Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Armani smanji te droge opet ti pisem
gdje ces svrsajevica prije stevanovica a ibricica kao defanzivnog veznog. pa ne igramo protiv luxemburga

gdje ces svrsajevica prije stevanovica a ibricica kao defanzivnog veznog. pa ne igramo protiv luxemburga
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako mislis da ga je iznenadila?? Vedo na krilu,pa igrao je on to i prije..Sejo na beku,isto tako e mozda kad je ubacio Stevu na lijelo krilo najvjerovatnije da ga je to presjekloLarryDavid je napisao/la:ne bih rekao da bi htjeli dokazati ili ne bih rekao da je to najbolje što možemo? ili ne bih rekao da je to najbolje što možemo, zato što je Sušić tako postavio?Juventinisimo je napisao/la: Vi biste meni arogancijom htjeli "dokazati" da je ona postavka na terenu najbolje sto mozemo?? Samo zato sto je Susic tako postavio??....ne bih rekao..
Kako god, teško je dokazati da je nešto najbolje, ali mora se priznati da je Sušićeva nerezonska i ispreturana postavka iznenadila Portugalca na čelu Grka, nije li tako?
Možda je on to i htio, iznenaditi protivnika neočekivanom postavkom? možda je to ono na što se zove taktičko nadmudrivanje?

Da nisu mozda oni centarsutevi?? Ljudi sve izbise bez problema..
Zar grcima nisu falila dvojica u zadnjem redu??? zar se nije trebao napraviti kakav pritisak na njih?? ko ga moze bolje napraviti ako ne Vedo,koji je bio gdje? Dzeko nije sposoban da to uradi..
Evo recimo kako sam ja vidio taktiku grka..U pocetku su nam htjeli zabiti na fuku..umalo i uspjeli,nasa sreca pa nisu..cekali su,nisu srljali jer dobro znaju kakav napad imamo i da bi lagano mogli popusiona biti..umarali nas sve do 10 minuta pred kraj i onda krenuli po pobjedu...sabili nas oko naseg gola ali ne svim snagama,jer u medjuvremenu nisu zaboravili da imamo Dzeku i Vedu koji mogu zabiti svakome...
Najbolje se vidilo da se mi bojimo njih ali i oni nas

Safet Susic je najbolju utakmicu imao u Francuskoj..momci su igrali bez straha,grca,opusteno,rastrcano,takticki ODLICNO...pokradose nas i sta ces...ni prvi ni zadnji puta..
Odlicne prve dvije tekme kvalifikacija pa brat bratu Lihtenstajnu smo trebali zavaliti barem 15 komada a Litvi pa barem 7-8...
Medjutim ovaj "promasaj" protiv grka ako ne zelite da vidite ne morate...ko ce da se kladi ako bude opet ovakve rokade pravio da nema teorije da ih dobijemo na BP..
Ja mislim da smo mogli do pobjede i da smo propustili jednu veliku priliku..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- LarryDavid
- Kontakt:
pa to je metafora bratePrincipatus je napisao/la:O veoma je genijalno Susic to postavio, da odigramo nervozno i sa nikakvom igrom. Tu dublju mudrost iza njegove taktike nisam prepoznao.LarryDavid je napisao/la:Safet je taktički iznenadio i nadmudrio Santosa, mi smo Grke potukli na njihovom terenu njihovom nervoznom , rastrganom, nikakvom igrom i nafakaškim stilom...nisu oni navikli da im se uzvraća istom mjerom...klin se klinom izbija....

U svakom slučaju postoji nešto što se zove taktičko nadmudrivanje, tu je safet prevrno Santosa, zbunio ga je, izbacio iz cipela, totalno ih je izbacio iz ravnoteže, najbolji dokaz je to što su fulali one zicere...nije to bila sreća nego im je jednostavno poremetio koncetraciju... najbolji potez u bilo kojem sportu ili čak šahu ili životu nije uvijek najbolji, najbolji potez je često najneočekivaniji....
imho nema potrebe pričati o nekakvoj igri kad postoje repke koje su uzimale svjetska prvenstva i po nekoliko puta faktički bez ikakve igre...

