a zasto onda nebi oni platili sudijama u buducnosti? sva sreca Jedinstvo ima kvalitetnu ekipu i mozemo da se borimo i protiv toga ali opet ovo je sramota ... ici u tolike krajnje granice i ja se samo pitam kad ce oni platiti nekom sudiji da nas osteti...toga se ja pribojavam niceg drugog !Casp3r je napisao/la:Dobro jutro, već smo apsolvirali to, ništa muljavo, stimulacija svugdje u svijetu (primjer Grčka Litvaniji).anonymous001 je napisao/la:4,000 maraka je ponuđeno Podgrmeču iz Slobode da pobjede Jedinstvo ...
očajno stvarno... sva sreća pa ovi iz Sanskog Mosta nebi prodali nas ni pod koju cijenu!
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- anonymous001
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prijatelju premiranje tj. stimulacija ekipe da pobjedi je potpuno legitimno, a to sa sudijama, te plaćanje da se izmiču i izgube je sušta suprotnost.anonymous001 je napisao/la:a zasto onda nebi oni platili sudijama u buducnosti? sva sreca Jedinstvo ima kvalitetnu ekipu i mozemo da se borimo i protiv toga ali opet ovo je sramota ... ici u tolike krajnje granice i ja se samo pitam kad ce oni platiti nekom sudiji da nas osteti...toga se ja pribojavam niceg drugog !Casp3r je napisao/la:Dobro jutro, već smo apsolvirali to, ništa muljavo, stimulacija svugdje u svijetu (primjer Grčka Litvaniji).anonymous001 je napisao/la:4,000 maraka je ponuđeno Podgrmeču iz Slobode da pobjede Jedinstvo ...
očajno stvarno... sva sreća pa ovi iz Sanskog Mosta nebi prodali nas ni pod koju cijenu!
Uostalom kako kažeš ekipa Jedinstva ima jak sastav i igra protiv ekipe u kojoj pola prvotimaca ne igra jer nisu dobili marke od kako su došli, tako da nema nikakve veze što su tuzlaci ponudili premije na pobjedu.
Nudili su i Kaknju prošle sezone protiv nas, totalno legitimno, ne znam zašto vučeš paralele s nečim što nije slično tome.
- anonymous001
- Kontakt:
ma samo sam htio da ljudi znaju za ovo!
ne sumnjam ja u pobjedu Jedinstva protiv Podgrmeča! ali nevolim jer ovi igraju prljavo i koriste i koristiće sva moguća sredstva da uđu u premijer ligu ali sva sreća Jedinstvo ima bolju ekipu i ovo je naša sezona
ne sumnjam ja u pobjedu Jedinstva protiv Podgrmeča! ali nevolim jer ovi igraju prljavo i koriste i koristiće sva moguća sredstva da uđu u premijer ligu ali sva sreća Jedinstvo ima bolju ekipu i ovo je naša sezona

Izvini, ali ja moram još jednom da ponovim: premiranje ekipe da se potrudi i pobjedi nije prljava igra. Da premiraju Jedinstvo da izgubi ili sudije da oštete nekoga, onda to ide u drugu stranu.
Kapiraš?
Kapiraš?
- anonymous001
- Kontakt:
ma kapiram ali opet nije mi svejedno čuti da ih žele premiratiCasp3r je napisao/la:Izvini, ali ja moram još jednom da ponovim: premiranje ekipe da se potrudi i pobjedi nije prljava igra. Da premiraju Jedinstvo da izgubi ili sudije da oštete nekoga, onda to ide u drugu stranu.
Kapiraš?

