Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
BRAVO ZMAJEVI!!!Samo trpajte...SVE POHVALE ZA IGRU I ZALAGANJE! 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gledam ove intervjue i stvarno ne mogu, a da ne primjetim silna kretenska pitanja koja novinari postavljaju nasim igracima,od: 'do kad se misle trkati sa golovima(Dzeko i Miske)',preko toga ' koliko Miske planira jos zabiti i kad misli stati',pa do 'ko je veceras bio tvoja najveca podrska veceras'?????
Znaci strasno kakvi sve likovi imaju priliku da postavljaju pitanja.... 

Postovi: 15590harishp je napisao/la: Nisi ti djabe @propuh i to sa svih strana,sve to ima svoje.
Kako da ne siris i pametujes a to bas cinis i isto tako misliti i srati nije isto, to su ti valjda kad si poceo za svoj klub navijati rekli.
Ako se plasiramo na svjetsko a ti ko fol ''mislis'' da neces,onda bi bio red da pojedes nesto mnogo drugacije od rijeci.
sve al bas sve o tebi govori.
Djecace ima i drugih stvari u zivotu osim ovog foruma a ne da budes svakom loncu poklopac i glavni klovn ovog foruma.
Budi pozdravljen i malo razmisli o ovom sto ti napisah

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
bosanske škole su svugdje u svijetu uvijek bile priznate, neovisno o struci i zanimanjuNEZALAGANJE je napisao/la:Gledam ove intervjue i stvarno ne mogu, a da ne primjetim silna kretenska pitanja koja novinari postavljaju nasim igracima,od: 'do kad se misle trkati sa golovima(Dzeko i Miske)',preko toga ' koliko Miske planira jos zabiti i kad misli stati',pa do 'ko je veceras bio tvoja najveca podrska veceras'?????![]()
![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Multitalenti!!zizu1991 je napisao/la:bosanske škole su svugdje u svijetu uvijek bile priznate, neovisno o struci i zanimanjuNEZALAGANJE je napisao/la:Gledam ove intervjue i stvarno ne mogu, a da ne primjetim silna kretenska pitanja koja novinari postavljaju nasim igracima,od: 'do kad se misle trkati sa golovima(Dzeko i Miske)',preko toga ' koliko Miske planira jos zabiti i kad misli stati',pa do 'ko je veceras bio tvoja najveca podrska veceras'?????![]()
![]()

JoeCelt je napisao/la:September 11, 2012 World Cup Qualifying
Bosnia-Herzegovina 4-1 Latvia Zenica, Bilino PoljeKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/2908578404/BiH-Latvia.avi
download nije dostupan kaze ?

I mene bude sramota kad vidim koliko su nepismeni. K'o da su sa Maglića sišli.NEZALAGANJE je napisao/la:Gledam ove intervjue i stvarno ne mogu, a da ne primjetim silna kretenska pitanja koja novinari postavljaju nasim igracima,od: 'do kad se misle trkati sa golovima(Dzeko i Miske)',preko toga ' koliko Miske planira jos zabiti i kad misli stati',pa do 'ko je veceras bio tvoja najveca podrska veceras'?????![]()
![]()
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Da li ima negdje snimak od vecerasnje utakmice da se pogleda? 

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Citava utakmica
" onclick="window.open(this.href);return false;

nemoze ovo kume da otvori,dajte raja jel ima neko snimak cijele tekmeicetea01 je napisao/la:Citava utakmica![]()
Kod mene možeicetea01 je napisao/la:Citava utakmica![]()

Ti ocitno nisi u Bosni jer pise da video nije dostupan za zemlju u kojoj sam, a to je Bosnaadis.p je napisao/la:Kod mene možeicetea01 je napisao/la:Citava utakmica![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Jest da bi bilo super da ima snimak sa BHT1, al dobro je i ovo..

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Hahahahaha.. pa iz Visokog sam, kao i ti predpostavljam
ii evo gledam utakmicu 

Ne moze ovaj youtub za područje BiH
imal neko još kakav snimak da nije ono rapidshare i slicno vidim na BHT1 nema reprize danas

Cudno fakat je ja evo ne mogu da gledam piseadis.p je napisao/la:Hahahahaha.. pa iz Visokog sam, kao i ti predpostavljam![]()
ii evo gledam utakmicu
The uploader has not made this video available in your country.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I meni isto pise

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Evo samo da ti dokažem da kod mene može..
ii ako ko nadje snimak sa BHT1, nek postavi ovdje.. vidim, ima dosta raje koji bi pogledali tekmu na miru

-
- Kontakt:
Nego nabrije li se kad koje autoadis.p je napisao/la:Evo samo da ti dokažem da kod mene može..ii ako ko nadje snimak sa BHT1, nek postavi ovdje.. vidim, ima dosta raje koji bi pogledali tekmu na miru
![]()

Vjerujem ja tebi, valjda je do provajdera 

Jaro, meni ga nema boljeg od svih do sadPirke_TM87 je napisao/la: Nego nabrije li se kad koje autohahaha Need for speed
nema labavo pa underground 2

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.