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- Principatus
- Kontakt:
Ok. Kazes da Dzeku nije islo. Ni Misimovica nije islo. A ni Ibisevica na krilu i tako dalje.calcio je napisao/la:E da bih ti odgovorio na ovo moracu se donekle sloziti sa @DzidziMidzijem, Susic je ogranicen. To jest njegove mogucnosti su ogranicene. Kada mu najboljim igracima ne ide, on nema jednako dobre igrace na klupi pa da ih zamjeni. Lako je Loevu mjenjati Ozila kada na klupi ima Götzea. Susic ne moze mjenjati Misimovica ili Dzeku kada ih ne ide, jer nema ih ko zamjeniti. Mozda bi bilo bolje da je mogao igrati Pjanic ali sta je tu je.Principatus je napisao/la:Jedno za drugim.calcio je napisao/la:Znamo da nismo bili na nivou i znamo da mozemo bolje. ne vidim razloga za paniku.
Nismo bili na nivou? A ko je odgovoran za to? Susic zar ne?
A da mozda, eventualno i slucajno nije bio problem u postavi kao i motivaciji selekcije?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne, ne, ne i ne... Vrsajevic zna igrati desnog veznog, a Stevanovic igra na krilo sto znaci da vrsajevic ima defansivnije zadatke (vrsajevic je inace desni bek, i zna bolje igrati u defansivu nego stevanovica). Ibricica nisam stavio kao defansivnog veznog, on je tu da pomaze da iznese loptu pjanicu i Misimovicu (centralni vezni), ali da ima i defansivne zadatke.Sakuragi je napisao/la:Armani smanji te droge opet ti pisem![]()
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 14 okt 2012, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Da li je sutra trening u 17h ? Da li je danas na Grbavici bio u to vrijeme ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- skyisthelimit
Nesrece protiv Mexica i Brazila su nam se u mnogo vaznijoj utakmici vratile
Tako da ne vidim razliku kad repka igra dobro i izgubi ili kad igra lose a izvuce najbolji moguci rezultat
Sacekajte malo, Principa hoce da kaze da smo mi Spanija i da jednostavno ne smije nam se dogoditi crna utakmica u kojoj vecina zakaze. Svjetskim prvacima se to ne desava, ono sto se desilo u Grckoj je za svaku osudu. Bruka i sramota
Tako da ne vidim razliku kad repka igra dobro i izgubi ili kad igra lose a izvuce najbolji moguci rezultat
Sacekajte malo, Principa hoce da kaze da smo mi Spanija i da jednostavno ne smije nam se dogoditi crna utakmica u kojoj vecina zakaze. Svjetskim prvacima se to ne desava, ono sto se desilo u Grckoj je za svaku osudu. Bruka i sramota

Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 14 okt 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma dobro sad, ne znam jeli ih islo ili nije islo, nego je tesko igrati protiv grka. I oni su danima pumpali atmosferu i dobro se nalozili. Kada igraju protiv slabijih ekipa moze im se desiti da kiksaju ali protiv nas su bili pravo nalozeni. Znaju i oni ko im je najveci konkurent za SP.Principatus je napisao/la: Ok. Kazes da Dzeku nije islo. Ni Misimovica nije islo. A ni Ibisevica na krilu i tako dalje.
A da mozda, eventualno i slucajno nije bio problem u postavi kao i motivaciji selekcije?
Ne znam sta fali postavi, s obzirom na okolnosti (falila su nam dva standardna igraca - Pjanic i Pandza). Susic je rano odlucio da ce igrati sa dva napadaca i tesko je argumentovati protiv toga jer su oba u formi i tesko je bilo koga od njih staviti na klupu.
ibricic nije u stanju odraditi te defanzivne zadatke, nije on taj tip igraca. bolji je besic od njega ako cemo mjenjati zahirovica.MrAmani96 je napisao/la:Ne, ne, ne i ne... Vrsajevic zna igrati desnog veznog, a Stevanovic igra na krilo sto znaci da vrsajevic ima defansivnije zadatke (vrsajevic je inace desni bek, i zna bolje igrati u defansivu nego stevanovica). Ibricica nisam stavio kao defansivnog veznog, on je tu da pomaze da iznese loptu pjanicu i Misimovicu (centralni vezni), ali da ima i defansivne zadatke.Sakuragi je napisao/la:Armani smanji te droge opet ti pisem![]()
a nisi dobro gledao kad je ulazio Steva kako grize i pokriva i u odbrani. Steva je u svakom smislu bolji od vrsajevica
- Principatus
- Kontakt:
Nepravi Bosanci: Lulic, Spahic, Mujdza, Begovic, Salihovic, Misimovic, Medunjanin...
I onda ovaj pravi Bosanac Zmaj ide navijate za ove neprave. Jer je sazrio.
Ma ne treba se kaciti samo unistava temu glupostima. Cuj negativni naboj, hebem ti negativu, pa ako ja nisam pozitivac. No sta kada stvari upravo ne izgledaju tako dobro kako se predstavljaju.A samo idioti mogu zvizdati svojoj repci, pa gubila i 6:1.
I onda ovaj pravi Bosanac Zmaj ide navijate za ove neprave. Jer je sazrio.
Ma ne treba se kaciti samo unistava temu glupostima. Cuj negativni naboj, hebem ti negativu, pa ako ja nisam pozitivac. No sta kada stvari upravo ne izgledaju tako dobro kako se predstavljaju.A samo idioti mogu zvizdati svojoj repci, pa gubila i 6:1.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakvi su sve brdjani dobili i ovaj internet majko mila.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ne kazem da se ne smije dogoditi, ali nama se to dogadja u kontinuitetu. Za osudu je postava i pristup igri, mlak bez borbenosti. Kao selektor to moras uviditi. Ibisevica sklonuti sa krila. Otvoriti Grke na desnoj strani sa brzim Stevanovicem, spustiti pritisak sa Misimovica, omoguciti protok lopte do napadaca. Hebati igracima sve moguce i osposobiti ih psihicki da igraju sigurnije.skyisthelimit je napisao/la:Sacekajte malo, Principa hoce da kaze da smo mi Spanija i da jednostavno ne smije nam se dogoditi crna utakmica u kojoj vecina zakaze. Svjetskim prvacima se to ne desava, ono sto se desilo u Grckoj je za svaku osudu. Bruka i sramota
Sve to nije moja zadaca. Strucnjaka sa foruma, nego selektorova. A i on je zakazao.
Ali to se ne smije reci.
Ispade ja negativac, jer mislim da kao repka mozemo vise, a pozitivci oni koji smatraju da nam je ovo daska i dobro. Cudan svijet.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sto to drugi ne rade Grcima? Zasto se svi drugi muce? Ako je tako lahko, Grcka ne bi bila nikome problem, a ako se ne varam oni su svima problem.
Celik!3,2,2.
- Principatus
- Kontakt:
Pa zasto nas drugi interesuju samo kada nam treba izvinjenje za nesto? Zasto nas ne interesuje Danska koja je Portugal razbila? Ili Kipar koji 4:4 odigra sa njima. Zasto nas ne interesuju Crnogorci koji se moraju nositi sa Engleskom? Nedaj boze da ih mi imamo u grupi, vec bi ovdje plakali.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa sto to drugi ne rade Grcima? Zasto se svi drugi muce? Ako je tako lahko, Grcka ne bi bila nikome problem, a ako se ne varam oni su svima problem.
- LarryDavid
- Kontakt:
Otkud Pape zakazo? Pa uzeo je bod Grcima na njihovoj zemlji, gdje ga je Hrvatska nedavno popušila 2:0?Principatus je napisao/la: Sve to nije moja zadaca. Strucnjaka sa foruma, nego selektorova. A i on je zakazao.
Ali to se ne smije reci.
nemoj mi samo reći da je bih imala sreće jer ova je grčka na sreću 10. repka po fifi i na sreću su uzeli euro...ne postoji sreća...postoji samo dobra i loša koncentracija...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
- katapult81
- Kontakt:
Ovo sad ispade ko je više puta gledao utakmice reprezentacije i ko je više puta bio u Zenici da je veći bosanac

