Gdje god odigras keca, neces se zajebatiDevil je napisao/la:Sta mislite Siroki 1,Dinamo 3+,Partizan 2,i jos cu neki iz Bosne samo da vidim koji.
Gosti sto su dobijali,dobijali su. Od sutra se krece ostro i u kost
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Gdje god odigras keca, neces se zajebatiDevil je napisao/la:Sta mislite Siroki 1,Dinamo 3+,Partizan 2,i jos cu neki iz Bosne samo da vidim koji.
Neutral je napisao/la:Leixoes - Benfica - 2 1.35
Znaš i sam da su oni odigrali 0:0 sa Portom, i potpuno je ista kvota onda bila. Izbaci molim te taj par. Nekako je lijepše bez njega.
U vezi Brage, ona pobjeđuje manje timove, zato je u vrhu.![]()
Kako god , sretno ti.
Samo nemoj na Slobodu igrat' zayebat ćes seneko_iz_mase je napisao/la:Gdje god odigras keca, neces se zajebatiDevil je napisao/la:Sta mislite Siroki 1,Dinamo 3+,Partizan 2,i jos cu neki iz Bosne samo da vidim koji.![]()
Gosti sto su dobijali,dobijali su. Od sutra se krece ostro i u kost
Gdje se to ljudi kladite , pa ima porez ?!miky_hz je napisao/la:2340 Cedevita-Radnički sub, 17:00 1 1,25
2342 Domžale-Budućnost sub, 19:00 2 1,50
2349 Alicante-Real M sub, 18:00 2 1,30
2114 Burnley-Portsmouth sub, 16:00 1 2,00
2090 Barcelona-Malaga (hen.0:1) sub, 22:00 h1 1,35
2102 Lyon-Nice sub, 19:00 1 1,30
2236 Leixoes-Benfica sub, 22:15 2 1,40
Koeficijent: 11,98
Uplata: 8,33 Dobitak: 99,79
To je moj sutrasnji pa sta bude bude
Mozes u remiju sve parove igrati. Cak i nasu drugu ligu mozes igrati.bordo_momak je napisao/la:pa iz bosne nemozes vise od 1 para a vidim da ni u remiju ni u betliveu nema nase lige![]()
Ma u Derbiju i Premieru NEMA poreza preko 100 km, zato pitam kakve klade nadjete da ima porez ...bordo_momak je napisao/la:porez je preko 100km
Ima u premieru, a u ostalim kladama valjda nemaGenghis je napisao/la:Ma u Derbiju i Premieru NEMA poreza preko 100 km, zato pitam kakve klade nadjete da ima porez ...bordo_momak je napisao/la:porez je preko 100km
Postavice tek sutra nasu ligu u ponudi,nemogu ovako rano svi znamo kvote itd.nikad nema nase lige tokom citave sedmice,vec samo na dan odigravanja je stave,jel se jos moze u Williamsu 2 para nase lige ?neko_iz_mase je napisao/la:Mozes u remiju sve parove igrati. Cak i nasu drugu ligu mozes igrati.bordo_momak je napisao/la:pa iz bosne nemozes vise od 1 para a vidim da ni u remiju ni u betliveu nema nase lige![]()
Barem je tako do sad bilo
blablabla je napisao/la:pozz svima
moze li se sa pro credit visa electron karticom online kladiti??
cekam tu katicu ima preko 2 sedmice i moci cu je podici u utorak, ali sam u medjuvremenu cuo da pro credit banka ne dozvoljava kladjenje (a karticu nabavljam 90% zbog toga) pa sam se malo sjebobob je napisao/la:blablabla je napisao/la:pozz svima
mislim da moze al nisam siguran posto nisam uplacivao preko kartica al ako to ne uplati na moneybookers pa onda odatle na kladionicu samo prosljedis to ja koristim ( mislim da ti sve pise na stranici od kladionice koju hoces da koristis , bar svaka koju sam ja gledao ima izlistano sve nacine uplate....
Evo ja cu ti objasniti ukratko. Moneybookers je jedno obicno g o v n o, koje naplacuje nenormalnu proviziju, tako ako imas debitnu karticu,jeftinije ti je iznajmljivati net banking(2.5 marke mjesecno), nego da te oni deru s provizijom.blablabla je napisao/la:cekam tu katicu ima preko 2 sedmice i moci cu je podici u utorak, ali sam u medjuvremenu cuo da pro credit banka ne dozvoljava kladjenje (a karticu nabavljam 90% zbog toga) pa sam se malo sjebobob je napisao/la:blablabla je napisao/la:pozz svima
mislim da moze al nisam siguran posto nisam uplacivao preko kartica al ako to ne uplati na moneybookers pa onda odatle na kladionicu samo prosljedis to ja koristim ( mislim da ti sve pise na stranici od kladionice koju hoces da koristis , bar svaka koju sam ja gledao ima izlistano sve nacine uplate....
.
mozes li mi objasniti kako to ide sa moneybookers? posto nemam nikakvog iskustva ni sa karticama ni sa online kladjenjem.
posalji osobnu poruku da ovdje ne spamamo... ako imas volje da objasnis.
zivio
neko_iz_mase je napisao/la: Evo ja cu ti objasniti ukratko. Moneybookers je jedno obicno g o v n o, koje naplacuje nenormalnu proviziju, tako ako imas debitnu karticu,jeftinije ti je iznajmljivati net banking(2.5 marke mjesecno), nego da te oni deru s provizijom.
Ko god kaze da je drugacije, laze ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.