šta sljedeće da očekujemo od njih?
Premiranje Kaknja.anonymous001 je napisao/la:šta sljedeće da očekujemo od njih?
- anonymous001
- Kontakt:
haha... nijedne ekipe u ovoj ligi ne bojim se osim Rudara iz Kaknja... oni su nama neugodan protivnik i onaj Duro ubi brašno kako igra...Casp3r je napisao/la:Premiranje Kaknja.anonymous001 je napisao/la:šta sljedeće da očekujemo od njih?
-
- Kontakt:
Ne znam jel' više smiješno ili žalosno tvoje upadanje s postovima..anonymous001 je napisao/la:ma samo sam htio da ljudi znaju za ovo!
- anonymous001
- Kontakt:
a zašto ja tebi toliko smetam? jer sam napisao istinu a ovo jeste istina da su htijeli premirati Podgrmeč a ovi odbili ... nemoj biti dosadan !Jedinstvo37 je napisao/la:Ne znam jel' više smiješno ili žalosno tvoje upadanje s postovima..anonymous001 je napisao/la:ma samo sam htio da ljudi znaju za ovo!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobro neko napisa dovoljno je pogledati ko je delegiran da sudi Bratstvu i nama a ko Jedinstvu i on se opet nasao ugrozen hahah jadna majko 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- anonymous001
- Kontakt:
ma ne kazem ja nista za to samo me ovo nanerviralo jbg..ultrasstyle_tz je napisao/la:dobro neko napisa dovoljno je pogledati ko je delegiran da sudi Bratstvu i nama a ko Jedinstvu i on se opet nasao ugrozen hahah jadna majko
kako bi tebi bilo da mi premiramo nekog vaseg protivnika? nebi ti bilo svejedno to je sve sto sam mislio reci hehe..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
radi se o stvari koja je sasvim legitimna i legalna, za razliku od ovakvog delegiranja sudija iz kola u kolo
al ovo je definitivno vrhunac, jos im jedino ostaje da Jedinstvu, Slobodi i Bratstvu sudi sudija iz Bihaca
kako je krenulo ako zagusti bice i tako hahaha ...al sta ces naucili smo mi na lobije protiv nas pa niko ne dize toliku frku al da je smijesno-jeste 

Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 24 okt 2013, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa ljudi nemaju plate jbt. Hoce li igrati za zvake? To je legalno i nemas se sta ibretiti.anonymous001 je napisao/la:ma kapiram ali opet nije mi svejedno čuti da ih žele premiratiCasp3r je napisao/la:Izvini, ali ja moram još jednom da ponovim: premiranje ekipe da se potrudi i pobjedi nije prljava igra. Da premiraju Jedinstvo da izgubi ili sudije da oštete nekoga, onda to ide u drugu stranu.
Kapiraš?![]()
šta sljedeće da očekujemo od njih?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Cuj odbili, pa to onda znaci da se tu vec zna ishod meca. jer Podgrmeču trebaju bodovi za opstanak i logicno da bi trebali "zapet" kod kuce i kod kuce pokusat sve pobjedit i plus ako ti jos neko daje neki stimulans ( znaci pomazes sebi prvo pa tek onda njima) i ti to "hladno" odbijas. Ocigledno da onda ovdje nesto drugo je u igri !anonymous001 je napisao/la:a zašto ja tebi toliko smetam? jer sam napisao istinu a ovo jeste istina da su htijeli premirati Podgrmeč a ovi odbili ... nemoj biti dosadan !Jedinstvo37 je napisao/la:Ne znam jel' više smiješno ili žalosno tvoje upadanje s postovima..anonymous001 je napisao/la:ma samo sam htio da ljudi znaju za ovo!
Izgleda da je to drugo veca svota iz Bihaca ... trece ne postojifukara1919 je napisao/la: Cuj odbili, pa to onda znaci da se tu vec zna ishod meca. jer Podgrmeču trebaju bodovi za opstanak i logicno da bi trebali "zapet" kod kuce i kod kuce pokusat sve pobjedit i plus ako ti jos neko daje neki stimulans ( znaci pomazes sebi prvo pa tek onda njima) i ti to "hladno" odbijas. Ocigledno da onda ovdje nesto drugo je u igri !