ja nemogu d avjerujem kakih ljudi ima njima je susic papak zato sto dzeko miske i ibisevic nisu se vidjeli na terenu njemu je papak zato sto vranjes pravio kikseve a svi znamo da i najbolji igraci grijese pa taklo i mladi vranjes je grijesio i malom treba oprtostit jer njemu je ipak bilo najteze a protiv njega mogu govoriti samo ljudi koji nikada se sastavili sa loptom jer ljudi koji jesu igrali fudbala znaju da su greske sastavni dio i ako napravis ejdnu svi znaju da se tesko vraca covjek psihicki i ima papaka koji govore da je susic papak zato sto smo igrali sa grckom nerijeseno pa kako vas nije stid ljudi ali kako ja najvise vidim to su manijaci pa morate jednom shvatit da reprezentaciju i klub ne trebate gledati kao jedno oni bi sad da je amar trener i jos citam neki kaze trebo je uvest svraku da cuva umjesto zahirovica jedan kaze bogicevic je bog za vranjesa treci kaze ma visca je trebao na krilo pa kaze zeba je mjesto misketa trebao kvesic umjesto salihovica ljudi o cemu mi pricamo pa molim vas ovo sto imamo to je najbolje sto imamo pusti te se nasih ovih iz nase lige mnogo im je sto i treniraju sa reprezentacijom jer nece oni cuvat varupu kantara bajana okica ili nekog treceg ljudi budite realni.... i jos nesto meni se svidja nacin na koji vodi repr. safet abd 10 bodova iz 4 utakmice odlican start a ja znam da ce m,anijaci i dalje to osporavati ali ljudi samo vas molim d abudete realni
Samo Sarajevo
dok se vi svadjajte gledajte picilice u zmajeva http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5965_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Proooooodjoooh bosnoooooom kroz graaadoooooveeeeeeee...
Smirite se ljudi, neka nas ima i "tamo" i "ovamo" ... jedni nek pune tribine po europi, drugi nek pune bilino polje i svi sretni i veseli.. uglavnom nek podrska ne izostaje..
Jednaaa staraaaa uspooomeeeenaaaaaa..
Malo offtopic ispada

Smirite se ljudi, neka nas ima i "tamo" i "ovamo" ... jedni nek pune tribine po europi, drugi nek pune bilino polje i svi sretni i veseli.. uglavnom nek podrska ne izostaje..
Jednaaa staraaaa uspooomeeeenaaaaaa..
Malo offtopic ispada

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.