Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Joj kako me iznerviraju svi ovi sto pricaju lose o dzeki ja bi ih u najmanju ruku pobio....pa da nije njega sigurno nebi imali ovu sansu da se borimo za ovaj baraz..desava se svakom da promasi penal..mozda je covjek u maloj krizi ali sjetite se da svake sezone on odigra bolje drugi dio nego prvi...mozda je jos u mislima na pauzi god.odmora....iako je sezona pocela prije mjesec
..Siamo l'armata Rossonera..
- bayernovac
- Kontakt:
Kakva samo saradnja sa Muslimovićem i na kraju asistencija
http://videos.sapo.pt/6ZeafbSFzVuQNsBMRO8L
http://videos.sapo.pt/6ZeafbSFzVuQNsBMRO8L
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- el-fighter
- Kontakt:
Džeko jučer uopšte nije bio raspoložen za igru, a ko bi bio raspoložen na tribinama 20 naših navijača. Vidjećete u Zenici, kada budu skandirali njegovo ime, ima da trči ko lud. Utakmica se igra u noćnom terminu i dobro je što će u tandemu imati sitog Ibiševića, koji iako je postio pružio dobru partiju.
Znači, Džeko je navikao da Turcima u svakoj utakmici da gol, pa se nadam da će tako biti i ovog puta.
Znači, Džeko je navikao da Turcima u svakoj utakmici da gol, pa se nadam da će tako biti i ovog puta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- bayernovac
- Kontakt:
Pa naravno jarane to je naš Džeksonel-fighter je napisao/la:Džeko jučer uopšte nije bio raspoložen za igru, a ko bi bio raspoložen na tribinama 20 naših navijača. Vidjećete u Zenici, kada budu skandirali njegovo ime, ima da trči ko lud. Utakmica se igra u noćnom terminu i dobro je što će u tandemu imati sitog Ibiševića, koji iako je postio pružio dobru partiju.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
samo je jucer trebao pustiti Vedu da izvede penal...momak je zasluzio da se vrati

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Joj kad im Dzexon zabije 3 komada u Zenici, ni sultan Mehmed Fatih ih nece spasit!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Dijamant nikad vise ne treba dozvoliti da puca penala, nikad,a ni tad. Pa bolje bi Supic puco, makar bi bilo po golu. I kaze desava se, pa svaki put mu se desava. Cim sam vidio da ce pucati penal znao sam da ce fulati, da mu je golman odbranio pa hajd, al onako uzas. Sasvim sigurno imamo vecih majstnra u izvodenju 11-teraca kao Salihovic i Ibricic juce odnosno Miske inace. Al vazno da smo pobjedili. I Dijamantu tvoje je da dajes golove, a ne da pucas penale.
- miralem444
- Kontakt:
cuj terima "bosanci ce nam cestitat kad ih pobjedimo"vidjet cemo ko ce kome cestitat...samo ce onaj demirel volkan biti dobro naguzen..kad ga dijamant ufati resetat..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
Volkan Demirel juce nije bio siguran, posebno pri drugom goalu. Nemanja, koji je bio u centru kritike, bih ga odbranio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
hahaha, vidi kako je okrenuo zastavuseha je napisao/la:nije fazon u tituli wolf fazon je da bh igraci igrju u klubovima koji su uspjesni i pri tom koriste svaku priliku i promovisu u poizitivnom smislu bh npr
ma dzekson nije ni trebao igrati...radi umora...moglo se juce pobjediti i bez njega....ali eto..stvarno je utakmica odigrana sa 10% snage tako da im ne zamjeram...turska je odlucujuca i tu ce da gori...oni moraju biti odmorni..penal je pucao da stigne villu - spanca...ali nema veze...bitna su 3 boda..igrali su momci koliko je trebalo...a armenija je igrala kao brazil..sve u svemu odlican trening nasih reprezentativaca protiv jako neugodne repke....tako bi ja to nazvao...i molim vas ne kritikujte nikoga a pogotovu dzeksona...ja ih volim i kad gube...ipak je to sport...nije da glave padaju...i da se ne plasiraju ja sam zadovoljan...svi sad znaju ko su bosanci i hercegovci....
Upravo to, prije smo bukvalno morali krv propisati da pobjedimo neke Litvanije, Moldavije ( i opet ne pobjedimo), i slicne selekcije, sada iako se primjeti da smo daleko od 100% nasih mogucnosti, pobjedimo neugodnu Armeniju sa 0-2, ovdje pregazimo Estonce, igramo kao nogometna sila, do kad ce ta idila trajati, vidjet cemo, za nadati se nekad do u kraj ljeta 2010starmo76 je napisao/la:ma dzekson nije ni trebao igrati...radi umora...moglo se juce pobjediti i bez njega....ali eto..stvarno je utakmica odigrana sa 10% snage tako da im ne zamjeram...turska je odlucujuca i tu ce da gori...oni moraju biti odmorni..penal je pucao da stigne villu - spanca...ali nema veze...bitna su 3 boda..igrali su momci koliko je trebalo...a armenija je igrala kao brazil..sve u svemu odlican trening nasih reprezentativaca protiv jako neugodne repke....tako bi ja to nazvao...i molim vas ne kritikujte nikoga a pogotovu dzeksona...ja ih volim i kad gube...ipak je to sport...nije da glave padaju...i da se ne plasiraju ja sam zadovoljan...svi sad znaju ko su bosanci i hercegovci....
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
jucer nismo gledali prvih 10 min tekme jer smo putovali...i upalili TV kad vec 1-0...i onda smo se poceli kladiti ko je zabio gol...vecina nas je tipovala na dzeku...ma da se malo podigao sto jest jest a i ove kritike sto pisemo 100% mu niko od nas ne misli zlo al i mi brzo zaboravljamo pred zadnju tekmu protiv Irana je dao 2 gola(prije pola mjeseca)...Ibisevic isto nije u formi al nije zabio ni protiv Irana al opet niko nije napisao da se ufurao
svaka castseha je napisao/la:nije fazon u tituli wolf fazon je da bh igraci igraju u klubovima koji su uspjesni i pri tom koriste svaku priliku i promovisu u poizitivnom smislu bh npr
Nema tog igraca koji moze sve utakmice odigrati na istom visokom nivou, oscilacije su "normalna" pojava, sad je bitno kako ce Dzeko i ostali igrati protiv Turske, sa Armenijom se igralo koliko je bilo potrebno za 3 bodaibrakadabra je napisao/la:Džeko bolje je da si se danas ispromasivao nego u srijedu na bilinom.
Od srijede ce dijamant opet biti vodeci strijelac kvalifikacija.
Ovaj (malo) lici na dijamanta Dzeku
Eto rjesenja za Ciru, kad Dzeki ne bude islo sve od noge moze staviti ovog da "dublira"
Eto rjesenja za Ciru, kad Dzeki ne bude islo sve od noge moze staviti ovog da "dublira"
Nije da liči,to jeste onGorazde11 je napisao/la:Ovaj (malo) lici na dijamanta Dzeku
Evo Ciro u svom intervju za avaz rekao da ce poseban razgovor obaviti sa Dzekom,jer je ocigledno da to nije onaj Dzeko od prije,ocigledno je problem pshioloske prirode jer ipak je on jos uvjek mlad,vjerovatno je na njega ostavilo uticaja ono hoce prec u Milan nece prec,za nadat je se da ce Ciro svojim ogromnim iskustvom psiholoski djelovat na Dzeku da nam bude opet onaj stari.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- miralem444
- Kontakt:
dzeko ibi i spaha bi bilo odlicni i glumci...bravo zmajevi..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.