- anonymous001
- Kontakt:
ma kakva veca svota Albox... prosle sezone im Jedinstvo valjalo glave kad smo ih pustili da nas pobjede u Sanskom Mostu a bolju ekipu na celu sa Janjosem smo imali tad od njih sigurno! Podgrmec je uvijek bio bratski nastrojen prema Jedinstvu i to nije opca tajna, po meni najdrazi klub sa prostora USK-a pored Jedinstva naravno ..ALBOX je napisao/la:Izgleda da je to drugo veca svota iz Bihaca ... trece ne postojifukara1919 je napisao/la: Cuj odbili, pa to onda znaci da se tu vec zna ishod meca. jer Podgrmeču trebaju bodovi za opstanak i logicno da bi trebali "zapet" kod kuce i kod kuce pokusat sve pobjedit i plus ako ti jos neko daje neki stimulans ( znaci pomazes sebi prvo pa tek onda njima) i ti to "hladno" odbijas. Ocigledno da onda ovdje nesto drugo je u igri !
oni da su uzeli te pare od Tuzlaka to bi bila kao neka izdaja ali znaju oni ko im je priči takoreći ... a i da su uzeli pare nebi nas mogli pobjediti jer u ovom trenutku Jedinstvo ima kvalitetniju ekipu 100% i ja ne sumnjam u sva tri boda protiv njih!
Znači sad vam Podgrmeč vraća dug, onaj Tigar je tu odigraoanonymous001 je napisao/la:ma kakva veca svota Albox... prosle sezone im Jedinstvo valjalo glave kad smo ih pustili da nas pobjede u Sanskom Mostu a bolju ekipu na celu sa Janjosem smo imali tad od njih sigurno! Podgrmec je uvijek bio bratski nastrojen prema Jedinstvu i to nije opca tajna, po meni najdrazi klub sa prostora USK-a pored Jedinstva naravno ..ALBOX je napisao/la:Izgleda da je to drugo veca svota iz Bihaca ... trece ne postojifukara1919 je napisao/la: Cuj odbili, pa to onda znaci da se tu vec zna ishod meca. jer Podgrmeču trebaju bodovi za opstanak i logicno da bi trebali "zapet" kod kuce i kod kuce pokusat sve pobjedit i plus ako ti jos neko daje neki stimulans ( znaci pomazes sebi prvo pa tek onda njima) i ti to "hladno" odbijas. Ocigledno da onda ovdje nesto drugo je u igri !
oni da su uzeli te pare od Tuzlaka to bi bila kao neka izdaja ali znaju oni ko im je priči takoreći ... a i da su uzeli pare nebi nas mogli pobjediti jer u ovom trenutku Jedinstvo ima kvalitetniju ekipu 100% i ja ne sumnjam u sva tri boda protiv njih!

Ma ne vraća Tigar ništa. Kontate li da Podgrmeč ne bi Jedinstvo izdao zbog pišljivih 4000KM. Nek oni nas pobjede slobodno ako budu bolji, od njih mi nije krivo izgubiti, ali te pare neka sklone u stranu, jer malo bi mi bilo glupo od njih da igraju zbog tih para,a šta smo im mi dali prošle godine. Pa smo im i sad išli u susret davajući stadion, i da oni onda igraju za Slobodu. To nema veze niakkve
Što bi bilo glupo kad oni nemaju veze sa vama, sami ste rekli da su u Jedinstvu novi ljudi i da se igra fer play pošteno.
Rekli ste da Jedinstvo nikome ne duguje ni od koga ne potražuje, i što bi to bilo glupo
Rekli ste da Jedinstvo nikome ne duguje ni od koga ne potražuje, i što bi to bilo glupo

- Probisvjet
- Kontakt:
Pa jbt. vi se razmecete sa parama za Nadarevica i Sarbinija, a ne zelite da ljudi zarade ako mogu?NKJ je napisao/la:Ma ne vraća Tigar ništa. Kontate li da Podgrmeč ne bi Jedinstvo izdao zbog pišljivih 4000KM. Nek oni nas pobjede slobodno ako budu bolji, od njih mi nije krivo izgubiti, ali te pare neka sklone u stranu, jer malo bi mi bilo glupo od njih da igraju zbog tih para,a šta smo im mi dali prošle godine. Pa smo im i sad išli u susret davajući stadion, i da oni onda igraju za Slobodu. To nema veze niakkve

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.