i molim vas ne kritikujte nikoga a pogotovu dzeksona...ja ih volim i kad gube...ipak je to sport...nije da glave padaju...i da se ne plasiraju ja sam zadovoljan...svi sad znaju ko su bosanci i hercegovci....
Upravo to, prije smo bukvalno morali krv propisati da pobjedimo neke Litvanije, Moldavije ( i opet ne pobjedimo), i slicne selekcije, sada iako se primjeti da smo daleko od 100% nasih mogucnosti, pobjedimo neugodnu Armeniju sa 0-2, ovdje pregazimo Estonce, igramo kao nogometna sila, do kad ce ta idila trajati, vidjet cemo, za nadati se nekad do u kraj ljeta 2010 ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 06 sep 2009, 16:57

jucer nismo gledali prvih 10 min tekme jer smo putovali...i upalili TV kad vec 1-0...i onda smo se poceli kladiti ko je zabio gol...vecina nas je tipovala na dzeku...ma da se malo podigao sto jest jest a i ove kritike sto pisemo 100% mu niko od nas ne misli zlo al i mi brzo zaboravljamo pred zadnju tekmu protiv Irana je dao 2 gola(prije pola mjeseca)...Ibisevic isto nije u formi al nije zabio ni protiv Irana al opet niko nije napisao da se ufurao

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 07 sep 2009, 09:01

seha je napisao/la:nije fazon u tituli wolf fazon je da bh igraci igraju u klubovima koji su uspjesni i pri tom koriste svaku priliku i promovisu u poizitivnom smislu bh npr

slika
svaka cast 8-)

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 07 sep 2009, 09:06

ibrakadabra je napisao/la:Džeko bolje je da si se danas ispromasivao nego u srijedu na bilinom.
Od srijede ce dijamant opet biti vodeci strijelac kvalifikacija.
Nema tog igraca koji moze sve utakmice odigrati na istom visokom nivou, oscilacije su "normalna" pojava, sad je bitno kako ce Dzeko i ostali igrati protiv Turske, sa Armenijom se igralo koliko je bilo potrebno za 3 boda

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 07 sep 2009, 09:17

Ovaj (malo) lici na dijamanta Dzeku

Eto rjesenja za Ciru, kad Dzeki ne bude islo sve od noge moze staviti ovog da "dublira" :mrgreen:

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 sep 2009, 10:11

Gorazde11 je napisao/la:Ovaj (malo) lici na dijamanta Dzeku

Eto rjesenja za Ciru, kad Dzeki ne bude islo sve od noge moze staviti ovog da "dublira" :mrgreen:
Nije da liči,to jeste on :lol:

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 07 sep 2009, 10:23

Evo Ciro u svom intervju za avaz rekao da ce poseban razgovor obaviti sa Dzekom,jer je ocigledno da to nije onaj Dzeko od prije,ocigledno je problem pshioloske prirode jer ipak je on jos uvjek mlad,vjerovatno je na njega ostavilo uticaja ono hoce prec u Milan nece prec,za nadat je se da ce Ciro svojim ogromnim iskustvom psiholoski djelovat na Dzeku da nam bude opet onaj stari.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 sep 2009, 12:48

dzeko ibi i spaha bi bilo odlicni i glumci...bravo zmajevi..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 sep 2009, 13:06

slika

ubij ih Dijamantu :)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, zikerrz21 i 34 gosta.